Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου. Φωστήρας, Άγιαξ Ταύρου, Μοσχάτο

Το Σάββατο 5/11/11 στις 15:00 θα διεξαχθεί ο αγώνας Ρόδος - Φωστήρας. 

Στη... Ρόδο θα ανοίξει η αυλαία της φετινής σεζόν αναφορικά με το πρωτάθλημα του 8ου ομίλου. Το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00 θα πραγματοποιηθεί στο σμαραγδένιο νησί η αναμέτρηση της Ρόδου με τον Φωστήρα για την πρεμιέρα του μαραθώνιου. Ο λόγος με τη μετάθεση του αγώνα μία ημέρα νωρίτερα σχετίζεται με την εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση του Διαγόρα κόντρα στον Θρασύβουλο την ερχόμενη Κυριακή για το πρωτάθλημα της football league. Πλέον, απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή Πρωταθλήματος.

Την Κυριακή 06/11/11 στο γήπεδο του Άγιαξ θα διεξαχθεί στις 13:00 ο αγώνας Άγιαξ Ταύρου - Πανναξιακός.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται άπαντες στις τάξεις του Αγιαξ Ταύρου, αναφορικά με την εντός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Πανναξιακό. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ οι άνθρωποι του 'ερυθρόλευκου' συλλόγου πιστεύουν πως η μεγάλη διάρκεια της προετοιμασίας, ίσως τελικά να έκανε καλό, όσον αφορά το 'δέσιμο' της ομάδας.

Το θετικό είναι πως έχει διατηρηθεί ο περσινός βασικός κορμός, ενώ οι δύο σημαντικές προσθήκες των Κώστα Ρούσση και Μάρκου Φύτρου, δεδομένα ανεβάζουν την ποιότητα του ρόστερ.

Εν κατακλείδι, οι διοικούντες του συλλόγου πιστεύουν πως η ομάδα τους θα εμφανιστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με την περσινή σεζόν, κάτι που ευελπιστούν πως θα φανεί στο γήπεδο.

Σάββατο 5/11/11 στο Γήπεδο Σαλαμίνας ο ΑΟ. Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα ΑΕ Σαλαμίνας στις 15:00.

Δύσκολο έργο αναμένεται να έχει το Μοσχάτο που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕ Σαλαμίνας. Μετά την δύσκολη νίκη του με το νέο Ικόνιο με 1-0 στο γήπεδο του την προηγούμενη Κυριακή θέλει να βάλει άλλο ένα λιθαράκι για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

moschato.tauros.life@gmail.com