Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Τρίτη 21 & Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010: Απεργίες στα ΜΜΜ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συμμετοχή Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών σε απεργιακές κινητοποιήσεις και στάσεις εργασίας

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το πρόγραμμα κινητοποιήσεων που έχουν επίσημα εξαγγείλει τα σωματεία εργαζομένων στους Συγκοινωνιακούς Φορείς της Αθήνας, τα Αστικά Μέσα Μεταφοράς δεν θα λειτουργήσουν στις παρακάτω ώρες :


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010:
Λεωφορεία--(ΕΘΕΛ) Τρόλεϊ--(ΗΛΠΑΠ) Τραμ--(ΤΡΑΜ) Στάση εργασίας Από τις 12:00 έως τις 16:00
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) Μετρό (ΑΜΕΛ) Στάση εργασίας Από τις 11:00 έως τις 16:00 Επισημαίνεται ότι με βάση τα κυκλοφοριακά δεδομένα της πόλης εκτιμάται ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλει θα αποκατασταθούν πλήρως τουλά-χιστον μια ώρα μετά την λήξη της στάσης εργασίας.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010
Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oasa.gr/

mmmathinon

Φωτιά σε απορριμματοφόρο στον Ταύρο

Φωτιά εκδηλώθηκε εχθές τα ξημερώματα σε ένα απορριμματοφόρο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης δημοτικών οχημάτων επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, στην περιοχή του Ταύρου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στην καρότσα του οχήματος -που είχε σκουπίδια- και με τη συνδρομή των πυροσβεστών κατασβέστηκε προτού επεκταθεί στο αμάξωμα.

Μέχρι στιγμής άγνωστη παραμένει η αιτία που την προκάλεσε.
πηγή: zougla

Σήμερα στις 18:00 η συνέλευση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Μοσχάτου.
Το θέμα συζήτησεις είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία του Μοσχάτου.
Η συνέλευση θα γίνει στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοσχάτου, στις 18:00.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Λιμενικού στο κλειστό Γυμναστήριο Ταύρου

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Λιμενικού Σώματος ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 στο κλειστό Γυμναστήριο Ταύρου το ετήσιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διοργάνωσε το Λιμενικό Σώμα υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).


Μετά από συναρπαστικό αγώνα το Λιμενικό Σώμα επικράτησε της Αστυνομίας με 57-54. Την τρίτη θέση πήρε η Αεροπορία.

Στο Τελικό οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Λιμενικό: Λαουλάκου, Τελίδου, Κοντογιώργου, Ελευθεριάδου (αρχ), Σολομού, Τσιόγκα, Φλέγγα, Τσιτούρα, Μπαζίνα, Κοσμά, Μενελάου, Κακαρά (Προπονητής: Μπάστας).

Αστυνομία: Μπασματζίδου, Χατζηευσταθίου, Καρατζά, Ντενέκη, Λιάγκα, Δεδελετάκη, Νικολάου (αρχ), Φοβάκη, Ζιγκιρίδου, Γαλιτσιάνου, Μπακάλη,Χαιριστανίδου

Προπονητής: (Σκροπολίθας).

Διαιτητές: Τσουράπας, Κορδάς

Ήταν ''Ταύρος'' η ομάδα του Ταύρου στο ντέρμπι του Σαββάτου

Ο Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου αναδείχτηκε νικητής με 4-2 το Σάββατο στο εξ αναβολής ντέρμπι κορυφής με τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών για την Α1 γυναικών.


Στο φινάλε του 1ου γύρου η ομάδα του Ταύρου προηγείται αήττητη και απέκτησε τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της κορυφής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στην Α1 ανδρών δεν σημειώθηκε τίποτα αξιοσημείωτο στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου με τον πρωτοπόρο ΑΟ Ταταύλα και τον 2ο της βαθμολογίας ΑΣ Πέρα να συνεχίζουν με εύκολες νίκες.

Στο μεγάλο παιχνίδι του διημέρου το Π.Κ.Δ. Ταύρου εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα, που απέκτησε με τις δύο νίκες στο ξεκίνημα και έφτασε στην τελική επικράτηση.

Για την πρωταθλήτρια ομάδα του Πέρα η Χριστίνα Φίλη τοποθετήθηκε 3η παίκτρια για λόγους τακτικής και ο σκοπός ήταν να πάει το ντέρμπι μέχρι το 7ο και τελευταίο ματς.

Στο καθοριστικό 6ο παιχνίδι όμως, η Μαρία Χριστοφοράκη είχε τις λύσεις απέναντι στην Κατερίνα Αντιοπούλου και μετά το 1ο χαμένο σετ επιβλήθηκε με 3-1.

Νωρίτερα η Φιλαρέτη Εξάρχου είχε πετύχει αποφασιστικής σημασίας νίκη απέναντι στην Όλγα Γεωργοπούλου παρότι βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Στο «κόντρα» σετ ήταν πίσω στο σκορ με 10-8 και επικράτησε με 13-11!

Το Πέρα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ανατροπή. Για το Π.Κ.Δ.Τ. αποτέλεσε εγγύηση και πάλι η Κινέζα Φενγκ Γιάο, που πήρε εύκολα τη νίκη στα δικά της ματς.

Βαθμολογία στην Α1 γυναικών (σε 8 αγωνιστικές)


1. ΠΚΔ Ταύρου 16
2. ΑΣ Πέρα Αθηνών 15
3. ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 13
4. ΔΑΟ Ταύρου 12
-. ΧΑΝ Θεσσαλονίκης 12
6. ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας 11
7. Ολυμπιακός 9
8. ΑΟ Ταταύλα 8

pathfinder