Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

H Λία Βίσση για 4 εμφανίσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
20 & 21,   27 & 28 Ιανουαρίου 2012, στις 23:30

Η Λία Βίσση σε 4 ακόμα κοντσέρτα, τις υπόλοιπες Παρασκευές και Σάββατα του Ιανουαρίου 2012, αγγίζει και ερμηνεύει με ένα δικό της ιδιαίτερο τρόπο όλα τα είδη μουσικής.

Η ίδια στο πιάνο, φιλοξενεί κάθε βραδιά φίλους-έκπληξη, για να μοιραστούν κορυφαίες μουσικές στιγμές,  μετατρέποντας  κάθε μία από τις 4 μουσικές βραδιές σε μοναδική, διαφορετική μουσική εμπειρία.

Ανάμεσα στους φίλους - έκπληξη  συγκαταλέγονται:

Παρασκευή 20  &  Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012, στις 23:30 οι ηθοποιοί  Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Ρένα Κυπριώτη

Επίσης, στις υπόλοιπες 2 βραδιές συμμετέχουν οι:  
Γιώργος Κοντραφούρης (πιάνο-τζαζ), Αυτοί και το βιολί τους (μουσικοθεατρική ομάδα) κ.α.

Είσοδος: χωρίς εισιτήριο, ελάχιστη κατανάλωση 10€ το πρώτο ποτό,  2ο ποτό 7€ Προηγούνται οι κρατήσεις για φαγητό(Τιμές: Ορεκτικά 5,00 - 6,00 €, Σαλάτα 7,00 €, Κυρίως 10,00 - 11,00 €) Τηλέφωνο κρατήσεων: 6937 037 040 (καθημερινά από τις 19:00)

Αίθουσα: MCF coffee | bar | resto, 3ος Όροφος 
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,
Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου την Δευτέρα 16/01

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 16 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 με τα εξής θέματα:
 

Δείτε τα θέματα
 Για να δείτε τα θέματα σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω τους

Φωτογραφίες από τα σεμινάρια της ομάδας εθελοντισμού RSF στον Ταύρο

Δωρεάν σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Ταύρο από την RSF Hellas. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ενθαρρυντική και η συμμετοχή αξιοσημείωτη.  

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και τον Φεβρουάριο από την RSF Hellas στην Πειραιώς και Επταλόφου στο Ταύρο πλησίον του δημαρχείου στα κτίρια με τις κεραμοσκεπές. (πατήστε εδώ και δηλώστε συμμετοχή)

Η RSF Hellas είναι σύλλογος με έδρα το ΜΟΣΧΑΤΟ, συνεργάτης της Γαλλικής RSF (Radio Sans Frontieres) « Ράδιο Επικοινωνίες Χωρίς Σύνορα », Μόνιμο μέλος και γραφείο στην Ελλάδα της EUROPEAN RADIOAMATEURS ASSOCIATION και της Rescue International Assistance League. Ομάδα ενταγμένη στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε Φωτό 

Πρώτος ο Άγιαξ Ταύρου, στραβοπάτημα ο Φωστήρας, ήττα για Μοσχάτο.. με ανακοίνωση

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα επέστρεψε ο Άγιαξ Ταύρου μετά τη νίκη του με 3-0 της ΑΕ Κω. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ταύρου ήταν ο Ρούσσης, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα.

Ο Έλληνας άσος, άνοιξε το σκορ στο 50’ ενώ στο 67’ ο Τριανταφυλλίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ρούσσης δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Επιστροφή στις νίκες μετά από... 49 ημέρες είχε το Αιγάλεω, που κέρδισε με 1-0 τον Φωστήρα στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου. Ο Φονέας έχασε την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μέτα το στραβοπάτημα με το Αιγάλεω. Στο 21' σημειώθηκε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση. Ο Μαστραντώνης έκανε την πάσα στον Κώστα Τεγούση και ο τελευταίος νίκησε τον Μπόκο για το 1-0.

Νικηφόρα πέρασε από το Μοσχάτο ο Αετός Κορυδαλλού με 3-2. Για τους νικητές δυο τέρματα σημείωσε ο Τρικαμηνάς( 5′ 62′)και ένα ο Μούτσας 75′. Και τα δυο τέρματα του ΑΟ Μοσχάτου που ισοφάρισε δυο φορές πέτυχε ο Γραμματικός ( 30′, 72′) Στη λήξη του αγώνα ο διαιτητής Καρυοφύλλης εμποδίστηκε από οπαδούς του ΑΟ Μοσχάτου να πλησιάσει στα αποδυτήρια ενώ ο βοηθός Μαραβέλης δέχτηκε φραστική επίθεση από οπαδό των γηπεδούχων όπως γράφεί το periferiako.

Δείτε την ανακοίνωση του Α.Ο. Μοσχάτου για την διαιτησία

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Αετό Κορυδαλλού. Συνήθως δεν ασχολούμαστε κατα πάγια τακτική μας με την διαιτησία, αλλα η σημερινή κατάσταση ξεχείλισε το ποτήρι και εξήντλησε τις ανοχές μας.

Ανεξάρτητα απο την εγκυρότητα του 3ου γκολ  που δέχθηκε η ομάδα μας - όπου κατα την γνώμη μας είναι σε καταφανή θέση οφσαιντ - ο επόπτης Μαραβέλης λόγω έλλεψης δυνάμεων βρισκόταν στο ύψος του πάγκου της ομάδας μας δηλαδή στο κέντρο του γηπέδου!!!! 

Είναι προφανές ότι σε συνδυασμό με την λάθος θέση και την κακή εκτίμηση του διαιτητή η φάση είχε χαθεί. Πως είναι δυνατόν να ορίζεται επόπτης και μάλιστα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς ήταν επίσης επόπτης στο προηγούμενο παιχνίδι της Θύελλας Μοσχάτου με τον Αιακό, ένας άνθρωπος που ηλικιακά δεν έχει τις δυνάμεις να ανταπεξέλθει? 

Είναι δυνατόν οποία τυχόν εμπειρία ενός ανθρώπου που οριακά είναι κάτω απο 60 ετών να υποκαταστήσει την έγκαιρη παρακολούθηση των φάσεων? Πως είναι δυνατόν να σφυρίζουν παιχνίδια πρωταθλήματος οι ίδιοι διαιτητές που σφύριζαν εμάς όταν παίζαμε στο εφηβικό πριν 25 χρόνια? Έτσι θα πάει μπροστά το Πειραικο ποδόσφαιρο?
 
Ο διαιτητής Καρυοφυλλης απέδειξε με τις αποφάσεις του την ανικανότητα του. Αυτο όμως δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι δεν είχε το σθένος να ζητήσει λεβέντικα ένα συγνώμη. Ένα συγνώμη που οφείλεται σε όλους εμάς τους αγνούς παράγοντες του Μοσχάτου και των άλλων Πειραικων σωματείων που προσπαθούν χωρίς άλλη βοήθεια να προάγουν το ποδόσφαιρο και θα μας ήταν αρκετό. Τι θα πούμε σαν παράδειγμα στα παιδια των ακαδημιών που παρακολουθούσαν για να τους εξηγήσουμε? ότι έτσι παίζεται το παιχνίδι και ότι ανίκανοι διαιτητές μπορούν να τους κόβουν την χαρά?

Τα λάθη τα συγχωρουμε γιατί είναι ανθρώπινα, αυτο που δεν συγχωρουμε είναι η προκλητικότατη συμπεριφορά, ενός κακού διαιτητή και ενός ανύπαρκτου επόπτη, που μας στέρησαν με εξίσου προκλητικό τρόπο την χαρα της νίκης και την δυνατότητα να διεκδικούμε επί ίσης οροις το δικαίωμα της άνοδου.

Καλούμε την ΕΠΣΠ να εξετάσει την σημερινή διαιτησία και να θέσει εκτός πινάκων διαιτητές που δεν μπορούν η δεν πρέπει λόγω ηλικίας να διαιτητευουν. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει για εμάς.
 
Σε πρώτη φάση καλούμε τους κκ Καρυοφυλλη και Μαραβέλη να αυτοεξαιρεθουν απο τους αγώνες του Α.Ο.Μοσχάτου για την προστασία τους (να μην εκτίθενται) και για να μην δυναμιτίζουν με τις αποφάσεις τους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και δεν θα μας το χαλάσουν ανίκανοι διαιτητές και επόπτες.
 
Μετα τιμής το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου.
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αετού Κορυδαλλού για την νίκη και στο επόπτη Χαλβατζακο που σφύριξε ότι έβλεπε και έσωσε το τρωθεν κύρος μιας ανύπαρκτης διαιτησίας.