Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση της μεσοποταμίας για την ανοικτή συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πατήστε εδώ
 Η ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ
Για πρώτη φορά στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της περιοχής μας, με πρωτοβουλία και διοργάνωση της Κίνησης Πολιτών Μοσχάτου Μεσοποταμία, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1/11/2010 ανοικτή συζήτηση των επικεφαλής των συνδιασμών των δημοτικών εκλογών, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου.

Συμμετείχαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μοσχάτου - Ταύρου:

- Ανδρέας Ευθυμίου, επικεφαλής του συνδιασμού "Μοσχάτο - Ταύρος: Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος Δήμος"

- Άρης Κρεμμύδας, επικεφαλής του συνδιασμού "Πολίτες Μπροστά"

- Βασίλης Σπανάκης, επικεφαλής του συνδιασμού "Ενωμένοι Πολίτες Για την Αλλαγή σε Μοσχάτο - Ταύρο"

- Δημήτρης Σούτος, επικεφαλής του συνδιασμού "Συνεργασία Πολιτών Μοσχάτου - Ταύρου", και

- Γρηγόρης Σωπάκης, επικεφαλής του συνδιασμού "Δράση Τώρα".

Ο Παναγιώτης Κυριαζίδης, επικεφαλής του συνδιασμού "Λαική Συσπείρωση", προσκλήθηκε επίσημα, αλλά επέλεξε να μην συμμετέχει.

Παρουσιάστηκαν εκτενώς οι προγραμματικές θέσεις των υποψηφίων ενώ υποβλήθηκαν πλήθος ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους.

Ανεξάρτητα από τις κομματικές απόψεις του καθενός μας, εμείς, τα μέλη της Μεσοποταμίας, πιστεύουμε βαθιά ότι τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό, την κουλτούρα του διαλόγου καθώς και την σύνθεση πολιτικής παιδείας, προς όφελος των υποψηφίων καθώς και των ψηφοφόρων του νέου Δήμου μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνεισέφεραν τον προβληματισμό τους και να ευχηθούμε σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.

Σημείωση: Η εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε και θα παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα μας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η απαιτούμενη επεξεργασία.

Την σελίδα της ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ όπως και την ανακοίνωση της θα την βρείτε εδώ

Κώστας Λεμονίδης & οι Άνδρες επί τω Έργω Live στη Γυάλα στον Ταύρο

Για ακόμα μία φορά και πρώτη μέσω εκλογών...

Ο Κώστας Λεμονίδης & οι Άνδρες επί τω Έργω με τη βοήθεια της Τίνας Κάρλε, θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Γυάλα, όπου θα παίξουν επιλογές από τα δύο άλμπουμ του,με έμφαση στο «Σταθμός 2ος» ,καθώς και διασκευές που αγαπούν απ’το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Κώστας Λεμονίδης: κιθάρα, φωνή
Τίνα Κάρλε: φωνή
Περικλής Χατζής: μπάσο ,φωνή
Παύλος Βίγκος: τύμπανα
Θανάσης Καλουτζής: πλήκτρα

Μουσική Σκηνή ΓΥΑΛΑ - (GYALA MUSIC STAGE)
Μακεδονίας & Σμύρνης 3 (από Πειραιώς 204)
Ταύρος τηλ.210 3424249
Είσοδος 10 ευρώ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σήμερα 3/11/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος


8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.
ΤΑΥΡΟΣ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ 211 & ΘΡΑΚΗΣ 8 Τηλ. 210-3463842


 
 
8π.μ.-2μ.μ. και 5μ.μ.-8π.μ.  
ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 26

Πρόβλημα με τον προπονητή του ΑΟ Μοσχάτου Αντώνη Δημητρίου;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του Α.Ο Μοσχάτου Αντώνης Δημητρίου,μετά την λήξη του παιχνιδιού Μοσχάτο - Ολυμπιακός Λαυρίου 0 - 1, αποδοκιμάστηκε έντονα από κάποια μερίδα φιλάθλων που βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Αγώνα.

Στην εξέδρα κάποιοι φώναζαν σε κάποιους ανθρώπους της διοίκησης  να λάβει μέτρα και την προέτρεπαν να αλλάξει προπονητή.

Εμφανώς απογοητευμένος ο Κύριος Δημητρίου μιλάει αυτές τις μέρες με την διοίκηση για το τι μέλη γενέσθαι. Μέσα σε αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει το Θέμα. Πάντως η διοίκηση γνωρίζουμε ότι τoν στηρίζει.

Γνώμη μας..

Κάλο Θα είναι να μην ξεχνάμε την προσφορά του για την άνοδο του ΑΟ Μοσχάτου στην κατηγορία .

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι η ομάδα στηρίζετε από ανθρώπους και κατοίκους του Μοσχάτου, γιατί ο δήμος τόσα χρόνια δεν τους έχει προσφέρει κατά εμάς τίποτα.

Τα χρήματα είναι τόσο περιορισμένα, που μέχρι τελευταία στιγμή ,δεν ξέραμε εάν θα μπορούσε η ομάδα να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που προβλέπει η κατηγορία.

Θα πρέπει με σύνεση και χωρίς βιαστικές αποφάσεις να κοιτάξουν το θέμα και να βγει ένα καλό αποτέλεσμα για τον Α.Ο.Μοσχάτου

ΑΤΟΜΑ έμπειρα ζητούνται από εταιρεία τηλεφωνίας στο Μοσχάτο

ΑΤΟΜΑ έμπειρα ζητούνται από εταιρεία τηλεφωνίας στο Μοσχάτο, για τηλεφωνικές πωλήσεις, ευέλικτο ωράριο, σταθερός μισθός, ΙΚΑ και bonus 210/ 95809 11, 6936/ 88237 2

Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9580911

Κουκλοθέατρο ξεκινάει από σήμερα στον Ταύρο

ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ

(Οικολογική παράσταση)
της Κυριακής Δοξαρά

Δύο μικρά παιδιά, η Βιβλίνα και ο Σβούρας, κατοικούν μαζί με τον εφευρέτη πατέρα τους ,κύριο Σοφούκιο, σε ένα μικρό σπιτάκι στην καρδιά ενός καταπράσινου δάσους.

Το δάσος απειλείται από έναν πανίσχυρο εχθρό, τον Βρωμέριους Νέφους, ο οποίος θέλει να το καταστρέψει και για αυτό απαγάγει τον οικολόγο εφευρέτη Σοφούκιο.

Τα παιδιά με την βοήθεια μιας καλής μάγισσας και των ξωτικών του δάσους θα καταφέρουν να νικήσουν τον Βρωμέριους Νέφους, να ξαναβρούν τις κλεμμένες ανάσες των δέντρων και να απελευθερώσουν τον αγαπημένο πατέρα τους;

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10:30 το πρωί, από 3 Νοεμβρίου έως και 23 Δεκεμβρίου 2010

Η αγορά ομαδικών εισιτηρίων για τις τάξεις του σχολείου σας, σας δίνεί την προνομιακή τιμή των 7 ευρώ ανά παιδί.

Για παιδιά α/βάθμιας εκπαίδευσης

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή κράτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 4322615 καθώς και στο κινητό 6978692757.

Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα

Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550
ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ