Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

O Φωστήρας προκρίθηκε στους '4' του Κυπέλλου, ανεβασμένη ψυχολογία στους Ταυριώτες

Μέσα στη διεκδίκηση του Κυπέλλου βρίσκεται ο Φωστήρας, που νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τους Τράχωνες και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού. 

Ο Φωστήρας καλύτερος σε όλη την διάρκεια του ματς, εξασφάλισε μια θέση για να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση του για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Η ψυχολογία του θεωρείται πολύ ανεβασμένη για το τοπικό, γειτονικό ντέρμπι του Ταύρου Φωστήρας -  Άγιαξ Ταύρου .

Με αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις δύο ομάδες του Ταύρου, περιμένουμε να γίνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μην ξεχνάμε οτι και ο Άγιαξ Ταύρου αλλά και ο Φωστήρας είναι δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Δ' Εθνικής.

Τα γκολ του Φωστήρα στο χθεσινό αγώνα με του Τράχωνες σημείωσαν, ο  Ντετόπουλος στο 2' και ο Δωροβίνης στο 89'.

Διαιτητής ήταν ο Καλογερόπουλος, με βοηθούς τους Νακόπουλο και Ταρανά.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κορτσινίδης, Κάρδαρης, Ντεντόπουλος, Μιχαηλίδης, Χατζής, Ρίζος (46' Βασίλι), Κορδός, Νούλας (46' Παπαναγόπουλος), Γιαννιτσανάκης, Χουστουλάκης (70' Δρακοντίδης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κατσιγιάννης, Τασούλης, Παπαδημητρίου, Μπουκούρης, Χοτζάι, Χίσος, Πλέσσας (46' Κούτρος), Ντεντόπουλος (42' λ. τρ. Τσοπανάκος), Δωροβίνης, Πετρίτσης (82'Τσουμάνης).

Δείτε τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου - Ταύρου την Πέμπτη 15/12

Καλείσθε να παρακολουθήσετε την τακτική συνεδρίαση του /ημοτικού Συμβουλίου που θα γίνειστην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 15 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 με τα εξής θέματα:

Για να δείτε τα θέματα σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω τους