Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Δείτε τα βίντεο από το πάρτυ της Eurovision στο Μοσχάτο

Δείτε τα βίντεο από το πάρτυ της Eurovision στο Μοσχάτο με την  σειρά που ακούστηκαν τα διαγωνιζόμενα τραγούδια:


1) Come With Me - Κόκκινα Χαλιά
Μουσική: Κόκκινα Χαλιά Στίχοι: Ανδρέας Γαλανόπουλος


2) The Time is Now - Βαλάντω Τρύφωνος
Μουσική - Στίχοι: Ramström, Magnusson, Vuorinen


3) Χαμογέλα - Τριημιτόνιο
Μουσική: Νίκος Τερζής Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης


4) I Don’t Wanna Dance - Nikki Ponte
Μουσική - Στίχοι: Jonas Saeed - Pia Sjöberg


5) Watch my dance - Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη


Βίντεο: Mytavros

Αναβλήθηκε η εκδήλωση στην πλατεία Μεταμόρφωσης λόγω καιρικών συνθηκών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σήμερα, Τσικνοπέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, δε πραγματοποιήθηκε η συναυλία του λαϊκού-παραδοσιακού προγράμματος στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, στις 6.00μμ, λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οι εκδηλώσεις στο πολιτιστικό Κέντρο (Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού), θα γίνουν κανονικά.

dimosmoschatou.gr

Σήμερα Τσικνοπέμπτη το μεγάλο πάρτυ μασκέ του Χαμένου Θησαυρού

Πρόβα τζενεράλε από κυνήγι του χαμένου Θησαυρού για την μεγάλη παρέλαση ( Κυριακή 27/ 2 και ώρα 2:30 μ.μ.) του καρναβαλιού

Τα παιδιά από το κυνήγι του χαμένου θησαυρού διοργανώνουν σήμερα τσικνοπέμπτη το καθιερωμένο τους πάρτυ μασκέ, στις 22.30 στο Cafe/bar CASETA (Γ. Ρούσσου & Αθ. Διάκου, Μοσχάτο).

Το κυνήγι έχει αποδείξει πως όπου πάει ανεβάζει στα ύψη την αδρεναλίνη και περιμένουμε σήμερα μια δυνατή βραδιά από τα πληρώματα αλλά και τον κόσμο που θα παρευρεθεί.

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ EASY STAR ALL-STARS

O μεγάλος νικητής της διπλής πρόσκλησης για την μεγάλη συναυλία των Easy Star All-Stars στο FUZZ club στον Ταύρο για αυτό το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου είναι ο :

ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Να πούμε συγχαρητήρια στον Ευάγγελο για την πρόσκληση και του ευχόμαστε να περάσει όσο καλύτερα γίνεται.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την συμμετοχή και να υποσχεθούμε ότι θα ξανά επιστρέψουμε με νέες προσκλήσεις και εισιτήρια από event μαγαζιών, Ιδρυμάτων, μουσικών σκηνών που ανήκουν στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

*** Ο νικητής θα λάβει email από εμάς με σχετικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να ενεργοποιήσει το δώρο του..

Διαβάστε την ανάρτησή μας για την διπλή πρόσκληση που κληρώσαμε( πατήστε εδώ )

Μοσχάτο Ταύρος Life

Τι έγινε εχθές στο Πολιτιστικό Kέντρο Μοσχάτου (ΦΩΤΟ)

Δεν πρόλαβαν να σβήσουν τα φώτα από το μεγάλο πάρτυ του Ελληνικού Σωματείου Φίλων της Eurovision (theGREEK EUROVISION FAN CLUB) για την προώθηση των τραγουδιών που θα συμμετάσχουν στον Ελληνικό τελικό για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο Ντίσελντορφ, και μια καινούργια εκδήλωση υπό την αιγίδα του Σωματείου  έγινε εχθές.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Μοσχάτου οργάνωσε με την βοήθεια του Greek Eurovision Fan Club μια γιορτή για την προώθηση των 6 συμπαθέστατων καλλιτεχνών. Στο κατάμεστο θέατρο του πολιτιστικού κέντρου του Δήμου Μοσχάτου περισσότεροι από 600 δημότες ήρθαν για να δουν τους 6 καλλιτέχνες να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στον Ελληνικό τελικό.

Δυστυχώς η αγαπημένη Αντιγόνη Ψυχράμη δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης η αγαπημένη μας Δήμητρα Ακριώτου, δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Την εκδήλωση άνοιξε ο γνωστός Μοσχατιώτης τραγουδιστής Δημήτρης Φάκος ερμηνεύοντας τραγούδια από την καινούργια δουλειά του.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου καλωσόρισε το Greek Eurovision Fan Club , τους δημότες του και φυσικά τους καλλιτέχνες.

Όπως και στο πάρτυ μας η βραδιά ξεκίνησε με την προοπτική τα τραγούδια να παρουσιαστούν με την σειρά που θα ερμηνευτούν και στον τελικό της Ελλάδος μια που ο σκοπός του Σωματείου μας είναι να προωθεί τον θεσμό της Eurovision αντικειμενικά και σίγουρα μακριά από σκοπιμότητες και σκοτεινές συνεργασίες!! Όμως δυστυχώς για μια ακόμη φορά ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Λούκας Γιώρκας ήρθε καθυστερημένος λόγω ανηλειμένων υποχρεώσεων και έτσι δεν μπόρεσε να τηρηθεί η σειρά ερμηνείας των τραγουδιών.

Τα ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ άνοιξαν την εκδήλωση ερμηνεύοντας το τραγούδι τους “Come with me” και ο κόσμος ξεσηκώθηκε από την άψογη ερμηνεία τους.

Την καταπληκτική μπαλάντα της “The time is now” τραγούδησε η ΒΑΛΑΝΤΩ ΤΡΥΦΩΝΟΣ και που το πλήθος την αγκάλιασε με ένα μεγάλο χειροκρότημα.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο η Δήμητρα Ακριώτου μας παρουσίασε την επόμενη συμμετοχή και μας σύστησε να χαμογελάσουμε πράγμα που ήταν αδύνατο να μην συμβεί αφού η τεράστια θετική ενέργεια που έστειλαν οι ΤΡΙΗΜΙΤΟΝΙΟ με το τραγούδι τους «Χαμογέλα» έκανε όλο τον κόσμο να χοροπηδάει στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Στην συνέχεια η ΝΙΚΙ ΠΟΝΤΕ ερμήνευσε το τραγούδι της “ I Don’t Wanna Dance” (μια που όπως είπα και προηγουμένως ο Λούκας καθυστέρησε να έρθει) και όλοι μας βρεθήκαμε να χορεύουμε μια που η ΝΙΚΙ μας έλεγε I don’t wanna dance alone και θα ήταν κρίμα όντως να την αφήσουμε να χορεύει μόνη της με ένα τόσο όμορφο τραγούδι.

Τέλος ο ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΚΑΣ στους ρυθμούς του χιπ –χοπ και ενός καταπληκτικού ζεϊμπέκικου με τίτλο “Watch my Dance” ,έκλεισε την βραδιά και καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο ειδικά όταν λικνίσθηκε στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου.

Έτσι κύλησε αυτή η υπέροχη βραδιά που φρόντισε και προσπάθησε το σωματείο μας να γίνει στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε χρονιά για τον θεσμό που τόσο αγαπά και υποστηρίζει. Μια ακόμη προσπάθεια για την αντικειμενική προώθηση των τραγουδιών έφτασε στο τέλος της και για αυτό ευχαριστούμε τον Δήμο Μοσχάτου και τους δημότες του.






πηγή: eurovisionfanclub

Το 3ο Δημοτικό Μοσχάτου σας καλεί στην πλατεία Μεταμόρφωσης την Παρασκευή

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ
ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 8.00 μμ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥΣ Κα ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΑΘΗΜΑ (ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ –ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ).

Σήμερα Τσικνοπέμπτη ο Όμιλος Ελληνικών Χορών Μοσχάτου στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου

Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 8μ.μ ο Όμιλος Ελληνικών Χορών Μοσχάτου θα παρουσιάσει χορούς και έθιμα της Ελλάδας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου - Ταύρου (Ομήρου - Κωνσταντινουπόλεως - Σολωμού)