Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κατάπιε την Χαραυγή ο Α.Ο. Μοσχάτου με ''Νέα Εμφάνιση''

Εμφάνιση με πείσμα και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο ο Α.Ο Μοσχάτου που επικράτησε  της Χαραυγής  με 1 – 2 και έκλεισε τα στόματα και τις κακές γλώσσες..

Αποδεκατισμένος  αλλά με 8 νέους παίκτες ( κάτω των 19 ) διαμάντια στην αποστολή κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα στο Κερατσίνι και να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη.

Στο Blog μας πριν δύο μέρες, σε ανάρτηση μας, για τον αγώνα Χαραυγή - Α.Ο Μοσχάτου, είχαν γραφτεί υποτιμητικά σχόλια για τους παίκτες αλλά και για το σύλλογο του Α.Ο.Μ, προκαλώντας την αντίδραση του αρχηγού της ομάδας Δημήτρη Καράμπελα.

Το πείσμα και η θέληση των παικτών ήταν το κάτι άλλο, ενώ φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας  χειροκροτούσαν το σύνολο του Αντώνη Δημητρίου, που έδειχνε σε κάθε σημείο του αγώνα την ανωτερότητά του.

Η Χαραυγή σε μια ανύποπτη φάση προηγήθηκε νωρίς με πέναλτι, αλλά ο Α.Ο.Μ δεν το έβαλε κάτω και έδειχνε τα δόντια του κάθε στιγμή που ακουμπούσε την μπάλα, με αποτέλεσμα να σημειώσει δύο όμορφα γκολ και να γυρίσει το παιχνίδι σε 1 -2 με τους Νταφλά και Καρκαβίτσα.

Οι παίκτες του Μοσχάτου έμειναν με δέκα παίκτες περίπου για 20 λεπτά, αλλά το τρέξιμο ήταν ασταμάτητο από την ομάδα και κατάφερε να καταπιεί τον αντίπαλο σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Δεν είναι τυχαίο ότι από την εξέδρα οι φίλαθλοι της Χαραυγής, σχολίαζαν την ανωτερότητα της ομάδας του Μοσχάτου σε όλες τις γραμμές αλλά και την καλή φυσική κατάστασή τους.

Η αποφασιστικότητα του αρχηγού της ομάδας Καράμπελα, το αλάνθαστο αμυντικό δίδυμο Αναστασιάδη, Πολύμερου, ο εκπληκτικός Νταφλάς που οργάνωνε όλες τις επιθέσεις της ομάδας και σημείωσε και το πρώτο γκολ, αλλά και οι νέοι από το εφηβικό που έδωσαν τα πάντα για την νίκη, ήταν η συνταγή της επιτυχίας της σημερινής νίκης.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση για αυτή την εικόνα. Με τέτοιες εμφανίσεις είναι δύσκολο να χάσει αυτή η ομάδα.

Τέλος, γούρικη μπορεί να χαρακτηριστεί και η καινούρια εμφάνιση του Α.Ο Μοσχάτου που φορέθηκε για πρώτη φορά με χορηγό επικοινωνίας το Μοσχάτο  - Ταύρος Life.

Δείτε Φωτο