Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Μεγάλος διαγωνισμός του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ Στον Ταύρο

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ προσφέρει, όπως κάθε χρόνο στους υποψήφιους σπουδαστές, την ευκαιρία να κερδίσουν Υποτροφία για κάθε έτος σπουδών.

Ο διαγωνισμός έχει το εξής θέμα:
«Εφημερίδα-Ραδιόφωνο-Τηλεόραση-Internet. Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον της αθλητικής δημοσιογραφίας σε κάθε Μέσο τα επόμενα χρόνια;».
Αναπτύξτε το παραπάνω θέμα σε 1.500 λέξεις και στείλτε το, με γράμμα ή e-mail, στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ μέχρι τις 16 Αυγούστου και κερδίστε μία από τις 10 υποτροφίες!

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν 10% έκπτωση για κάθε έτος σπουδών.

Διεύθυνση Κ.Α.Ρ: 25ης Μαρτίου 26-Ταύρος, ΤΚ: 17778.

Τηλέφωνο: 210-4831108, 4818593 Fax: 210-9598352

Ιστοσελίδα ΚΑΡ: www.kar.edu.gr E-Mail: info@kar.edu.

Πωλούνται περσικά καθαρόαιμα γατάκια Στο Μοσχάτο


Πωλούνται περσικά καθαρόαιμα γατάκια , γεννημένα στης 11/06/2010. με πορτοκαλί χρωμα και ένα μπεζ. 2 αρσενικά. Πλούσια γούνα,γλυκιά έκφραση.

 Για κράτηση και


περισσότερες πληροφορίες - 6999846515
ιδιώτης Αθήνα Μοσχάτο(€ 250,00 )

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη Λ. Ποσειδώνος από Σήμερα

Την ολιγόλεπτη κατάληψη της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας κατά τμήματα στην Λ. Ποσειδώνος από σήμερα Τρίτη έως και την Παρασκευή 23 Ιουλίου και από τις 17.30 έως και τις 21.00, ανακοίνωσε το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η ρύθμιση αφορά το ρεύμα προς Γλυφάδα, από τη Λεωφόρο Αμφιθέας έως την οδό Β΄ στο Ελληνικό και κρίνεται απαραίτητη λόγω εκτέλεσης εργασιών εκρίζωσης και αποκομιδής κατεστραμμένων φοινίκων, στην κεντρική νησίδα της Λεωφόρου.
Αντίστοιχα, θα εκτελούνται οι ίδιες εργασίες από αύριο Τετάρτη έως και το Σάββατο 24 Ιουλίου, από τις 8.00 έως και τις 14.00, από τον κόμβο του ΣΕΦ έως την οδό Πρίγκιπα Πέτρου με κατεύθυνση προς Γλυφάδα.

πηγή: http://www.inews.gr/

Αναστέλλεται η λειτουργία πλατφόρμας μπλόγκ «λόγω Αλ Κάιντα»

Αμερικανική εταιρία παροχής υπηρεσιών ανακοίνωσε, ότι κλείνει μία πλατφόρμα για μπλόγκερ, επειδή έδωσε σε χρήστες πρόσβαση σε σελίδα με οδηγίες κατασκευής βομβών και επειδή φιλοξένησε κατάλογο με τα ονόματα ατόμων που απειλούνται από το δίκτυο της Αλ Κάιντα.

Η πλατφόρμα «Blogetry.com», που χρησιμοποιείται από περίπου 70 χιλιάδες μπλόγκερς, έκλεισε μετά από παρέμβαση των αμερικανικών αρχών, όπως διευκρίνισε η εταιρία - πάροχος BurstNET, που εδρεύει στην Πενσιλβάνια.
Ο διαχειριστής της πλατφόρμας από την πλευρά του εξέφρασε τη λύπη του γιατί διεκόπη η λειτουργία «χωρίς προειδοποίηση ή εξήγηση».

Troktiko.blogspot.com Μόλις χθες αποκαλύφθηκε η «πατρότητά» του

«Η ιδέα και το όραμα του μπλογκ ανήκαν σε αυτόν»(Σωκράτη Γκιόλια)έγραψε η ομάδα που διαχειρίζεται το ιστολόγιο

Πριν από τρία χρόνια, όταν η ελληνική μπλογκόσφαιρα άρχισε να κάνει τα πρώτα της βήματα, έκανε την εμφάνισή του ένα πολλά υποσχόμενο μπλογκ: το troktiko. Ηταν η εποχή όπου «μεσουρανούσε» το press-gr, το οποίο κυνήγησε και μετέφερε τη σκανδαλοθηρική δημοσιογραφία στο Διαδίκτυο, αποτελώντας ουσιαστικά το μοντέλο για μια σειρά από ανάλογα σάιτ και μπλογκ που λειτουργούν σήμερα. Τότε, και σε ανύποπτη στιγμή, το troktiko ξεκίνησε να δημοσιεύει ειδήσεις από την καθημερινότητα, αλλά και σχόλια αναγνωστών, ωστόσο λίγοι ήταν ακόμη εκείνοι που το ακολουθούσαν. Σε αντίθεση ωστόσο με την κυρίαρχη αντίληψη των γνωστών- για την εποχή- ιστοσελίδων, το troktiko ανοίχτηκε στους αναγνώστες, δημοσιεύοντας καταγγελίες τους και διευρύνοντας τη θεματολογική γκάμα του. Σύντομα, και έπειτα και από τις νομικές περιπέτειες του press-gr, το troktiko άρχισε να συγκεντρώνει όλο και περισσότερα μάτια και γρήγορα κατέστη το πλέον δυναμικό ιστολόγιο του ελληνικού Διαδικτύου.
«Ψυχή» του διαδικτυακού εγχειρήματος δεν ήταν άλλος από τον Σωκράτη Γκιόλια. Αποτελεί ειρωνεία το γεγονός ότι, ενώ σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κλάδος αναγνώριζε στον δολοφονημένο δημοσιογράφο την πατρότητα του troktiko, εν τούτοις ο ίδιος ποτέ δεν την αποδέχθηκε. Χρειάστηκε να φύγει από τη ζωή, ούτως ώστε η ομάδα που διαχειρίζεται το ιστολόγιο να παραδεχθεί και επισήμως τη σύνδεση. «Επίσημα ως μπλογκ σάς αναφέρουμε ότι το όραμα και η ιδέα του troktiko ήταν του Σωκράτη Γκιόλια! Και όλοι εμείς πορευτήκαμε με τούτη την ιδέα,ενός ανεξάρτητου μπλογκ που θα μπορούσε να είναι η φωνή όλων σας. Αυτό που ήθελε ο Σωκράτης είναι να υπάρχει ένα ανεξάρτητο μέσο στο οποίο όποιος αισθάνεται αδικημένοςνα μπορεί να εκφράσει το παράπονό του, την καταγγελία του, χωρίς δόλο και σκοπιμότητες!» ανέφεραν χθες οι συνεργάτες του.
Στη διαδρομή του το troktiko έχει «μπλοκαριστεί» από την Google- που διαχειρίζεται την πλατφόρμα blogspot - λόγω καταγγελιών, όμως γρήγορα επανήλθε σε δράση. Εμφάνιζε και άλλη μια παραδοξότητα: όσοι πίστευαν ότι θίγονται από τις δημοσιεύσεις του, στρέφονταν νομικά εξαρχής κατά του Γκιόλια. Ενδεικτικά, θα γραφτεί στην ιστορία του ελληνικού Διαδικτύου η μόνιμη σύγκρουση μεταξύ του Γκιόλια και του κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλου . Αντιστοίχως, και πάντοτε στην τριγωνική σχέση Γκιόλιαςtroktiko- θιγόμενος, έχουν σημειωθεί έντονες συγκρούσεις και με άλλους δημοσιογράφους και εκδότες, όπως οι κκ. Γ. Κουρής και Ν. Χατζηνικολάου . Αυτές οι διενέξεις φαίνεται ότι βοήθησαν στην ενίσχυση της απήχησης του troktiko. Ωστόσο το μέλλον θα δείξει αν θα μπορέσει να εξελιχθεί χωρίς τον ιδρυτή του.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΩΚΡΑΤΗ

πηγή: http://www.tovima.gr/

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Κάθε Παρασκευή, όλο το καλοκαίρι

με κλασσικές ταινίες που μας δίνουν ιδέες για να πολεμήσουμε την κρίση.

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010 στις 9.00 το βράδυ
Συνεχίζουμε πολεμώντας με γέλιο και σκωπτική ματιά,
με τους αμίμητους
"Monty Python" και την ταινία τους "η ζωή του Μπράιαν".



Σας περιμένουμε στον κήπο της Μεσοποταμίας,

Πλάτωνος 13 στο Μοσχάτο,

Πωλήσεις Επιχειρήσεων Στον Ταύρο

ΜΑΡΜΑΡΩΝ επιχείρηση με άδεια λειτουργίας, πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα και εμπόρευμα, επί της λεωφ. Ειρήνης, περιοχή Ταύρος, σοβαρές προτάσεις 210/ 34795 85, 210/ 50596 68

Αγγελία Ιδιώτη

210/ 3479585


ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ επιχείρηση στον Ταύρο, με σταθερή πελατεία, γωνιακό, πωλείται σε πολύ καλή τιμή, λόγω μετακόμισης σε επαρχία 6945/ 39586 9

Αγγελία Ιδιώτη

6945/ 395869



ΤΑΒΕΡΝΑ ψησταριά, αίθουσα εκδηλώσεων 140 ατόμων, 150 τ.μ., κλιματιζόμενη, πίστα για ζωντανή μουσική, πλήρως ανακαινισμένη, επί της οδού Μακεδονίας, έναντι εκκλησίας Εσταυρωμένου στον Ταύρο, τιμή λογική 210/ 34630 31

Αγγελία Ιδιώτη

210/ 3463031

Δασκάλα Παραδίδει Μαθήματα Δημοτικού Ταύρο - Μοσχάτο

ΔΑΣΚΑΛΑ. Παραδίδει μαθήματα ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ στην περιοχή:ΤΑΥΡΟΣ, ΜΟΣΧΑΤΟ του Νομού ΑΤΤΙΚΗΣ.




Στοιχεία επικοινωνίας: E-mail: kat_melem@hotmail.com. Τηλέφωνο: 6971675932.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Αρχαίου Δράµατος Συρακουσών έρχεται στο Μοσχάτο

«Αίας» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ντανιέλε Σάλβο από το Εθνικό Ινστιτούτο Αρχαίου Δράματος Συρακουσών. Θέατρο «Σχολείον» της Ειρήνης Παπά. Πειραιώς 52 Μοσχάτο, 9 μ. μ.





Πειραιώς 52, Μοσχάτο, τηλ. 210-4833.647