Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Άδειασαν τρία σπίτια οι ληστές στην οδό Μιαούλη στο Μοσχάτο

Άδειασαν τρία σπίτια οι ληστές στην οδό Μιαούλη στο Μοσχάτο.

Ληστεία έγινε νωρίς το πρωί στην οδό Μιαούλη και Πλάτωνος . Όπως φαίνεται οι ληστές μπήκαν από το παράθυρο ( Ασφαλείας) του ισογείου και στην κυριολεξία μάδησαν και τα τρία σπίτια του τριώροφου διαμερίσματος.

Οι ληστές κατά εκτίμηση μπήκαν στο διάστημα 10:30 π.μ – 12:00μ.μ που ήταν και το διάστημα που έλειπαν και οι τρεις οικογένειες από το σπίτι.
Αρχίζει και γίνεται επιτακτική ανάγκη πλέον η επιστροφή του αστυνομικού τμήματος στο κέντρο του Μοσχάτου.

Πασχαλινό εορταστικό πρόγραμμα καταστημάτων την Μεγάλη Εβδομάδα

Συγκεκριμένα, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νήσων και Νήσων Αιγαίου, σε συνεννόηση με τους εμπορικούς συλλόγους του Λεκανοπεδίου της Αττικής, προτείνει στους εμπόρους το ακόλουθο ωράριο:

Στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδος, από τη Μεγάλη Δευτέρα ως τη Μεγάλη Πέμπτη
προτείνεται τα καταστήματα να είναι ανοικτά από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ.,

τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 13:00 το μέχρι τις 19:00 μ.μ. και
το Μεγάλο Σάββατο από τις 09:00 π.μ. έως τις 15:00.

Τη Δευτέρα 25 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά, ενώ επαναλειτουργήσουν κανονικά από την Τρίτη 26 Απριλίου.

Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου Ταύρου την Τρίτη 19/4


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Μοσχάτο 14/4/2011
Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου Τ.Κ. 183.45
Τηλ. Κέντρο : 213-2019600, Fax: 210-9416154             
Πληροφορίες : κ. Καραγιάννη
Προς: τους Δημοτικούς Συμβούλους
Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

9ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Αριθμ. Πρωτ.: 8875

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 19 Απριλίου 2011 ημέρα Μ. Τρίτη και ώρα 18.00 με το εξής θέμα:

1. Παρουσίαση και συζήτηση επί της συνταχθείσης απογραφής και του ενοποιημένου ισολογισμού 1-1-2011. ( Πατήστε εδώ )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ

Νίκη παραμονής ο Άγιαξ Ταύρου, νίκη υποβιβασμού ο ΑΟ Μοσχάτου

Η ομάδα του Ταύρου εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με το Χαϊδάρι να χάνει τις όποιες ελπίδες για παραμονή, μετά το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Ο Άγιαξ Ταύρου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ένα ματς που τα είχε όλα: Πέναλτι, κάρτες και αποβολές. Η ομάδα του Ταύρου επικράτησε με 1-0 του Χαϊδαρίου σε εκτός έδρας αγώνα της 25ης αγωνιστικής, στον 8ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής και κατάφερε να «σφραγίσει» και μαθηματικά τη συμμετοχή της στην κατηγορία και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαλίλι κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, μόλις στο 10ο λεπτό, με πλασέ έξω από την περιοχή. Αυτό μάλιστα, έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, που στη συνέχεια δεν έχασε το ενδιαφέρον της.

Στο 20΄οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Τζανέτο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αποβάλλεται γιατί έπιασε τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή. Ο Μπελεγκρίνι ανέλαβε την εκτέλεση της ποινής, μ ε τον Τσαϊλάκη όμως να αποκρούει.

Στο 58΄ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα, Χαλίλι δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποτέλεσε τη δεύτερη αποβολή για την ομάδα του. Στο 90΄αποβλήθηκε και ο Κρητικός από το Χαϊδάρι, αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΧΑΙΔΑΡΙ: Μώττος, Σουμελίδης (80΄Γκαβούλης), Μανδύλης, Μπελεγρίνης, Κρητικός, Κωτσολάκος (65΄Πλούσσης), Καρώνας, Κωνσταντόπουλος, Νικολόπουλος, Γκουντελίτσας, Καραβίδας (70΄Σταυριανός).
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Τσαϊλάκης, Πατέλης, Μιχαηλίδης, Τριανταφυλλίδης, Ψυχουδάκης, Κωτσιόπουλος, Θεοφάνους, Λαμπρινάκος (90΄Ζαχαρίας), Χαλίλι, Τζανέτος, Καρούσης.

Όμορφο θέαμα και πολλά έκρυβε το παιχνίδι στο Μοσχάτο, όπου η τοπική ομάδα κέρδισε με 4-2 τον Άρη Αμφιάλης όμως υποβιβάστηκε μετά την νίκη του Ατρόμητου Πειραιά. 
Οι γηπεδούχοι σκόραραν από δύο τέρματα και στα δύο ημίχρονα. Την αρχή έκανε ο Παπαδόπουλος (34' και 42'), ενώ στο Β’ ημίχρονο τα γκολ πέτυχαν ο Λιόσης (56') και ο Σαλάμης (89').
Για τον Άρη Αμφιάλης τα γκολ σημείωσαν ο Μηνόγιαννης (63') και ο Σταματάκης (67').

ΜΟΣΧΑΤΟ: Κουρεπίνης, Τυράκης, Μωραϊτης (60' Κοκόλης), Λαλιάνι, Σιμιτσής, Λιόσης (60' Καρδαράς), Ντάφλας, Επιτροπάκης, Παπαδόπουλος, Σαλάμης, Ανδρουλιδάκης (55' Ποπάι)

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Λαρεντζάκης, Φιλόπουλος, Ντουτσούλης (46' Καζαλάς), Δρόσος, Μηνόγιαννης, Μέξης, Γαγλίας (55' Πολιάς), Βιδάλης, Σταματάκης, Τρίμπος, Κοντομανώλης (70' Ράπτης).