Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Σήμερα η μεγάλη ανοιχτή συναυλία στον Ταύρο με τον Μιχάλη Παούρη.

Πρόβες και ετοιμασίες... Όλα είναι έτοιμα και σας περιμένω.. Ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις και καλή μουσική με μια βόλτα σε όλα τα είδη όπως jazz, Latin, rock, "έντεχνο" αλλά και πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα φυσικά!

Αυτά είναι τα λόγια, ενός υπέροχου μουσικού από τον Ταύρο.

Εμείς θα είμαστε εκεί να τον στηρίξουμε όπως του αξίζει και να ευελπιστούμε οι Ταυριώτες να γεμίσουν την πλατεία του Αγίου Γεωργίου στον Ταύρο.

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη:

Γεννήθηκε στον Ταύρο της Αθήνας. Ξεκίνησε να μαθαίνει μπουζούκι στα 8 μου χρόνια με τον Παναγιώτη Δουράκη, παλιό παίχτη ρεμπέτη που έπαιξε μαζί με τους Τσιτσάνη, Χιώτη, Μπαγιαντέρα κ.ά. Στα 11 ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά. Στα 14 ο επόμενός του δάσκαλος ο Μανώλης Μιχαλάκης, τον συστήνει στον συνθέτη Γ.Κατσαρό με τον οποίο συνεργάστηκε για έναν περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.

Συγχρόνως, συμμετέχει στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις του Νίκου Δανίκα στο "Σταυρό του Νότου" και στο "Χαμάμ".

Εκείνη την εποχή συμμετέχει σε διαγωνισμους τεχνικής και ερμηνείας και αποσπώ Πρώτα Πανελλαδικά Βραβεία.

Στα 15 τον επιλέγει ο Θ.Πολυκανδριώτης, με τον οποίο συνεργάστηκε 8 χρόνια, παίζοντας μαζί του σε πολλές συναυλίες με τραγουδιστές τους: Α.Διονυσίου, Κ.Κόρου, Κωνσταντίνα, (με τους οποίους συνεργάστηκε για μια σεζόν στα ''Αστέρια'' της Γλυφάδας) και με την Γλυκερία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συναυλία η οποία κυκλοφόρησε και σε cd.

Στο Μέγαρο Μουσικής έπαιξε και στα 18 του με συμφωνική ορχήστρα σε έργα του Μ.Θεοδωράκη. Στα 16 του έπαιξε στην μουσικοθεατρική παράσταση του Μ.Θεοδωράκη "Μια ζωή Ελλάδα" με τραγουδιστές τους Α.Χατζή, Αν.Μουτσάτσου, Λ.Αλκαίου, Κ.Βέτα, Μ.Σουλτάτου.

Εκείνη την εποχή ο Ν.Τατασόπουλος, τον γνωρίζει στον Δ.Χιώτη, γιο του Μ.Χιώτη, και συνεχίζει τα μαθήματα στην jazz και στην τεχνική κατάρτιση ως συνέχεια και εξέλιξη των μαθημάτων που έκανε με τον Μ. Μιχαλάκη.

Αυτοί οι δύο Δάσκαλοι, άνοιξαν τους μουσικούς του ορίζοντες, διδάσκοντας με το ήθος, την ουσιαστική αγάπη προς τη μουσική αλλά και τον τρόπο που έρχεται η φυσιολογική εξέλιξη αυτού του οργάνου.

Αλλά και την ουσιαστική εξέλιξη του πνεύματος μέσα από τη μουσική. Ιδιαίτερη στιγμή η συμμετοχή του στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004, στο κομμάτι του Σταύρου Ξαρχάκου.

Εδώ και 5 χρόνια ασχολείται με τη διδασκαλία σε μαθητές, επαγγελματίες και μη, από όλη την Ελλάδα, με σκοπό την άρτια προσέγγιση της μουσικής και τις σωστές βάσεις σε θέματα τεχνικής με υλικό που προκύπτει από προσωπική του έρευνα.

Δείτε αυτό ( Ο Ταυριώτης Μιχάλης Παούρης αποθεώθηκε στην Γαλλία δίπλα στον Meola )

Πλέυρης και Γεωργιάδης έκαναν ερώτηση στην βουλή για τους Ρομά του Βοτανικού

Οι βουλευτες του ΛΑ.Ο.Σ κυριοι Πλευρης Α. και Γεωργιαδης Α. για ακομη μια φορα προ 3 ημερων κατεθεσαν ερωτησεις στη Βουλη για την κατασταση που επικρατει σημερα στον Βοτανικο λογω της διαβίωσης των Ρομα.



Δείτε το έγγραφο

Πατήστε επάνω στο έγγραφο για να το δείτε σε πραγματικό μέγεθος

Φωστήρας: Δυνατό φιλικό με ΠΑΟ Ρουφ σήμερα Παρασκευή

Ενα ξεχωριστό και συνάμα δυνατό φιλικό παιχνίδι περιμένει απόψε, ημέρα Παρασκευή, τους ποδοσφαιριστές του Φωστήρα.

Για τις 17.30 έχει προγραμματιστεί η έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος θα συμμετάσχει στη Football league II για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Στο πλέον πρόσφατο φιλικό της, η ιστορική ομάδα του Ταύρου γνώρισε την ήττα με 4-2 από την Προοδευτική στο γήπεδο Κορυδαλλού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση τόσο του Σπύρου Δωροβίνη, όσο και του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου, ο οποίος θα υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό με τους 'κιτρινόαμυρους' στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

periferiako  

Χωρίς ρεύμα σήμερα Παρασκευή 9/9 ένα μεγάλο κομμάτι του Μοσχάτου

Χωρίς ρεύμα θα μείνει σήμερα Παρασκευή  9/9, από τις 7:30 π.μ έως τις 14:30 το μεσημέρι ένα μεγάλο κομμάτι του Μοσχάτου, λόγω διακοπής της ΔΕΗ για συντήρηση στο δίκτυό της.

Δείτε το κομμάτι του Μοσχάτου που θα μείνει χωρίς ρεύμα από τις 7:30 έως τις 14:30