Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Οι Anathema για μία εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club στον Ταύρο

Οι πολυαγαπημένοι στην Ελλάδα Anathema επιστρέφουν για δύο συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το σχήμα των αδελφών Cavanagh, αν και ξεκίνησε εκφραζόμενο μέσω του gothic metal σύντομα βρήκε τους περιορισμούς του είδους ασφυκτικούς και τώρα θεωρείται και αυτό ένα από τους κύριους εκφραστές του ατμοσφαιρικού ροκ και ένα τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει μία μπάντα αν δεν δεχθεί να εγκλωβιστεί σε μια μόνο μουσική σχολή.

Οι Anathema δημιουργηθήκανε στο Λίβερπουλ το 1990 και καταφέρνουν σε κάθε άλμπουμ τους να εξελίσσουν την μουσική τους και να προκαλούν ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τους παρακολούθησαν στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Από το doom metal του “The Crestfallen”, στο ατμοσφαιρκό “Fragile Dreams”και μέχρι το προδευτικό “Thin Air”, το μουσικό παιδί των τριών αδελφών Cavanagh (Vincent, Daniel και Jamie), αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους τουρνέ που γίνεται με αφορμή την νέα κυκλοφορία τους “Falling Deeper”.

Το καινούργιο τους καλλιτεχνικό πόνημα αποτελεί μία επανεξέταση του παλαιότερου τους υλικού με νέα μουσική ματιά. Τραγούδια όπως το Crestfallen, το Kingdom και το Sunset Of Age εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία διατηρώντας όμως πάντα τις μελωδίες που στοιχιώνουν τον ακροατή.

Και τώρα επιστρέφουν για 3 συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης!

Η προπώληση των εισιτηρίων για την συναυλία της Αθήνας ξεκινά το Σάββατο 20 Αυγούστου μέσω ticketpro.gr μόνο και  τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου μέσω TicketHouse και Public.

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr

Τιμές εισιτηρίων για Αθήνα: 25€ προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια) / 30€ ταμείο

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου – Fuzz Live Music Club, Ταύρος
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 | Πειραιώς & Χαμοστέρνας
          

Αναζήτηση εργασίας σε Μοσχάτο και Ταύρο

Η Attractionnet, εταιρεία πληροφορικής με έδρα το Μοσχάτο, αναζητά άτομα με γνώσεις αγγλικών, υπολογιστών και internet για πρωινή 4ωρη εργασία με αντικείμενο τις τηλεφωνικές πωλήσεις προϊόντων πληροφορικής. Αμοιβή με ποσοστά ανά πώληση. Προοπτική μόνιμης συνεργασίας-πρόσληψης. Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 9416494 κ. Λουκή.
 
ΔΑΣΚΑΛΑ για μελέτη και φύλαξη 7χρονου αγοριού, 15.00 - 18.00 Δευτέρα - Παρασκευή, περιοχή Μοσχάτο, 200 ευρώ μηνιαίως , μετά τις 19.00  6972449155
 
ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ στον ταυρο, ζητει εμπειρη κομμωτρια, που να γνωριζει πολυ καλο κουρεμα,χτενισμα και βαφειο για μονιμη εργασια,ευχαριστο περιβαλλον,ωραριο σπαστο,κοντα στο σταθμο -ταυρου, συζητήσιμη  6977617149
 
ΝΕΟΣ -α ζητείται για μπουφέ και service, σε νεοσύστατο cafe στην περιοχή του δήμου Ταύρου
6944370888

Μια εξαιρετικά επικίνδυνη παγίδα οι διαβάσεις των πεζών στο Μοσχάτο

Παγίδα για πολλά μηχανάκια έχουν αποδειχθεί οι διαγραμμίσεις πεζών που πριν λίγο καιρό είδαμε όλοι στην πόλη μας.

Δύο περιστατικά σημειώθηκαν μέσα σε μία εβδομάδα με τις καινούριες διαβάσεις πεζών στο Μοσχάτο και θα πρέπει να σημειωθεί.

Το ακριλικό χρώμα που βάψανε με τόσο έντονο τρόπο στους δρόμους της πόλης έχει γίνει σε πολλά σημεία γυαλί, αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γλιστράνε πολλά μηχανάκια.

Το πρωί με την υγρασία, η γυαλάδα που κάνουν οι γραμμές γίνονται επικίνδυνες .

Πριν 3 μέρες ένας πατέρας με την κόρη του στην οδού Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού γλίστρησε και έπεσε με το μηχανάκι του καθώς γύριζε το παιδί του στο σπίτι. Ευτυχώς δεν χτύπησαν σοβαρά.

Όπως μας είπε,  τα λάστιχα από το μηχανάκι του ήταν μόλις μίας εβδομάδας,  αλλά σε κάποια σημεία των διαβάσεων που πλέον έχουν γίνει γυαλί, πολλές φορές δεν νιώθεις ούτε καν το τιμόνι όταν τις διασχίζεις.

Θέλει πολύ προσοχή