Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τα τελευταία νέα για το σπίτι στον Ταύρο

Τα πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας που χρησιμοποιούσαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη συμμετοχή τους σε τρομοκρατική οργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Τα μη νόμιμα έγγραφα συνοδεύονται και από τις απαραίτητες φωτογραφίες των κατηγορουμένων, οι οποίες χαρακτηρίζονται αλλοιωμένες. Τα δελτία βρέθηκαν στα διαμερίσματα σε Ταύρο και Βύρωνα ή έπειτα από σωματική έρευνα.

Τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων είναι τα εξής:

1. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-246155 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία Θεοχάρους Ευάγγελος του Γεωργίου και της Ζωής, γεν. 01-11-1989 στη Θεσσαλονίκη

2. Το υπ’ αριθ. Χ-843104 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία Φετεινίδης Σωκράτης του Αναστασίου και της Κυράννας, γεν. 28-06-1985 στη Θεσσαλονίκη

3. Το υπ’ αριθ. ΑΑ-986121 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητος, με φερόμενα στοιχεία Τσιάλας Τριαντάφυλλος του Ιωάννη και της Δήμητρας, γεν. 25-12-1990 στη Θεσσαλονίκη.

Σημειώνεται ότι κατά την ενοικίαση του διαμερίσματος στην οδό Ν. Πλαστήρα 14 στον Ταύρο Αττικής οι δράστες, ως μισθωτές αυτού, δήλωσαν στοιχεία Σταφυλίδης Γεώργιος του Ιωάννη.

Όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία που δημοσιοποιούνται, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
newsbomb

πατήστε εδώ για να δείτε τις αναρτήσεις μας για το ίδιο θέμα

Ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί οι κάτοικοι του Μοσχάτου από την ΔΕΗ

Στις 26/10/10, μας είχατε ενημερώσει για το λάθος της ΔΕΗ, που είχε ως αποτέλεσμα, να καούν πολλές οικιακές συσκευές στο Μοσχάτο και ποιο συγκεκριμένα Στα σπίτια με τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τον πυλώνα που βρίσκεται Μεταμορφώσεως και Αργοστολίου.

Την συγκεκριμένη μέρα οι κάτοικοι πήραν τις εγγυήσεις από τους υπευθύνους ότι θα αποζημιωθούν για τις βλάβες που υπέστησαν.

Όντως μέσα σε πολύ μικρό διάστημα ήρθε συνεργείο σε πολλά σπίτια που είχαν υποστεί βλάβες και καταγράψανε τις ζημιές .

Πέρα το ότι ζητάγανε σε κάποιους τιμολόγια των συσκευών που μπορεί να ήταν και 10ετίας , τελικά ξεπεράστηκε ομαλά η καταγραφή.

Ως εκεί όμως.!!

Το χρήμα ακόμα δεν έχει δοθεί στους δικαιούχους. Πήγαμε χωρίς βέβαια με την δημοσιογραφική αρμοδιότητα(Δεν είμαστε! ούτε και θέλουμε να γίνουμε ποτέ!) αλλά σαν κάτοικοι τις περιοχής και μιλήσαμε με 6 κατοίκους σπιτιών τα οποία είχαν υποστεί την συγκεκριμένη βλάβη.

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση μας είπανε με μια φωνή. Μάλιστα μια Κυρία συνταξιούχος πλήρωσε από την τσέπη της για την κουζίνα και την Τηλεόραση της, κοντά στα 300 ευρώ με γνώμονα τις εγγυήσεις των αρμοδίων ότι θα πληρωθούν άμεσα από την ΔΕΗ. (Το άμεσα μάλλον είναι κανένας χρόνος)

3 μήνες και κανένας δεν ρώτησε αυτούς τους ανθρώπους εάν είχανε λεφτά για να φτιάξουν την κουζίνα τους  και εάν έχουνε να μαγειρέψουνε.

Δεν μπορεί να είναι τόσο αδιάφοροι με τον κόσμο που τους πληρώνει αδρά για τις υπηρεσίες τους και όταν είναι να δώσουν λεφτά, να σφυρίζουν αδιάφορα.

ΕΛΕΟΣ… !!!
Αναγνώστης

Εκτός email αναγνώστη
Σας παραθέτουμε την αναρτησή μας για το συγκεκριμένο θέμα
(πατήστε εδώ)

Αποκριάτικο party το Φεβρουάριο στο Μείζονος Ελληνισμού στον Ταυρο. Συμμετέχει και ο Γιοκαρίνης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ξέφρενο αποκριάτικο party στον Ταύρο!!!

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Βάλτε όλοι τις μάσκες σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί!!!

Samantha Fox, Earnest Valentino (Ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson στον κόσμο!!!) Γιάννης Γιοκαρίνης κ.α.

Αυτές τις απόκριες το party γίνεται θεσμός!

Το PUT YOUR MASK ON είναι ένα αποκριάτικο event που θα έχει τη φιλοσοφία ενός ξέφρενου party που θα συνδυάζει το κέφι και το χιούμορ με αγαπημένες μουσικές αλλά και μυθικές φιγούρες της δεκαετίας του `80!

To πάρτυ θα αρχίσει με τους Prestige, μια 80s cover band που θα μας βάλει στο κλίμα της βραδιάς θυμίζοντάς μας όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε τη δεκαετία του 80.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Γιοκαρίνης σαν αυθεντικός «νοσταλγός του Rock & Roll» θα μας ταξιδέψει στην εποχή που η δική του «Ευλαμπία» μονοπωλούσε το ραδιοφωνικό airplay και τα club σ’ όλη την Ελλάδα.

Και ενώ το κέφι θα έχει φουντώσει, ο εντυπωσιακός Earnest Valentino, ο καλύτερος σωσίας του Michael Jackson που κυκλοφορεί στη διεθνή show biz, θα αναβιώσει τις επιτυχίες του μεγαλύτερου Star όλων των εποχών χρησιμοποιώντας κοστούμια, χορευτικό show και special effects.

Ο Earnest Valentino ανακάλυψε το ταλέντο του σε πολύ μικρή ηλικία παίρνοντας την πρώτη θέση σε πολλούς διαγωνισμούς χορού και talent shows. Τόσο οι χορευτικές του ικανότητες, όσο και η τρομερή του ομοιότητά με τον Michael Jackson τον έχουν καθιερώσει ως τον κορυφαίο σωσία/μίμο του μεγάλου Pop Star, κάτι που αναγνώρισε και ο ίδιος ο Michael Jackson!

Στην κορύφωση της βραδιάς η λαοφιλής Samantha Fox, sexy όσο ποτέ, θα λάβει τη σκυτάλη για να μας θυμίσει τους λόγους για τους οποίους αποτέλεσε την απόλυτη αντρική φαντασίωση κατά τη δεκαετία του 80’.

Η πανέμορφη Samantha κατάφερε να προσφέρει ορισμένα τραγούδια που ο χρόνος δεν μπόρεσε να αγγίξει, όπως το περίφημο hit single / πρόκληση “Touch Me (I Wanna Feel Your Body)”, το οποίο, αν και μετρά πάνω από 20 χρόνια ζωής, δεν έχει σταματήσει να αποτελεί την καλύτερη αφορμή για χορό μέχρι και σήμερα. Είναι σίγουρο πως θα το ακούσουμε ζωντανά μαζί με πολλές ακόμα μεγάλες επιτυχίες της, όπως τα “ Nothing‘s gonna stop me know ”, “I surrender” και “I only wanna be with you”.

Στη συνέχεια οι DJs / παραγωγοί του Discomania Radio αναλαμβάνουν τα decks για να κρατήσουν ψηλά τα πνεύματα και τα σώματα σε κίνηση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

PUT YOUR MASK ON

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

PUBLIC (ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, MALL, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)
TICKET HOUSE (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 42)
Ηλεκτρονικά στο www.i-ticket.gr και στο www.ticketpro.gr
Τηλεφωνικά στο 801 11 60000

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 35 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

210 6465000 & www.musicboxproductions.gr
WE promotion, Κηφισίας 118Α, τηλ. 210-6980044, www.wepromotion.gr
Βαγγέλης Περάκης, τηλ. 6972858515 email: pr.perakis@gmail.com
Γιώργος Εριτσίδης, τηλ. 6932440622, email: eritsidis@gmail.com

Οι «Λύκοι της Αλληλεγγύης» ανέλαβαν το χτύπημα στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Μοσχάτο

Ομάδα με όνομα «Λύκοι της Αλληλεγγύης» ανέλαβε την ευθύνη για τη σειρά εμπρηστικών επιθέσεων που σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο σε διάφορα σημεία της Αθήνας, συνδέοντας τις ενέργειες αυτές με την έναρξη της δίκης για την υπόθεση της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς».

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σε τραπεζικό υποκατάστημα στον Βύρωνα, σε τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Μοσχάτο, σε δύο οχήματα στο Γκύζη, καθώς και μία μοτοσικλέτα στα Εξάρχεια.

«Αφιερώνουμε τις παραπάνω ενέργειές μας στους φυλακισμένους συντρόφους που κατηγορούνται για την υπόθεση της ‘Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς’ και δικάζονται από σήμερα στο στρατοδικείο των φυλακών Κορυδαλλού» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το κείμενο που αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο Indymedia.

πηγή: in