Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Ταυριώτης Μιχάλης Παούρης αποθεώθηκε στην Γαλλία δίπλα στον Meola

Εδώ και ένα χρόνο σας γράφουμε για ένα παιδί της γειτονιά μας με τεράστιο ταλέντο στο μπουζούκι και γενικότερα στην μουσική.

Ο Μιχάλης Παούρης καλέστηκε στην συναυλία του γνωστού Al Di Meola στην Γαλλία και συνόδευσε με το μπουζούκι του σε jazz ρυθμούς το γνωστό τζαζίστα.

Το κοινό αποθέωσε τον Μιχάλη ενώ ο μουσικός του συγκροτήματος Fausto Beccalosi έχει μείνει με ανοικτό το στόμα την ώρα που παίζει το παιδί θαύμα από τον Ταύρο.

Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει άλλος τζαζ κιθαρίστας στον κόσμο με περισσότερες διακρίσεις από τον Al Di Meola  ενώ θεωρείται  ένας από τους πιο χαρισματικούς κιθαρίστες των τελευταίων τριάντα ετών.





Απολαύστε το παιδί από τον Ταύρο που μας κάνει κάθε μέρα και πιο υπερήφανους


Όλη η αλήθεια για το έγκλημα της καύσης καλωδίων από τη Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ

Όλη η αλήθεια για το έγκλημα της καύσης καλωδίων από τη Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ κυρία Μαργαρίτα Καραβασίλη στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΑΥΡΟΥ στο ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ στις 7/6/2011.

Κάθε μέρα στην περιοχή του Βοτανικού σε καταυλισμούς ΡΟΜΑ καίγονται καλώδια, καταλύτες και άλλα υλικά προκειμένου οι αθίγγανοι να πάρουν το χαλκό και άλλα πολύτιμα μέταλλα που θα πουλήσουν σε παράνομες εταιρείες περισυλλογής μετάλλων (σκραπατζίδικα).

Ένα τεράστιο κύκλωμα (μαφία του χαλκού) θησαυρίζει σε βάρος της υγείας 50.000 κατοίκων και εργαζομένων στην ευρύτερη περιοχή (Ταύρος, Μοσχάτο, Βοτανικός, Ρέντης, Πετράλωνα)



Δείτε τα βίντεο με την ομιλία από τη Γ.Γ. του ΥΠΕΚΑ κυρία Μαργαρίτα Καραβασίλη


Blogspot και δημοκρατικές διαδικασίες!

Email μας απέστειλε η ιστοσελίδα moschatoDaily για την δημοσίευση ενός άρθρο της από το δικό μας blogspot.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους πούμε ότι το Μοσχάτο Ταύρος Life,  πάντα δημοσιεύει άρθρα αναγνωστών, αλλά και όλων όσων θέλουν να πούνε κάποια πράγματα για τις καταστάσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

Εδώ δεν είμαστε σε καμία περίπτωση για να φιμώνουμε όσους δεν μας αρέσουν οι απόψεις τους.
To email από το moschatoDaily :

Ας  ξεκινήσουμε ξεκαθαρίζοντας κάτι!
Δεν ανήκουμε σε κανένα κομματικό χώρο, δεν τα «παίρνουμε» από καμία Δημοτική Παράταξη και τέλος, κανείς δε μας υπαγορεύει τι θα γράψουμε!

Ακόμα να πούμε ότι όποιος θέλει μπορεί από αυτό το εφημεριδάκι ή μέσα από την ιστοσελίδα μας να εκφραστεί ελεύθερα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δημοσιεύσουμε τις απόψεις του, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι!

Φαίνεται λοιπόν, ότι κάποιοι ενοχλήθηκαν αρκετά με το άρθρο μας, που είχε να κάνει με τη Δημοτική Αστυνομία και αποφάσισαν να μην γίνουν ευρέως γνώστες οι απόψεις μας μέσα από τα Blogspot τους.

Για εμάς αυτό είναι επιτυχία και ταυτόχρονα,  ξεγύμνωμα των απολυταρχικών διαδικασιών κάποιων συγκεκριμένων  διαδικτυακών  ιστοτόπων!

Ευχαριστούμε το  moschato-tauros-life.blogspot.com, διότι ήταν το μοναδικό blog που δημοσίευσε το άρθρο μας!!!!

MoschatoDaily.gr