Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

παραβιάστηκε λευκό Hyundai Atos Στον Ταύρο


"Σήμερα στην Πειραιώς 226,έξω από το ΚΕΠ του Ταύρου,
παραβιάστηκε λευκό Hyundai Atos μοντέλο του 2001.
Εκλάπη από ...μέσα μαύρο τσαντάκι,που περιείχε διπλώματα και άδειες κυκλοφορίας,ασφαλιστίρια
και συναφή έγγραφα καθώς και κλειδιά.
Αν βρείτε κάτι από όλα αυτά,επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 6972007037 Νίκος
Το τσαντάκι περιείχε ελάχιστα χρήματα μόνο."

Αναγνώστης

Δημιουργία ειδικού χώρου για την νεολαία του Μοσχάτου

Συγχωρέστε αν κάνω λάθος αλλά η πλατεία στην οποία στήνετε η τέντα για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού κάθε χρόνο είναι καινούργια σχετικά ...Θυμάμαι πως η εκδήλωση που δόθηκε στο κοινό έγινε μόλις πριν από λίγα χρόνια,και όμως αυτό δεν φαίνεται από την παρούσα κατάσταση της .
Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες στις οποίες διακρίνεται καθαρά η φθορά που έχει προκληθεί.


























Σίγουρα το πρώτο συμπέρασμα που θα βγάλετε είναι πως υπαίτιος και συνήθεις ένοχος για τέτοιες φθορές , είναι τα νέα παιδιά που συχνάζουν σε αυτή την πλατεία ,είτε με κάποιο ποδήλατο, είτε με κάποιο πατίνι και παίζουν , γνωρίζονται και ερωτεύονται εκεί. Είναι όμως και το σωστό ;
Εγώ πιστεύω πως καλά κάνουν και ξεσπάνε πάνω σε τοίχους και όχι στον εαυτό τους ...
Η νεολαία χρειάζεται καθοδήγηση και παρότρυνση για δημιουργία και όχι επίπληξη και αυστηρότητα ...
Όταν βλέπεις πως η πόλη του Μοσχάτου έχει παιδιά που προτιμούν να ασχολούνται με graffiti ,scate και BMX , ενα είδος τέχνης , ένας είδος αθλητισμού , και νομίζω κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό πια , γιατί δεν τα βοηθάμε να γίνει πιο γόνιμη αυτή η ενασχόληση τους ;
Φτιάξτε τους εσείς που μπορείτε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για αυτά τα αθλήματα. Βάλτε τα θεμέλια εσείς. Κάθε λουλούδι θέλει και το κατάλληλο χώμα ,το κατάλληλο πότισμα για να φυτρώσει. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον.Είναι τα παιδιά τα δικά μας και τα δικά σας.
Θα προτιμούσε κανείς να έβλεπε αυτά τα παιδιά να μην έχουν ασχολίες ; Να μην είχαν καμία διέξοδο να ξεσπάσουν ;
Η ακόμα χειρότερα να έβρισκαν λάθος τρόπους για να εκφραστούν μιας και στην κοινωνία που ζούμε είναι πολύ λεπτή η γραμμή για να κάνεις την λάθος επιλογή και να μπλέξεις με κακές παρέες και να ξεκινήσεις ακόμα πιο άσχημες συνήθειες ;
Φτιάξτε ένα χώρο που θα εξυπηρετεί ζωτικά όργανα αυτής της πόλης όπως είναι η νεολαία της και όχι έργα που στην ουσία γίνονται μόνο για αυτοπροβολή η ψηφοθηρία.
Με αυτό τον τρόπο θα διατηρείτε ακέραιο και θα συντηρείτε και το ήδη υπάρχον έργο όπως η προαναφερόμενη πλατεία.Ενα έργο που κάθε δημότης το έχει ανάγκη.
Τελικά μάλλον η δημιουργία ενός τέτοιου χώρου δεν απλά ένα θέμα υπό συζήτηση για μελλοντική κατασκευή αλλά μια λαϊκή απαίτηση, για την οποία κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί.
Μήπως ήρθε ο καιρός ;

Εκθεση ντοκουμέντων από την 100ετή του Εθνικού Ινστιτούτου Στο Μοσχάτο

Για την Μεγάλη έκθεση ντοκουμέντων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Ινστιτούτου Συρακουσών και τις θεατρικές παραστάσεις (Λυσιστράτη, Αίαντας, Ιππόλυτος) στο “ΣΧΟΛΕΙΟΝ”, από 16-23 Ιουλίου 2010 μιλούν Ειρήνη Παπά, Φερνάντο Μπαλέστρα (γενικός υπεύθυνος Εθνικού Ινστιτούτου Αρχαίου Δράματος των Συρακουσών-INDA-) Νίνο Στράνο (Υπουργός Τουρισμού, Αθλητισμού και Θεάματος της Περιφέρειας της Σικελίας)

Εκθεση ντοκουμέντων από την 100ετή ιστορία του Εθνικού Ινστιτούτου Αρχαίου Δράματος Συρακουσών στο Θέατρο «Σχολείον» της Ειρήνης Παπά. Πειραιώς 52, Μοσχάτο,
7 μ. μ. - 11 μ. μ.

Δείτε το VIDEO

Ενοικιάσεις Επαγγελματικών Χώρων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ κέντρο, χώρος 137 τ.μ., ημιυπόγειος, κατασκευή '73, κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση, τιμή 330 ευρώ 6944/ 65644 4, 210/ 98124 61


Αγγελία Ιδιώτη


6944/ 656444


ΤΑΥΡΟΣ έναντι ΗΣΑΠ Καλλιθέας, επαγγελματικός χώρος 180 τ.μ., υπόγειος, κατασκευή '70, χωρίς ράμπα, κατάλληλος για αποθήκη, τιμή 360 ευρώ 210/ 98460 82, 6978/ 78737 3
Αγγελία Ιδιώτη


210/ 9846082

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ Απο Σήμερα Στις 18:00

Σήμερα από τις 18:00 το απόγευμα έως τη λήξη της κυκλοφορίας των συρμών θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ειρήνη-Κηφισιά και η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή Χ16.

.

Όλα τα πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

Ολα τα πρωτοσέλιδα , Απογευματινών, Πρωινών, Οικονομικών,Αθλητικών,Θεσσαλονικης εφημερίδων Απο το http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Πατήστε εδώ



Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό ταμιευτήριο

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Ταχυδρομικό ταμιευτήριο, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στο υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν...



πορεία προς τη Βουλή

Καταγγελία για το Πλαίσιο του Τάυρου από Αναγνώστη

Πρόκειτα να προβώ σε καταγγελία για το Πλαίσιο!
Αγόρασα την Πέμπτη - την πρώτη μέρα των "προσφορών" ένα laptop Sony Vaio στα 500 ευρώ από το κατάστημα του Ταύρου.
Διαπίστωσα εκ των υστέρων όμως ότι πρόκειται για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κομμάτι (μάλλον εκθεσιακό) αντί για καινούριο -δήθεν σε προσφορά- όπως διαφήμιζε στο site και με διαβεβαίωσαν στο κατάστημα. Δηλαδή η εταιρεία Πλαίσιο πουλάει ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ προϊόντα ως καινούρια!!!!!!!!!!!!
Στις μετέπειτα συζητήσεις μου μαζί τους δέχτηκαν ότι έχω δίκιο και υποστήριξαν ότι ήταν λάθος (?) τους. Μου πρότειναν κατ'αρχάς πιστωτικό και μετά επιστροφή χρηματών, την οποία όμως αρνήθηκα γιατί, όπως τους είπα, ηθελημένα ή μη με κοροϊδεψαν και με μία επιστροφή χρημάτων δεν είναι όλα καλά! Δηλαδή επειδή τους κατάλαβα το γυρνάω σαν να μη συνέβη τίποτα;;;;;;;;;;;;; Απαίτησα λοιπόν αυτό που ορίζει ο νόμος - αντικατάσταση με νέο και εφόσον δεν υπάρχει -σύμφωνα με το Πλαίσιο ήταν το τελευταίο κομμάτι στο απόθεμα και δεν μπορούν να το ξαναπαραγγείλουν- αντικατάσταση με άλλο με αντίστοιχα ή καλύτερα χαρακτηριστικά. Είχαν όμως το θράσσος να μου προτείνουν ένα άλλο Vaio με πολύ χειρότερα χαρακτηριστικά (επεξεργαστή, μνήμη, γραφικών, δίσκο) και μάλιστα να πληρώσω άλλα 230 ευρώ!!!! Δηλαδή να πάρω ένα σαφώς χειρότερο μηχάνημα και να δώσω ένα 50% επιπλέον ποσό!
Άλλη πρόταση τους ήταν να πάρω ένα HP με 15" οθόνη και i5 επεξεργαστή. Το προϊόν αυτό μάλιστα μου το χαρακτήρισε καλύτερα, ενώ υστερούσε σε όλα τα χαρακτηριστικά - με τη διαφορά μεταξύ άλλων Sony και HP. Μόνο ο i5 είναι πιο σύγχρονος επεξεργαστής αλλά πολύ πιο αργός από το δικό μου!! Γενικά το HP ήταν τελείως διαφορετικό - το Sony είναι 13,3", Core 2 duo P8800 2,66GHz, 4Gb RAM, ATI 3470, 4,5 ώρες αυτονομίας κτλ.. Όταν απέρριψα αυτές τις ασόβαρες για μένα προτάσεις, μου είπαν ότι το περισσότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μου κάνουν δώρο ένα ποντίκι!!! Ε ρε κατάντια το Πλαίσιο... Ώς τελευταία επιλογή τους είπα ότι θα ήθελα να μου προτείνουν μία καλύτερη τιμή και να το κρατήσω και η απάντηση τους ήταν πάλι αυτή με το ποντίκι! Τους λέω πως γίνεται να μου πουλάτε ένα προϊόν ως καινούριο με 500 ευρώ και να θέλετε να μου το πουλήσετε με τα ίδια χρήματα και ως μεταχειρισμένα, πλέον του γεγονότος ότι επιχείρησαν να με κοροϊδέψουν με την πώληση μεταχειρισμένου προϊόντος ως νέου. Όλα αυτά με το επιχείρημα ότι η τιμή ήταν καλή, ε και;;; Καλή η τιμή όντως, αλλά εν τέλει εξαπατάς τον πελάτη σου και παρόλα αυτά επιμένεις να θες να πουλήσεις το προϊόν στην ίδια τιμή;!;!;!

"KICK-ASS" ΣΤΟ ΣΙΝΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ

Nεαρός σπασίκλας μαθητής Λυκείου, ο Dave Lizewski (Aaron Johnson) αποφασίζει να εισχωρήσει δυναμικά στον φανταστικό κόσμο των comic και των υπέρ-ηρώων που λατρεύει, μετατρέποντας τον εαυτό του σε έναν από αυτούς. Δημιουργεί το υπέρ-ηρωικό alter-ego του, ονόματι Kick-Ass και χρησιμοποιώντας μια πράσινη στολή δύτη ως κοστούμι, αποφασίζει να πολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα της γειτονιάς του. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Dave δεν είναι ούτε μεταλλαγμένος, ούτε εξωγήινος, ούτε πάμπλουτος νεαρός με γκάτζετς τελευταίας τεχνολογίας, ούτε καν μυώδης. Κοινώς, δεν διαθέτει καμία υπέρ-δύναμη πέρα από μια ισχυρή θέληση να πετύχει. Τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο, όταν θα μπλεχτεί άθελα του στο δρόμο ενός ντουέτου αντίστοιχων 'υπέρ-ηρώων', του Big Daddy (Nicolas Cage) και της Hit Girl (Chloe Moretz) ,οι οποίοι έχουν πάρει το ρόλο τους πολύ πιο σοβαρά. Με την συνδρομή ενός ακόμα αρχάριου νεαρού 'υπέρ-ήρωα', του Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), θα τεθούν όλοι αντιμέτωποι με τον τοπικό μαφιόζο της περιοχής Frank D'Amico (Mark Strong).
"With no power, comes no responsibility" μονολογεί ο Dave, σε κάποια σκηνή της ταινίας και η φράση αυτή, συμπυκνώνει τα πάντα γύρω από το «Kick Ass».Η διακωμώδηση κάθε υπέρ-ηρωικού κουρασμένου κλισέ, η αποθέωση της ποπ-κουλτούρας αλλά και η ταυτόχρονη ανανέωσή της, το «Kick Ass», βασισμένο στο αντίστοιχο υπέρ-βίαιο comic των Mark Millar και Romita Jr., αποτελεί την εναλλακτική απάντηση σε όσους έχουν κουραστεί να βλέπουν αναίμακτες υπέρ-ηρωικές περιπέτειες, οι οποίες λειτουργούν πάντα μέσα στα political correct όρια που ορίζει το σημερινό εμπορικό σινεμά. Το «Kick Ass» απευθύνεται βέβαια σε κοινό μεγαλύτερων ηλικιών, λόγω της ακατάπαυστης βωμολοχίας και της γραφικής βίας που προβάλλει, τα οποία ίσως σοκάρουν κάποιον ανυποψίαστο θεατή ή κάποιο παιδί.
Η σατιρική και ανατρεπτική διάθεση του «Kick Ass» δεν κρύβεται από την αρχή, μην επιτρέποντας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του να δημιουργηθεί κοιλία, ενώ στο δεύτερο μέρος, όπου αναπόφευκτα υποκύπτει σε αρκετά από τα κλισέ που παρωδεί, τότε αποφασίζει να πατήσει γκάζι και να μας αποσπάσει την προσοχή από αυτά, με μερικές από τις καλύτερες και αστειότερες σκηνές δράσης των τελευταίων ετών. Η ταινία βρίθει αναφορών στην κουλτούρα των comic, των video-games, του internet και του κινηματογράφου ως ποπ-φαινόμενο, από τον τρόπο ομιλίας του Nicolas Cage που φέρνει στο νου τον τηλεοπτικό Batman της δεκαετίας του 1960, Adam West, μέχρι το «Scarface», το 'Call of Duty' και το «Watchmen» του Alan Moore.
Ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn σκηνοθετεί με νεύρο, τόλμη και φαντασία αυτή την βίαιη κωμική περιπέτεια, βάζοντας αισθητά την σφραγίδα του στο τελικό αποτέλεσμα. Το cast είναι άψογο στα καθήκοντά του, από τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Aaron Johnson, ως και τον Nicolas Cage,ο οποίος μετά από ένα πολύ άσχημο σερί κακών επιλογών και ερμηνειών, εδώ, κρατώντας ένα δευτερεύοντα κυρίως ρόλο, είναι απολαυστικός. Η ερμηνεία που ξεχωρίζει όμως με την πρώτη ματιά, είναι της μικρής Chloe Moretz, στον αβανταδόρικο ρόλο της αθυρόστομης και θανάσιμης Ηit-Girl, η οποία θυμίζει μια έκδοση τσέπης της 'Bride' του «Kill Bill».
Τι είναι λοιπόν το «Kick Ass»; Είναι ο συνδυασμός «Superbad» - «Kill Bill» - «Spiderman». Είναι αθυρόστομο, προκλητικό, βίαιο, ξεκαρδιστικό, αναρχικό αλλά παράλληλα ανανεωτικό και διασκεδαστικότατο. Είναι η εκδίκηση των nerds και εν τέλει, μια από τις καλύτερες 'υπέρ-ηρωικές' ταινίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ


Μέρες προβολής:
ΠΕΜΠΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 22-28/07/2010
Διεύθυνση:
Κωνσταντινουπόλεως 2, Πάρκο Ηρώων


Τηλέφωνο Πληροφοριών:
210 3459531

ΔΩΡΕΑΝ PARKING