Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΤΟΜΑ ζητούνται για κουζίνα πιτσαρίας Στον Ταύρο

ΑΤΟΜΑ ζητούνται για κουζίνα πιτσαρίας γνωστής αλυσίδας, με προϋπηρεσία, παρέχεται μισθός, ασφάλιση, περιοχή Ταύρος 6971/ 53188 5, 10:00 - 18:00


Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
6971/ 531885

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΗΣΑΠ το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Αυγούστου, θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ανω Πατήσια-Ειρήνη. Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ15

Από τη Δευτέρα 23 του μηνός, επαναλειτουργούν οι

αποβάθρες προς...
Πειραιά (κάθοδος) των σταθμών Περισσού και Πευκακίων και κλείνουν οι αποβάθρες της ανόδου (προς Κηφισιά) των ιδίων σταθμών.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τέλος του έτους παραμένει κλειστό το τμήμα Αττική-Μοναστηράκι. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού γίνεται με τις γραμμές του ΜΕΤΡΟ 2 & 3.

πηγή: newsit

Επικίνδυνο κλικ Στο FACEBOOK

Επικίνδυνο κλικ! Ένα ψεύτικο κουμπί «Dislike» («Δεν μου αρέσει»), είναι το τελευταίο σχέδιο εξαπάτησης στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Όταν το πατούν οι χρήστες, κάποιοι επιτήδειοι αποκτούν πρόσβαση σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και χρεώνονται τα κινητά τηλέφωνα των ανύποπτων χρηστών.


Όπως προειδοποίησε η εταιρεία ασφάλειας υπολογιστών “Sophos”, η κακόβουλη εφαρμογή υποτίθεται ότι προσφέρει την αντίθετη λειτουργία από το επίσημο κουμπί «I Like» («Μου αρέσει») και επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν ποια μηνύματα, σύνδεσμοι, βίντεο και φωτογραφίες δεν τους αφήνουν ευχαριστημένους.

Οι χρήστες αρχικά δέχονται αυτόματα μηνύματα από προφίλ των φίλων τους, τα οποία τους προτείνουν να πατήσουν το κουμπί. Αν ακολουθήσουν το σύνδεσμο, καλούνται να συμπληρώσουν πρώτα ένα ερωτηματολόγιο έρευνας αγοράς, το οποίο ζητά μεταξύ άλλων τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του χρήστη και τον δεσμεύει στα «ψιλά γράμματα» να εγγραφεί σε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας που κοστίζει 5 δολάρια το μήνα.

Επιπλέον, η κακόβουλη εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στις δημόσιες πληροφορίες του προφίλ και σε άλλα προσωπικά δεδομένα. Επιπλέον, δημοσιεύει αυτόματα ενημερώσεις (status updates) που ενθαρρύνουν και άλλους χρήστες να την εγκαταστήσουν.

Οι υπεύθυνοι του Facebook προειδοποιούν τους χρήστες να μην ακολουθούν ύποπτους συνδέσμους ακόμα κι αν εμφανίζονται σε μηνύματα από φίλους τους.

Προσοχή, λοιπόν, φίλε μην πατήσεις το κουμπί, γιατί την πάτησες!


Πηγή: ΔΟΛ


Ζητείται Βοηθός κομμώτριας απο Κομμωτήριο Στο Μοσχάτο

ΒΟΗΘΟΣ κομμώτριας με προϋπηρεσία στο πιστολάκι και βαφείο, ζητείται από κομμωτήριο στο Μοσχάτο 210/ 48200 21, 6933/ 10728 9


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 4820021

Λίγα λόγια Για''Το Σχολείον'' Στο Μοσχάτο

 Λίγα λόγια Για ''Το Σχολείον'' Στο Μοσχάτο

«Το Σχολείον» βρίσκεται  στο Μοσχάτο, αρκετά χαμηλά, στον αριθμό 52 επί της οδού Πειραιώς, αμέσως μετά την γέφυρα του Κηφισού, αριστερά καθώς κατεβαίνουμε προς Πειραιά, επί της διασταύρωσης των οδών Πειραιώς και Βενιζέλου, δίπλα στο εργοστάσιο της ΙΟΝ. Αποτελείται από κτηριακές εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο που παλαιότερα στέγαζαν το εργοστάσιο της Sanitas. Το εργοστάσιο, ή μάλλον το μεγαλύτερο μέρος των κτηρίων του συγκροτήματος έχει κτιστεί στις αρχές του 20ου αιώνα. Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής. Συγκρότημα, με λιθόκτιστα οικοδομήματα, με ξύλινες στέγες.
Ο χώρος παραχωρήθηκε στην ηθοποιό Ειρήνη Παπά για τη δημιουργία ενός Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών Θεάματος και Ακροάματος με την ονομασία Το Σχολείον της Αθήνας. Το κέντρο αυτό θα στεγάζει μια πρότυπη δραματική σχολή εξειδικευμένων σπουδών για την τέχνη του θεάτρου και χώρους όπου θα φιλοξενούν θεατρικές παραστάσεις και άλλους είδους πολιτιστικές δραστηριότητες. Για τα έξοδα της αποκατάστασης και της αναπαλαίωσης του συγκροτήματος έχουν ως σήμερα συνεισφέρει η Ειρήνη Παπά και το ΥΠΕΧΩΔΕ.
Μέχρι σήμερα, στο χώρο που έχει αποκατασταθεί και ανασχεδιαστεί, έχουν φιλοξενηθεί εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Αθηνών.

Πληροφορίες: 210 48 33 647, 10:00-17:00

Eτήσιο Πανελλαδικό Συνέδριο Καλλιτεχνικών Μαθημάτων στην Πειραιώς



 Ένωση Καθηγητών Καλλιτεχνικών Μαθημάτων Μ.Ε.: Ετήσιο πανελλαδικό
 συνέδριο - Το πρόγραμμα



ENΩΣH KAΘHΓHTΩN KAΛΛITEXNIKΩN
MAΘHMATΩN MEΣHΣ EKΠAIΔEYΣHΣ


ETHΣIO ΠANEΛΛAΔIKO ΣΥΝΕΔΡΙΟ
6 - 10 Σεπτεμβρίου 2010
ANΩTATH ΣXOΛH KAΛΩN TEXNΩN
(Πειραιώς 256  )


ΠPOΣKΛHΣH

Η Ένωση Καθηγητών Καλλιτεχνικών
Μαθημάτων σας προσκαλεί στο ετήσιο
Πανελλαδικό συνέδριό της,
το οποίο θα διεξαχθεί στην Ανώτατη
Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256)
6 – 10 Σεπτεμβρίου 2010
ώρες 09:00-14:00 και 16:00-20:00


Θεματικές ενότητες συνεδρίου


• ‑Οι εξελίξεις στη Γενική Παιδεία και την Καλλιτεχνική Εκπαίδευση
• ‑Περιβάλλον – Τέχνη – Άνθρωπος
• ‑Λειτουργία εικαστικών και παιδαγωγικών εργαστηρίων


Αναλυτικά το Πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε





Εκπαιδευτικός αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών Δημοτικού Μοσχάτο - Ταύρος

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά, αναλαμβάνει τη μελέτη παιδιών Δημοτικού, τιμές προσιτές, Μοσχάτο - Ταύρος και γύρο περιοχές  6948/ 18309 3

Περιοχή: Μοσχάτο - Ταύρος
Αγγελία Ιδιώτη
6948/ 183093

Ζητείται Κοπέλα Απο Πιτσαρία Στον Ταύρο

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται για κουζίνα από πιτσαρία στον Ταύρο 6947/ 20781 5

Αγγελία Ιδιώτη
6947/ 207815

H Agenda της ημέρας. Οι Placebo Στην Αθήνα

Οι Placebo, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικές συναυλίες. Οι πρίγκιπες του alternative rock θα βρίσκονται την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο TerraVibe Park.
 
 



 ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Για το TerraVibe Park

Τα πρώτα 2500 εισιτήρια κοστίζουν 30 €
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 35 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 40 €


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
TICKET HOUSE

Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ: 210 3608 366

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο: www.ticketpro.gr
http://www.tickethouse.gr/.

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ Μεταμορφώσεως, διαμέρισμα 45 τ.μ., 1ου, κατασκευή '80, κεντρική θέρμανση, πλησίον συγκοινωνιών, ήσυχη γειτονιά, εύκολο πάρκιν, τιμή 400 ευρώ 6942/ 43242 2, 6989/ 74758 2

Τιμή: 400,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6942/ 432422


ΤΑΥΡΟΣ Κέντρο, Μαραθώνος, διαμέρισμα ρετιρέ 52 τ.μ., 3ου, κατασκευή '80, ηλιακός, τέντες, άριστη κατάσταση, πλησίον ΗΣΑΠ, τιμή 420 ευρώ 6977/ 54896 7


Τιμή: 420,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6977/ 548967

Αποχώρησε ο Προβατάς απο Φωστήρα. Υπέβαλε παραίτηση και ο Σούτος.

Απρόσμενες εξελίξεις συνέβησαν στην χθεσινή προπόνηση του Φωστήρα. Συγκεκριμένα χωρίς να το περιμένει κανείς ο Κώστας Ψυρρόπουλος ανακοίνωσε στον Γιώργο Προβατά την απόφαση του να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του την προσεχή περίοδο. Έτσι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός ήδη αποτελεί παρελθόν. Εν το μεταξύ την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα αλλά και από την θέση του Γενικού αρχηγού έχει ήδη υποβάλει ο Χρήστος Σούτος που επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους.

Αγιαξ Ταύρου Απέκτησε τον Χαλίλι

Αγιαξ Ταύρου Απέκτησε τον Χαλίλι. Σε έξυπνη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση του Αγιαξ Ταύρου, η οποία όπως κάθε χρόνο κινείται μεθοδευμένα και στο καλοκαιρινό Παζάρι. Ο 22χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Αλέκου Ρίζου. Να θυμίσουμε οτι ο Χαλίλι αγωνιζόταν στην Β' Αθηνών στην ομάδα ΑΕ Περιστερίου. Το πρόβλημα με την υπηκοότητα λύθηκε και έτσι ο φορ είναι πλέον στις τάξεις του Ταύρου.

Όλα τα πρωτοσέλιδα εφημερίδων Σήμερα 18/08/2010

Όλα τα πρωτοσέλιδα αθλητικών, πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων  Σήμερα 18/08/2010



πατήστε εδώ