Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2011

Θέλω και εγώ να γίνω Δημοτικός Αστυνόμος. Κατά προτίμηση στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου!

Την ώρα που χιλιάδες συμπολίτες μας, έχουν μείνει άνεργοι και παρακαλάνε ακόμα και ικετεύουν για μία δουλειά, κάποιοι Δημοτικοί υπάλληλοι παίζουν με το καλαμάκι  του φραπέ τους!
Τελικά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σε αυτήν την χώρα. Σε πρόσφατη επιίσκεψη μου στο Δημαρχείο για την έκδοση κάποιου πιστοποιητικού και περιμένοντας στη σειρά, είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω τα «τεκτενόμενα» στο ισόγειο του κτιρίου.

Στο συγκεκρίμενο χώρο, ο οποίος αποτέλεί και τη «βιτρίνα» του Δημαρχείου, διάφορα περίεργα συμβαίνουν.Είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο μας για την υπηρεσία της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά δεν περίμενα να δω μιαν είκονα αποχαύνωσης και ώρας διαλείμματος στον απομονωμένο χώρο των Δημοτικών Αστυνόμων!

Ως απάντηση  σε ανάρτηση επώνυμου Μοσχατιώτη  σε γνωστό Μοσχατιώτικο blogspot, όπου αναφερόταν στη διαχωριστική γραμμή του θεσμικού ρόλου του Δημάρχου απο του Αστυνομικού Διευθυντη, αντιπαραθέτουμε τις εικόνες των:

α) Σπασμένων βιτρινών και μαγαζιών
β) Iερόδουλων που κάνουν πιάτσα ανενόχλητες στην πόλη μας
γ) Τσαντάκηδων που κλέβουν γιαγιάδες μέρα μεσημέρι, καθώς και άλλων περιστατικών!

Ας αρχίσουν κάποιοι να δουλεύουν όπως πρέπει και να σηκωθούν από τις καρέκλες τους, γιατί ο κοσμάκης έχει αρχίσει και τρελαίνεται μαζί τους και ειδικά οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι του ιδιωτικού τομέα!

moschatodaily.gr

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου την Τετάρτη 06/07

Καλείσθε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 6 Ιουλίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00

Δείτε τα θέματα

Για να δείτε τα θέματα σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω στην εικόνα