Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Απάντηση Ανδρέα Ευθυμίου στον πρόεδρο του Φωστήρα Σταμάτη Καζαντζή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Μοσχάτο, 4 Νοεμβρίου 2011Δ
ΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Έδρα: Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου, Τ.Κ. 18345
Τηλ. Κέντρο: 213 20 19 600, FAX: 210 9416154

ΠΡΟΣ: κύριο Σταμάτη Καζαντζή
ΘΕΜΑ: Για τον ιστορικό σύλλογο του Φωστήρα

Αγαπητέ συνάδελφε και Πρόεδρε του Φωστήρα, Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τις πρόσφατες δηλώσεις σου σχετικά με τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής για τον ιστορικό σύλλογο του Φωστήρα. Θα ήθελα ειλικρινά να σου πω ότι από τη στιγμή που εκλέχτηκα Δήμαρχος αισθάνθηκα ιδιαίτερα υπερήφανος γιατί στο νέο Δήμο πέραν των άλλων όπως είναι οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι που κατοικούν στον Ταύρο, υπάρχει η ιστορική ομάδα του Φωστήρα. 

Πρόλαβα το Φωστήρα στις μεγάλες δόξες του όταν ενσάρκωνε το «Φονέα των Γιγάντων» όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά ιδεατά και στην κοινωνία, δηλαδή την επικράτηση του λαϊκού απέναντι στο ισχυρό, όπως ακριβώς πετύχαινε μέσα στο γήπεδο.

Να είσαι σίγουρος, λοιπόν, ότι έχω αγαπήσει τον Ταύρο το ίδιο με το Μοσχάτο, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά και σύντομα θα αναδειχθεί πολύ περισσότερο. Όμως,επειδή κάποιες φορές τα λόγια είναι μεγάλα και, ίσως, ψεύτικα θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής πραγματικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα και πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες για το σύλλογο:1) Συντήρηση και βάψιμο στα αποδυτήρια του γηπέδου, καθαρισμοί των γραφείων της ομάδας, μετά από πόσα χρόνια άραγε;

2) Συντήρηση του χλοοτάπητα που και εσύ ο ίδιος έχεις παραδεχθεί το άριστο του αγωνιστικού χώρου. Οι προβλεπόμενες καλοκαιρινές εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν όλες σύμφωνα με τις προδιαγραφές όπως η αποκατάσταση φθοράς τερμάτων και περιοχών, επανασπορά, αερισμός, αμμοδιανομή κλπ. Αν και οι εργασίες συντήρησης είναι καθημερινές και συμβατές με τις οδηγίες της ΓΓΑ. το γηπεδικό πρόβλημα είναι πρόβλημα υπερλειτουργίας. Γνωρίζεις καλύτερα από εμένα ότι σε αυτό το χλοοτάπητα δεν είναι δυνατόν να γίνεται συνεχής χρήση. Για παράδειγμα, υπάρχουν ομάδες (όπως το Γαλλικό Κολέγιο) που χρησιμοποιούν το γήπεδο με τη δική σου ανοχή. Το δάπεδο γηπέδου χρησιμοποιείται υπερεντατικά και κατά παράβαση των κανονισμών λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας, καθώς ο χρόνος πραγματικής χρήσης υπερβαίνει το 100% όπως ορίζεται από τις προδιαγραφές και επισημάνουν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

3) Μετά από πολλά χρόνια γνωρίζεις πολύ καλά ότι η αυτή η Δημοτική αρχή, μέσα στους πρώτους μήνες της θητείας της, κατάφερε να εκδοθεί -επιτέλους- η πολυπόθητη άδεια ηλεκτροφωτισμού. Το διάστημα αυτό βρισκόμαστε στη διαδικασία να επιδιορθωθούν οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, οι οποίες
δυστυχώς είχαν αφεθεί στη τύχη τους. Το κόστος είναι μεγάλο αλλά επιτέλους ο Ταύρος θα αποκτήσει γήπεδο με φωτισμό ώστε και η ομάδα να αναδειχθεί
υψηλότερα και να υπάρξουν περισσότερα έσοδα.

4) Για τα γήπεδα 5Χ5 στο γήπεδο του Φωστήρα είχες επισημάνει προς εμένα ορισμένα σωστά γεγονότα και για τα οποία πήραμε τα απαραίτητα μέτρα. Όταν λήξει η σύμβαση παραχώρησης να δοθούν για χρήση στην ομάδα του Φωστήρα ή να υπάρξει άλλη μορφής συνεργασία; Ποια είναι τελικά η θέση σου;

5) Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη, μικρή έστω, ενίσχυση στο σύλλογο που ήταν όμως η μεγαλύτερη (και δικαιωματικά) από τις υπόλοιπες ομάδες τη στιγμή μάλιστα που ελάχιστοι Δήμοι στην Ελλάδα επιχορηγούν τα σωματεία τους. Ενώ, λοιπόν, αρκετά σωματεία έχουν, ήδη εισπράξει την επιχορήγηση, το ένταλμα του Φωστήρα επέστρεψε στο Δήμο μας με πράξη από το Ελεγκτικό συνέδριο από υπαιτιότητα του συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα και ενώ, όπως όλα τα σωματεία, είχαν ενημερωθεί γραπτά από το Δήμο, η αίτηση του Φωστήρα υπεβλήθη μεταγενέστερα της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και το σημαντικότερο ήταν ότι στην αίτηση οι περισσότερες εκδηλώσεις που αναφέρονται δεν είναι αθλητικού περιεχομένου. Συνεπώς, βιάστηκες να φορτώσεις τις δικές σου παραλείψεις στο Δήμο.

6) Θα ήθελα, επίσης, να γνωρίζεις τις προσπάθειές μου για εξεύρεση χορηγών για την ομάδα του Φωστήρα οι οποίες μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει καρπούς αλλά θα συνεχίσω γιατί η ομάδα και οι ακαδημίες του θα πρέπει θα πρέπει να ενισχυθούν.

Θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για επιτυχία στην ομάδα και σε εσένα προσωπικά ως Πρόεδρο και να είσαι σίγουρος ότι θα είμαστε δίπλα στο Φωστήρα χωρίς ποτέ να χρησιμοποιήσουμε την ιστορική αυτή ομάδα, όπως και όλες τις άλλες, για μικροκομματικά οφέλη. Ο Δήμαρχος και οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν είμαστε κομματάρχες για να εξυπηρετούν πελατειακές ανάγκες. Όσον αφορά το «Δημαρχάκο που παίζει με το Φωστήρα» όπως ισχυρίζεσαι, ο καθένας κρίνεται από το
έργο του και εγώ αγωνίζομαι καθημερινά για τα προβλήματα του Δήμου. 

Οι όποιες αδυναμίες μπορούν να προκύψουν στις λειτουργίες του Δήμου δεν μπορούν να
μηδενίζουν την προσπάθεια και το έργο που επιτελείται. Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω σε κάθε περίπτωση ότι αναγνωρίζω την προσπάθεια όλων εκείνων που ασχολούνται ανιδιοτελώς με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό γιατί προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο και οι οποίοι
διεκδικούν χωρίς, όμως, να αναφέρονται σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς ή να κατευθύνονται από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ
Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

20 σχόλια:

  1. Καλά του τα είπες Άνδρεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ??? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΩΡΑ; Ε ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι με την ευκολία που απαντάει στα καταγγελόμενα από τον κ. Καζατζή, να κάνει το ίδιο με τα όσα καταγγέλει ο κ. Τουφεξίδης για το διαγωνισμό με τα λιπαντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χάρηκα πάρα πολύ που ο Ανδρέας ¨σύρθηκε¨ κυριολεκτικά σε μιά απάντηση στον Πρόεδρο του Φωστήρα. Κάτι που σε ανάλογες τοποθετήσεις - αιτιάσεις που αφορούσαν τον Α.Ο. Μοσχάτου δεν έπραξε δείχνοντας όπως τώρα αν´αλογη ευαισθησία, άμεση απάντηση και κυρίως συντονισμό ενεργειών για να βουλώσουν τα στόματα που διαμαρτύρονται. Αφου λοιπόν είναι τόσο άδικη η τοποθέτηση του Προέδρου τότε γιατί τα συνεργεία σας κάνουν έργα στο γήπεδο του Φωστήρα? άρα μάλλον υπήρχε φωτιά κύριε Δήμαρχε και όχι μόνον καπνός..... Δέιξε την ίδια ευαισθησία δήμαρχε και για το γήπεδο του Μοσχάτου. Έχετε καταφέρει να σας μέμφονται όλοι ανεξαιρέτως Μοσχατιώτες και Ταυριώτες. Μπράβο σας υπό αυτήν την έννοια πέτυχε απόλυτα ο Καλλικρατης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ. ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΣΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ. ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ?
    ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?
    ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 2 ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΠΥΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ?
    ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠ/ΚΕΣ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΙΣ ΘΥΡΑΣ 2 ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ?
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ?
    ΜΗΠΩΣ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΤΕ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΒΕΙ ΚΑΤΙ?
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΕΞΥΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ , ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ 3 ΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ , ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ. ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ? ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταματη προσεχε γιατι θα σε παγιδευσει ο Σπανακης.Σε εχει βαλει για μπροσταρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΛΑΤΕΣ!!! ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΗΡΑΝΕ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ 40% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΣΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ψηφισα Ευθυμίου αλλά θα πρέπει να ομολογήσω οτι περα από τα μικροκομματικά κολπάκια κάποιων.. είναι αξιόλογος μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όποιον δεν το έχει καταλάβει. Δεν πάει άσχημα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Εαν θεσ να κάνεις αντιπολίτευση είναι εύκολο. όποιος δεν είναι στον χορό πολλά τραγούδια λέει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. OTI ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ, ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΠΕΠΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κ. δημαρχε φυλακας θα μπει στο γηπεδο?
    γιατι τα γυφτακια κανουν παρτυ στον αγωνιστικο χωρο καθε βραδυ. ας ελεγχει και κατι ο προεδροσ του δημοτικου γυμναστηριου, εκτος απο το να πηγαινει να βλεπει ποιος κανει προπονηση στα αλλα γηπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγνώμη ρε φίλε 11,14. Τι μας βολεύει δηλαδή; Άν έστω και λίγο μας παρακολουθείς αυτό έχουμε δείξει; Έαν είσαι επισκέπτης της μιας φοράς καταλαβαίνω να λες αυτό που λες. Δεν πήραμε ποτέ απαντητική επιστολή. Εαν την έχεις απο το να πετάς λάσπη μπορείς να μας την στείλεις και εμάς για να δείς πως θα την δημοσιεύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα περιμενετε να γινουν τωρα οτι δεν εγιναν τα προηγουμενα χρονια
    ομωσ για τα γηπεδα 5χ5 φταιει η τοτε διοικηση του φωστηρα που τα ειχε βρει με τον καρουλια τον ειχε προπονητη και συμφωνησε. τον ταλαιπωρο στο μπαρ γιατι τον εβγαλε ο σταματης και εδωσε το μπαρ στον καρουλια και γιατι ο σπανακης υπερασπιστηκε τον γιαχα στο τελευταιο συμβουλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. OI KOMMATIKES KAI MIKROPOLITIKES FAGWMARES DEN ENDIAFEROUN KANENAN! TO MOSXATO KAI O TAVROS EINAI POLU MIKRES PERIOXES GIA NA MHN GNWRIZOMASTE METAKSU MAS...OLOI KSEROUME POIOS EINAI POIANOU KAI POIOS PROERXETAI APO POU...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και ξαφνικά ο Σταμάτης σιώπησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

moschato.tauros.life@gmail.com