Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Το ONE LOVE DUB FESTIVAL σήμερα Σάββατο στον Ελληνικό Κόσμο στον Ταύρο

Η One Love Reggae Ideas διοργανώνει για τους λάτρεις της Dub κι όχι μόνο ένα festival. Ουσιαστικά πρόκειται για μεγάλη γιορτή του Dub γεμάτη μουσικές διαδρομές. Επίτιμοι καλεσμένοι θα είναι τρία σπουδαία ονόματα της διεθνούς Dub και Reggae σκηνής. Ο Aba Shanti – I, ο Mad professor κι ο τραγουδιστής που θα τον συνοδεύσει Macka B.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:
Ο Aba Shanti – Ι γνώρισε από νωρίς τον κόσμο της Roots από το soundsystem του πατέρα του Allan. Στη δεκαετία του '80, έγινε ο MC των 'Jah Tubby Sound' του διάσημου Jah Tubby με το ψευδώνυμο Jasmine Joe και ταξίδεψε σε ολόκληρη την Αγγλία. Όταν ανακάλυψε τη Rastafarian πίστη, μετονομάστηκε σε Αba Shanti -Ι, δημιουργώντας το δικό του Soundsystem, με το ίδιο όνομα, κι έπαιξε για πρώτη φορά στο Leicester Carnival το 1990. Το 1993 μαζί με τα αδέλφια του Blood Shanti και Shanti Roots ως Shanti-Ites κυκλοφόρησαν με μεγάλη επιτυχία το πρώτο τους single 'Tear Down Babylon'. Κατόπιν άλλο ένα το 1994 με τίτλο 'Zulu Warrior'. Αυτό τους οδήγησε το 1995 να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία ηχογραφήσεων με τον τίτλο Falasha Recordings από την οποία κυκλοφόρησαν συνολικά 6 άλμπουμ με σημαντικότερα τα "Wrath of Jah" και "Jah Lightning & Thunder". Τέλος, θεωρείται ψυχή του Notting Hill Carnival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Λονδίνο κι η ημερομηνία του είναι σημειωμένη με μεγάλα γράμματα από τους οπαδούς του Dub.

Ο Macka B γεννημένος στην Αγγλία αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση reggae καλλιτέχνη, performer και ακτιβιστή με μια σταδιοδρομία τριάντα ετών τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Τζαμάικα. Θεωρείται ένας από τους πιο σεβαστούς Reggae καλλιτέχνες στον κόσμο και σύμφωνα με το AllMusic.com μια από τις σημαίνουσες προσωπικότητες της dancehall της Βρετανίας. Έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 15 album. Την αξία του καταδεικνύουν και οι παρουσίες του δίπλα σε ιερά τέρατα όπως Burning Spear, Lee Perry, The Wailers, Gregory Issacs, Bunny Wailer, Capleton, Horace Andy, Kool and the Gang, Mighty Diamonds, Freddie McGregor, Anthony B, Twinkle Brothers, Baba Maal, Sinsemilla, Culture, Gladiators.

Ολοκληρώνοντας το show της Ariwa θα τραγουδήσει μαζί του μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια και προσωπικότητα, η Redhead QI με την αισθαντική, βαθιά φωνή της.

O Hornsman Coyote καλλιτέχνης με ήδη σπουδαίες εμπειρίες καθώς έχει συμμετάσχει σε διάφορα reggae, hip-hop συγκροτήματα όπως Del Arno Band, Sunshine, Dead Ideas, Shappa αλλά κι έχει εμφανιστεί ως support δίπλα σε ονόματα όπως Burning Spear, Lee Scratch Perry, Asian Dub Foundation, Dub Syndicate, θα δώσει κι εκείνος το παρών. Μαζί του στη σκηνή ο συνθέτης και τραγουδιστής Radical Gee θα προσφέρει από την πλευρά του τους δικούς του μοναδικούς heavy roots ρυθμούς.

Στα decks για το warm - up οι Rankin Johnny και Mrs. HCN.

18 Δεκεμβρίου 2010, 20:30 (doors open)
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος Είσοδος Γ, Πειραιώς 254, Ταύρος, Αθήνα

€20 ταμείο
χάρτης

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για εκμίσθωση κυλικείου στο Μοσχάτο


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η 4η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Μοσχάτου
προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό
για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου,
που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ομήρου αρ. 79 και Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Μοσχάτο,
για το χρονικό διάστημα από
01 Φεβρουαρίου 2011, μέχρι και 30 Ιουνίου 2017
Ο διαγωνισμός θα γίνει την 21η Ιανουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μ.μ. στο Γραφείο Διεύθυνσης του 1ου Δημοτικού Σχολείου (Ομήρου αρ. 79).


Για περισσότερες πληροφορίες, για την παραλαβή της προκήρυξης καθώς και την κατάθεση των προσφορών, οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημαρχείο Μοσχάτου (ημιόροφος), στον γραμματέα της Σχολικής Επιτροπής, κο Μιχάλη Σταμέλλο, τηλ. 213-2019628, από Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010, έως και Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ 4ης ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δείτε την προκήρυξη εδώ
πηγή: dimosmoschatou

Η τοπική αγορά του Μοσχάτου γιορτάζει την Κυριακή!!