Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τι δουλειά μπορεί να είχε η Δέσποινα Βανδή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο;

Μετά από αρκετά χρόνια, συγκεκριμένα από την εποχή των “Δύο Ξένων” η Δέσποινα Βανδή θα συνεργαστεί ξανά με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Αυτή τη φορά θα δουλέψουν σε ένα μιούζικαλ το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα στεγαστεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Να πούμε βέβαια ότι το σχέδιο είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Πηγή: Down Town

Κατέκτησε όλους τους τίτλους της σεζόν το Π.Κ.Δ. Ταύρου στο Πινγκ Πονγκ

Στους συναρπαστικούς τελικούς των πλέι οφ, που έγιναν στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου, σημείωσαν τη μία και τις δύο νίκες αντίστοιχα, που χρειάζονταν για να φτάσουν στην κορυφαία διάκριση.

Τα Ταταύλα επικράτησαν με συνολικό σκορ 3-1 του Πέρα Αθηνών, επέστρεψαν στους τίτλους ύστερα από 21 χρόνια και πήραν το 7ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Το Π.Κ.Δ. Ταύρου πέτυχε το ίδιο σκορ απέναντι στο Πέρα Αθηνών, επανέλαβε την επιτυχία του 2003 και κατέκτησε όλους τους τίτλους μέσα στη σεζόν (προηγήθηκαν του Πρωταθλήματος το Κύπελλο Ελλάδας και το Κύπελλο Αττικής)

Αμφότεροι απέσπασαν τα πρωτεία από το Πέρα και ειδικά η επιτυχία του ΑΟ Ταταύλα λαμβάνει και ιστορική διάσταση, αφού έσπασε κυριαρχία πέντε χρόνων.
Στους άνδρες κατέκτησε την 3η θέση ο ΑΟ Πεύκης και την 4η το ΠΚΔ Ταύρου και στις γυναίκες 3η ήρθε η ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας και 4ος ο ΔΑΟ Ταύρου.

sport24

Εντοπίστηκαν κλοπιμαία στο Μοσχάτο από σπείρα Αλβανών

Ασύλληπτη σπείρα Αλβανών κλέβει αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και τα μεταφέρει εκτός Ελλάδος

Η Αστυνομία βρήκε στο Μοσχάτο δύο αυτοκίνητα με αλβανικές πινακίδες που πιθανόν να την οδηγήσει στη σύλληψη των κακοποιών.

Μέσα στα αυτοκίνητα αυτά οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 1 κινητήρα γεννήτριας, τρεις ηλεκτρογεννήτριες, ένα δίσκο κοπής …ασφάλτου, ένα μηχάνημα οδοποιίας, ένα υδραυλικό σφυρί.

Επίσης βρέθηκαν 3 μοτοσυκλέτες οι οποίες είχαν αφαιρεθεί από την περιοχή του Βύρωνα, 1 μοτοσυκλέτα που είχε κλαπεί από την περιοχή της Καισαριανής, ένα φορτωτής που είχε αφαιρεθεί από την περιοχή των Σπατών, 1 jet ski που είχαν πάρει από τη περιοχή των Καλυβίων και μία εξωλέμβια μηχανή η οποία είχε αφαιρεθεί από τη περιοχή της Παιανίας.

πηγή: eglimatikotita