Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ LIVE ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Λάβαμε πάνω από  5 e-mail όπου μας ζητάνε link τα οποία θα  μπορέσουνε να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Europa league
ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και στις ομάδες μας , αλλά και στα link που προτείνω...  
Όποιος δεν έχει Nova και θέλει να παρακολουθήσει τους αγώνες του Europa League από ξένη ανταπόκριση, μπορεί να πατήσει την λέξη  ''ΕΔΩ'' ανάλογα με τον αγώνα που θέλει να δει και να απολαύσει τους αγώνες από το PC του.
Προσοχή: Εάν πατήσετε το ''εδώ'' πριν την ώρα του αγώνα, δεν θα δείχνει τίποτα η οθόνη του link, γιατί θα βρίσκεται σε αναμονή. . Κάντε refresh λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.Επίσης θα πρέπει όταν συνδεθείτε να περιμένετε να φύγει η διαφήμιση που θα βρίσκετε στην οθόνη του link.Αυτό κρατάει περίπου 22 δευτερόλεπτα. Συνήθως ο server ο συγκεκριμένος δεν κολλάει...για να δούμε;..



ΠΑΟΚ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ                  ΕΔΩ     Live (21:30 NOVASPORTS 1)

ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ -ΑΕΚ                    ΕΔΩ          Live (22:00 NOVASPORTS 2 )

Ένας Μήνας Μετα Τον Θάνατο Του Γκιόλια. Πατέρας Του Γνωστού Blog Τροκτικό

Πέρασε ένας μήνας από τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Πολύ λίγη σημασία έχει αν οι δολοφόνοι του ήταν μαφιόζοι ή
"τρομοκράτες",η ουσία είναι πως παραμένουν ασύλληπτοι!
Στις 19 Ιουλίου,στις 5:26 το πρωί,στη Δημοκρατική Ελλάδα του 2010 δολοφονήθηκε ένας άνθρωπος,ένας οικογενειάρχης,ένας πατέρας,ένας δημοσιογράφος,ένας blogger.
Ελέχθησαν και γράφτηκαν ουκ ολίγα για τα πιθανά αίτια της δολοφονίας του,για τα τυχόν μέτωπα που είχε ανοίξει ο μακαρίτης,για τον τρόπο που αντιλαμβάνονταν και ασκούσε την ερευνητική δημοσιογραφία.Η ουσία είναι πως κάποιοι ήθελαν νεκρό το Σωκράτη Γκιόλια και κλειστό το πρωτοπόρο blog "Troktiko"!
Και τα πέτυχαν και τα δύο με μια ενέργεια και δεκαέξι σφαίρες.
Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών σφραγίζουν τα στόματα με καυτό μολύβι και στέλνουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση με πιστόλια.
Ειδικοί,σχετικοί και άσχετοι περίμεναν εναγωνίως την προκήρυξη των "τρομοκρατών" λες και εκεί μέσα μαζί με την "ανάληψη" της ευθύνης για τη δολοφονία θα αναγράφονταν και τα ονόματα των δολοφόνων.
Οπως οι εξωνημένοι πολιτικοί που έχουν κατακλέψει το σύμπαν
αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη των πεπραγμένων τους (δηλαδή δοξάστε με κορόιδα),έτσι και οι "τρομοκράτες" ανέλαβαν την ευθύνη ακόμα μιας δολοφονίας ανωνύμως και αορίστως!
Κροκοδείλια δάκρυα φίλων,αγνώστων και αρχών καθώς και βαρύγδουπες δηλώσεις επαϊόντων για πολλοστή εξάρθρωση της "τρομοκρατίας" στην Ελλάδα είναι το κλασικό φαινόμενο των πρώτων ημερών που το θέμα παίζει πρώτο στα δελτία ειδήσεων και στα πρωτοσέλιδα.
Μετά η λήθη καθίσταται κυρίαρχο στοιχείο,ώσπου να 'ρθει το επόμενο χτύπημα,το επόμενο θύμα. Μονάχα οι οικείοι των θυμάτων και κάποιοι ρομαντικοί θυμούνται τις δολοφονίες που έγιναν στο όνομα της επανάστασης από αγύρτες,πληρωμένους δολοφόνους που θα κυκλοφορούν ελεύθεροι μέχρις αποσύρσεως ένεκεν "τυχαίων" περιστατικών (βόμβα Ξηρού)!
Στην προκειμένη περίπτωση του Σωκράτη Γκιόλια μας προέκυψε και το φαινόμενο της καπηλείας της μνήμης του νεκρού και της απήχησης του "Troktiko" με την κλωνοποίηση δεκάδων ιστοσελίδων που θέλησαν να κλέψουν λίγη από τη δόξα του αυθεντικού.Δυστυχώς για τους εμπνευστές των κλώνων το παραμύθι τους δεν είχε δράκο.
Τριάντα μία μέρες είναι πάρα πολλές για να μην υπάρχει έστω και μια ακτίδα φωτός στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια.Η πολιτεία οφείλει το ταχύτερο να βρει τους δολοφόνους και τα πραγματικά αίτια της εγκληματικής των πράξης.

πηγή http://zeidoron.blogspot.com//

Κοπάνες τέλος για τους μαθητές! Μειώνεται δραστικά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο απουσιών

Ήταν καιρός να γίνει κι αυτό, προκειμένου να σταματήσουν οι μαθητές να αισθάνονται το σχολείο σαν ένα ξέφραγο αμπέλι, και "μπάτε σκύλοι και αλέστε"! Συγκεκριμένα, στη δραστική μείωση του αριθμού των απουσιών των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου πρόκειται να προχωρήσει από τη φετινή σχολική χρονιά το υπουργείο Παιδείας, όπως προανήγγειλε η Αννα Διαμαντοπούλου.


«Το φαινόμενο αυτό είναι αδιανόητο και προσβλητικό. Τα παιδιά, επειδή έχουν το δικαίωμα της συμπλήρωσης 150 απουσιών από τη σχολική αίθουσα, προσκομίζουν πλαστά δικαιολογητικάγια υποτιθέμενα προβλήματα υγείας. Είναι ντροπή για τη χώρα στο τέλος της σχολικής χρονιάς να προσκομίζονται αυτά τα καταφανώς πλαστά δικαιολογητικά και να ξέρει από τα 17 και τα 18 του χρόνια το κάθε παιδί ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να πάρει πλαστά έγγραφα και χαρτιά που θα τα υπογράφει ιατρός, τα προσκομίζει ο γονιός και τα αποδέχεται ο καθηγητής» δήλωσε  η υπουργός.
Η κ. Διαμαντοπούλου επισήμανε ότι, για να μπει οριστικό τέλος σε αυτή την πρακτική, θα μειωθεί δραστικά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο απουσιών, ενώ θα ακολουθείται και διαφορετικός τρόπος αιτιολόγησης και τεκμηρίωσης των απουσιών που οφείλονται ή αποδίδονται σε πρόβλημα υγείας.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ γραφείου ζητούνται για call center απαραίτητη προϋπηρεσία στο χώρο των τηλεφωνικών πωλήσεων, από εταιρεία σταθερής τηλεφωνίας, περιοχή Μοσχάτο, fax 210/ 48251 40, 6987/ 31406 7


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6987/ 31406 7

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Πριν 4 ημέρες τις Aπογευματινές ώρες , στην περιοχή του Μοσχάτου, από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις ένας αλλοδαπός υπήκοος για παράβαση του άρθρου 372 Π.Κ. «κλοπή».

Ειδικότερα, ο δράστης λίγη ώρα πριν τη σύλληψη είχε αφαιρέσει από πρατήριο υγρών καυσίμων, σε διαφορετικό τόπο πλησίον του σημείου συλλήψεως, αντικείμενα και αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.
πηγή: tromaktiko

Η Αρχαία αγορά στο Google Earth Από το Μείζονος Ελληνισμού Στον Ταύρο

Την τρισδιάστατη αναπαράσταση της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών μπορούν πλέον να βλέπουν όλοι οι χρήστες του Διαδικτύου στο Google Earth http://3d.athens-agora.gr/ , χάρη στo έργο «Αρχαία Αγορά των Αθηνών» που ανέπτυξε το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Με τον τρόπο αυτό, η εμπειρία της τρισδιάστατης περιήγησης στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας γίνεται πλέον εφικτή και εξ αποστάσεως, καθώς κάθε πολίτης του κόσμου μπορεί μέσα από το Google Earth να περιπλανηθεί στα κτήρια και τα μονοπάτια της Αρχαίας Αγοράς, ακριβώς όπως ήταν στην Αρχαιότητα. Η αναπαράσταση της Αγοράς γίνεται σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ιστορίας της, την Κλασική, την Ελληνιστική και τη Ρωμαϊκή περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να αντιληφθεί την εξέλιξή της μέσα στο χρόνο και τη μεταβολή των λειτουργιών του χώρου από εποχή σε εποχή.

To έργο «Αρχαία Αγορά των Αθηνών» του ΙΜΕ έλαβε το 1ο βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό που αφορούσε την ανάπτυξη 3D περιεχομένου στο Web με τη χρήση του COLLADA, ενός διεθνώς αναγνωρισμένου προτύπου για την αξιοποίηση τρισδιάστατων εφαρμογών στο Διαδίκτυο. Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Kronos Group, φορέας ο οποίος ασχολείται με την προώθηση ανοιχτών προτύπων στον τομέα των τρισδιάστατων γραφικών και ιδρύθηκε από κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των τρισδιάστατων γραφικών, όπως 3Dlabs, ATI, Discreet, Evans & Sutherland, Intel, NVIDIA, SGI και Sun Microsystems και τη Media Grid Immersive Education Initiative, μια διεθνή σύμπραξη πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων για την προώθηση ανοιχτών προτύπων σε θέματα Εικονικής Πραγματικότητας και μάθησης μέσω παιχνιδιών (περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό: http://www.colladacontest.com/).


To έργο «Η Αρχαία Αγορά των Αθηνών» στο Google Earth αναπτύχθηκε ολοκληρωτικά από το Τμήμα Τρισδιάστατων Γραφικών και Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού



Πηγή : ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Φιλική Ήττα Για Τον Άγιαξ Ταύρου(VIDEO)

Στο πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν η προοδευτική σημείωσε τη νίκη με 4-3 απέναντι στον Αγιαξ Ταύρου. Η ομάδα του Ταύρου έδειξε καλά στοιχεία στον αγώνα τουλάχιστον επιθετικά, αφού πήρε και προβάδισμά με 1-2. Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η περίοδος της προετοιμασίας ήταν πολύ κουραστική και ένα φιλικό δεν μπορεί πάντα να είναι το σωστό κριτήριο αξιολόγησης.Είναι αρχή και όλες οι ομάδες έχουν δρόμο μπροστά τους για το δύσκολο πρωτάθλημα που τους περιμένει. Δείτε τα βίντεο του αγώνα.

Για εξοικονόμηση χώρου βάλαμε Μόνο τα Γκολ του Άγιαξ Ταύρου


1-1(Ισοφάριση της ομάδας του Ταύρου, καταπληκτικό γκολ από τον Θεοφάνους)

1-2 (Μπροστά η ομάδα του Ταύρου με τον ίδιο σκόρερ τον Θεοφάνους)

4-3( Μειώνει η ομάδα του ταύρου σε 4-3)

Πωλείται Μηχανή YAMAHA Στο Μοσχάτο

Πωλείται Μηχανή YAMAHA XTX 660 cc, μοντ. '09, λευκό, 5.500 χλμ., 50 hp, τετράχρονος κινητήρας, συναγερμός, σχάρα, 1 μπαγκαζιέρα, φυλασσόμενο σε γκαράζ, άριστη κατάσταση, τιμή 6.500 ευρώ, Τιμή συζητήσιμη

Περιοχή Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
6942/687279

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ οδός Αραχώβης, διαμέρισμα 75 τ.μ., 1 υ/δ, ισόγειο, τριάρι, a/c, τιμή 450 ευρώ 6946/ 57135 6, 6934/ 09138 1

Τιμή: 450,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6946/ 571356

ΤΑΥΡΟΣ οδός Αναξαγόρα, διαμέρισμα 65 τ.μ., 1ου, 1 υ/δ, κατασκευή '70, κλιματισμός, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον ΗΣΑΠ, δυομισάρι, διπλοκατοικίας, τιμή 400 ευρώ 6942/ 02103 7

Τιμή: 400,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6942/ 021037

Όλα τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων Σήμερα 19/08/2010

Όλα τα πρωτοσέλιδα αθλητικών, πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων  Σήμερα 19/08/2010



πατήστε εδώ

''Η Τιτανομαχία'' Στη Νεα Μασκώτ Στον Ταύρο

Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ

CLASH OF THE TITANS

του Λουίς Λετεριέρ

με τους Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Ραλφ Φάινς, Τζέμα Άρτερτον, Μαντς Μίκελσεν, Αλέξα Ντάβαλος, Τζέισον Φλέμινγκ



Στην ταινία «Η Τιτανομαχία», ο απόλυτος αγώνας για εξουσία και δύναμη στρέφει τους ανθρώπους ενάντια στους βασιλείς και τους βασιλείς ενάντια στους θεούς. Ο πόλεμος, όμως, μεταξύ των ίδιων των θεών μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο. Γόνος θεού, αλλά μεγαλωμένος από ανθρώπους, ο Περσέας (Σαμ Γουόρθινγκτον) προσπαθεί μάταια να σώσει την οικογένειά του από τον Άδη (Ρέιφ Φάινς), τον εκδικητικό Θεό του Κάτω Κόσμου. Μην έχοντας τίποτε άλλο να χάσει, ο Περσέας προσφέρεται να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής, με σκοπό να κατατροπώσει τον Άδη, πριν εκείνος καταφέρει να ανατρέψει τον Δία (Λίαμ Νίσον) και να σπείρει το χάος στον κόσμο. Επικεφαλής μιας γενναίας ομάδας πολεμιστών, ο Περσέας θα ξεκινήσει ένα παράτολμο ταξίδι σε απαγορευμένους κόσμους. Αντιμαχόμενος ανίερους δαίμονες και τρομερά τέρατα, θα καταφέρει να επιβιώσει, μόνο αν αποδεχθεί τη δύναμή του ως Θεός, αψηφήσει τη μοίρα του και αγκαλιάσει το πεπρωμένο



ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως, Πάρκο Ηρώων
19/08/2010 - 22/08/2010
Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531
Ώρες προβολής: Πέμπτη έως και Κυριακή. 21.00, 23.15


Δείτε το Βίντεο Της Ταινίας

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 19/08/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο

8.00 π.μ.-.2.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ.-8.00 πρωί

ΜΟΣΧΑΤΟ: Χρ.Σμύρνης 44

''Ακαδημία Πλάτωνος'' Στο Σινέ Κήπος Μοσχάτου

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

PLATO'S ACADEMY

του Φίλιππου Τσίτου

με τον Αντώνη Καφετζόπουλο


Ο Σταύρος είναι ένας ψιλικατζής. Η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει και αρνείται να επιστρέψει - η μητέρα του έχει πάθει ήδη ένα εγκεφαλικό και ο Σταύρος πρέπει να την προσέχει επί 24ώρου βάσεως. Η αγαπημένη ασχολία του Σταύρου και των τριών φίλων του, που επίσης διατηρούν ψιλικατζίδικο στη γειτονιά, είναι το καθημερινό μέτρημα των Κινέζων, οι οποίοι στήνουν το μαγαζί τους απέναντι. Μια δουλειά που δεν έχει τέλος γιατί οι Κινέζοι μοιάζουν να πολλαπλασιάζονται μέρα με την ημέρα. Το μέτρημα διακόπτεται μόνο αν περάσει κανένας Αλβανός. Τότε πέφτουν στοιχήματα αν ο σκύλος θα γαβγίσει τον Αλβανό ή όχι. Αυτή είναι η δεύτερη αγαπημένη ασχολία τους. Έτσι περνούν την ώρα τους, χαλαρά και διασκεδαστικά, χαζεύοντας τη ζωή που αλλάζει έξω από τα μαγαζιά τους. Ο Σταύρος όμως είναι διαρκώς ανήσυχος. Ανεξήγητα δυσαρεστημένος. Τα βράδια δεν μπορεί να κοιμηθεί αλλά δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί. Μέχρι που μια μέρα ένας περαστικός Αλβανός (αφού τον γαβγίσει ο σκύλος) αναγνωρίζει στη μητέρα του Σταύρου την δικιά του χαμένη μητέρα

ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
Πέμπτη - Παρασκευή 19/08/2010 - 20/08/2010
21:00μμ και στις 23:10μμ
Πλατεία μεταμορφώσεως
Μακρυγιάννη κ Θερμοπυλών
τηλ: 2104810790

Δείτε το Βίντεο της Ταινίας