Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Χρόνια πολλά από τον Α.Ο. Μοσχάτου... με 40 εισιτήρια διαρκείας

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Μοσχάτου, θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά και ευτυχισμενες γιορτές.

Ας είναι η καινούργια χρόνια καλύτερη και δημιουργικοτερη για ολους. Να μπορέσουμε όλοι μας να ζήσουμε ανθρώπινα, να καταφέρουμε να επαναπροσδιορισουμε τις προτεραιότητες μας και να χαιρόμαστε κάθε στιγμή.

Να υπαρχει υγεία, συντροφικοτήτα, και να επανέλθει το χαμένο χαμόγελο στα χείλη όλων.

Οι Άγιες μέρες που έρχονται ας φέρουν την ευτυχία σε κάθε σπίτι και ο νέος χρόνος ας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές,  πολλά χαμόγελα και φωτεινές εικόνες.

Φωτεινές εικόνες και χαμόγελα δεν χρειάζεται πολυ ψάξιμο για να βρούμε. Είναι δίπλα μας, είναι τα παιδιά μας, είναι το μέλλον μας.

Στο τέλος αυτής της χρονιάς το σωματείο είναι πολυ περήφανο που έχει στις τάξεις του 250 "μικρά και μεγαλύτερα χαμόγελα" η καλύτερα 250 "φωτεινές εικόνες", 250 αθλητές που μαζί τους καθημερινά ονειρευόμαστε ένα πολυ καλύτερο αύριο.

Αυτά τα παιδιά είναι για μας η ζωντανή ευχή για το μέλλον, είναι ο στόχος που αργά η γρήγορα θα κατακτηθεί, γιατί τα ματιά τους είναι γεμάτα θέληση να πραγματοποιήσουν καλα και όμορφα πράγματα. Και είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους τους αθλητές της ομάδας για την προσπάθεια που καθημερινά καταβάλλουν.

Στους γονείς που ανάμεσα στην πολύπλοκη καθημερινότητα τους προσπαθούν να είναι κοντά στα παιδιά και τα στηρίζουν ψυχικά στις προσπάθειες τους.

Ευχαριστουμε τους προπονητές που έχουν κάνει το γήπεδο δεύτερο σπίτι τους με τους ατελειωτους χρόνους κοντά στους αθλητές.

Τον γιατρό,τον μασέρ,τον φροντιστή και τους ανθρώπους που μας βοηθάνε στην γραμματειακή υποστήριξη. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας που στηρίζουν τις προσπάθειες της ομάδας με την συνεπή παρουσία τους στο γήπεδο.

Ευχαριστούμε το "χαμόγελο του παιδιού" που μας έδωσε την μοναδική ευκαιρία να θυμηθούμε ότι πάνω απο Όλα είμαστε άνθρωποι.

Ευχαριστούμε τον κο Μάριο Αναγνωστοπουλο (Φαρμακείο Κωνσταντινουπόλεως 59 Μοσχάτο) που μας βοηθάει με φαρμακευτική κάλυψη ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό Φαρμακείο ως ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κο Κωνσταντίνο Παντερμο (ψητοπωλειο ΑΤΛΑΝΤΑ  Μακρυγιάννη και Ομήρου 67 Μοσχάτο).

Ευχαριστούμε τον κο Δημήτρη Μήνα ( ΧΡΏΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΙΚΆ Μακρυγιάννη 59 Μοσχάτο).

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τους χορηγούς επικοινωνίας μας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Moschato Tavros Life

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ το Moschato Live

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την Mosxatoupolis 

Ευχαριστούμε για την φιλοξενεια των δραστηριοτήτων της ομάδας και για μια ακόμα φορα ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζωντανό και δημιουργικό τρόπο την προσπάθεια σας.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ο Α.Ο. Μοσχάτου σε πρώτη φάση θα θέσει στην διάθεση των χορηγών επικοινωνίας απο 40 εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες εντός έδρας τα οποία μπορούν να διαθέσουν δωρεάν στους φίλους αναγνώστες τους.

Με την επερχόμενη χρόνια ευελπιστούμε να επεκτείνουμε την συνεργασία μας με περαιτερω δραστηριότητες στις οποίες ο αθλητισμός θα είναι ο μοχλός της κοινωνικής συνεισφοράς.
Ευχαριστούμε προσωπικά τον καθένα απο τους:

Ανδρέα Ευθυμίου Δήμαρχο Μοσχάτου, Θανάση Ντερέκα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Άρη Κρεμύδα υποψήφιο Δήμαρχο, Απόστολο Σιωκα πρόεδρο της κοινότητας Μοσχάτου, Γιώργο Φελλα κοινοτικό σύμβουλο, Γιώργο Αναστοπουλο δημοτικό σύμβουλο, Θανάση Μελιστα δημοτικό σύμβουλο, Κώστα Πηνιωτη δημοτικό σύμβουλο, Παναγιώτη Χατζηαντωνίου δημοτικο σύμβουλο, Δημήτρη Ζωταλη Κοινοτικό σύμβουλο, Χάρη Τουφεξιδη, Κώστα Τουτουδακη, Γιώργο Ζαχαριου, Στέφανο Μπιζανη, Βασίλη Οικονομου, Τάκη Δελαβινια, Στράτο Κοσμελλη, Δημήτρη Κουλιά,Διονύση Φαναριτη, Θανάση Κραβαρη, Λένα Χαριτου, Μάκη Ρουσσο, Κώστα Γιωτη, το Λεωνίδα το "δάσκαλο", Σταματία Γκουγκουλουδη δημοτική σύμβουλο Μοσχάτου,Θ. Χούντα, Φωτη Γεωργατσωνα, τους παλιούς παράγοντες του Μοσχάτου, τους παλιούς αθλητές, και ξανα όλους τους γονείς που ξεροσταλιαζουν μες το κρύο δίπλα μας.

Ευχαριστούμε πολυ τους δημοσιογράφους κκ Δαρζεντα απο το Φως των σπορ και τον φίλο Σταύρο Μαλαγκονιαρη του Pireas2day.

Ευχαριστούμε και όσους ξεχάσαμε, ευχαριστούμε και όσους.... ξεχνούν τα έργα και θυμούνται το Μοσχατο και τον αθλητισμο μόνο στα λόγια.

Τελος ευχαριστούμε τις οικογένειες μας που ανέχονται την τρέλα που έχουμε για την Μοσχαταρα και δικαιολογούν τις ατέλειωτες ώρες απουσίας απο το σπίτι για να είμαστε κοντά στην ομάδα.

Ευχόμαστε απο Καρδιάς Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρα.

Μετά τιμής 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Μοσχάτου

Νεότερα για την κακοποίηση των σκύλων στο Μοσχάτο. ( Video - Φωτο )

Στην περιοχή του Μοσχάτου στην οδό Μιαούλη ένα άνδρας Αλβανικής καταγωγής, που ζει και εργάζεται στην περιοχή,  για να εκδικηθεί τα τρία αδέσποτα σκυλιά που κυνήγησαν μια κότα, τα εγκλώβισε σε ένα οικόπεδο και επιτέθηκε σε αυτά με βάρη μεταλλικό λοστό, χτυπώντας τα με μανία στο κεφάλι, κάτι που δείχνει το μένος του, και ότι πρόθεση του ήταν να τα σκοτώσει, το ένα κατάφερε να διαφύγει, ενώ τα άλλα δύο δυστυχώς δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα.

Το κλάμα και τα ουρλιαχτά των άτυχων σκυλιών τράβηξε την προσοχή των κατοίκων που σύμφωνα με τους φιλόζωους δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους αν καταθέσουν εναντίων του.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη που, και αύριο μετά τις 11:00 θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Δυναμική θα είναι και η παρουσία φιλόζωων που σκοπεύουν να συγκεντρωθούν για να διαμαρτυρηθούν, για το περιστατικό.και καλούν τους κατοίκους να καταγγείλουν και αυτοί τον δράστη.

Αν και ευτυχώς από την μια διαψεύστηκε η πληροφορία για το νεκρό σκυλί, τα νέα για τα άλλα δύο σκυλιά που  μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες σε κτηνιατρείο, δεν είναι και τόσο καλά μιας και το  ένα είναι σε πολύ κακή κατάσταση και παλεύει για την ζωή του.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ