Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Η ΕΠΣ Πειραιά θα επισκεφθεί το Χαμόγελο του Παιδιού στο Μοσχάτο

Την Τετάρτη 21.12.2011 και ώρα 13.00 αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ θα  επισκεφθεί  το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Μοσχάτο (Δροσίνη 15 τηλ. 210 4256040) και θα δώσει συμβολικά δώρα και γλυκά στα παιδιά, τα οποία είναι ευγενική προσφορά του κ. Γ.ΖΑΝΤΙΔΗ.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τους εκπροσώπους των σωματείων της που επιθυμούν να συμμετέχουν  και να επισκεφθούν το Σπίτι του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της για σχετική συνεννόηση.

Δεν μπορεί στην έδρα του το Μοσχάτο...

Έχασε το Μοσχάτο μέσα στην έδρα του με 0-1 από τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Καλύτερος σε όλο το διάστημα ο Ίκαρος, κατάφερε στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από στημένη φάση να πετύχει γκολ και να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε ότι το Μοσχάτο ήταν νωθρό και έχασε κατά κράτος την μάχη του κέντρου δίνοντας την ευκαιρία στον Ίκαρο να βγαίνει σε αντεπιθέσεις και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ της γηπεδούχου ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μοσχάτο ανέβασε κάπως την απόδοσή του αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια στο 91' από ένα χαζό φάουλ που παραχώρησε έξω από την μεγάλη περιοχή να δεχθεί το γκολ που έφερε την ήττα.