Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι Διακοπές ρεύματος σε Μοσχάτο και Ταύρο την Τρίτη 28/06

Μιάμιση ώρα θα κοβεται το ρεύμα σε κάθε περιοχή προκαλώντας ήδη σοβαρά προβλήματα κυρίως στους επαγγελματίες.

Οι διακοπές ρεύματος θα έχουν εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

Με 21 μονάδες εκτός λειτουργίας και το σύστημα στα όριά του, μαζί και τους καταναλωτές αλλά και τους επιχειρηματίες η ΔΕΗ λίγο πριν κατεβάσει τους διακόπτες ανακοίνωσε τις “προγραμματισμένες” διακοπές ρεύματος.

19:30-21:00 Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μέγαρα, Σαλαμίνα, Αιγάλεω, Άγια Βαρβάρα, Δαφνί, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Νέα Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό, Ταύρος, Ρέντης, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Τερψιθέα, Καστέλα, Πειραϊκή, Πειραιάς, Καμίνια, Πηγάδα

Συνάντηση Επιτρόπου Ε.Ε με τον Μιχάλη Κακογιάννη στον Ταύρο

Η κ. Ανδρούλα Βασιλείου Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννη. 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, ο Μιχάλης Κακογιάννης και τα στελέχη του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης υποδέχθηκαν την  Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία, κ. Ανδρούλα Βασιλείου.  

Η κ. Βασιλείου ξεναγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και  ενημερώθηκε λεπτομερώς  για τις μέχρι σήμερα δράσεις και το μελλοντικό προγραμματισμό του.

 Στη συνάντησή της με τον  Μιχάλη Κακογιάννη, αφού του μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς και τις ευχές του Διευθυντή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου κ. Dieter Kosslick,  δήλωσε  ενθουσιασμένη και συγκινημένη για τη μεγάλη προσφορά του ίδιου και το πλούσιο έργο του Ιδρύματος, και  διατύπωσε σειρά  συγκεκριμένων προτάσεων ανάπτυξης συνεργασίας με ευρωπαϊκούς και διεθνείς πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς φορείς σε δράσεις κοινού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Η Επίτροπος,  στην επίσκεψή της αυτή, που ανοίγει νέους ορίζοντες στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης συνοδευόταν από συνεργάτη της αλλά και τον σύζυγό της, πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γιώργο Βασιλείου. 

****
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα 117 78,  τηλ. 210 3418 550,  φαξ.  210 3418 570
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@mcf.gr Ιστοσελίδα:  www.mcf.gr

Το Δημοτικό θέατρο Μαραθώνα σήμερα στο Σινέ «Νέα Μασκώτ» στον Ταύρο

Σήμερα Τρίτη 28/6/11  το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα - Μ. Χουρμούζη θα παρουσιάσει  την παράσταση «Ο Λεπρέντης» στον Κινηματογράφο «Νέα Μασκώτ» ( Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων, Κωνσταντινουπόλεως 2 ΤΑΥΡΟΣ )

Ο Λεπρέντης είναι μια μετεπαναστατική κωμωδία, στην οποία κυριαρχεί η σάτιρα της Βαυαροκρατίας και της ελληνικής άρχουσας τάξης του 19ου αιώνα.

Ο ήρωας του έργου είναι ένας πλούσιος και άσχημος γέρος που ερωτεύεται μια όμορφη νεαρή κοπέλα.

Πάνω σ' αυτόν τον καμβά παρελαύνουν διάφοροι τύποι της γειτονιάς, που εκμεταλλεύονται την αδυναμία του και προσπαθούν να του αποσπάσουν χρήματα.

Οι προσπάθειες γίνονται αφορμή για να δημιουργηθούν πολλές αστείες σκηνές, που συμπληρώνονται με ζωντανή μουσική και τραγούδια. 

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα εδώ

Ώρα Έναρξης Παραστάσεων : 9 μ.μ.Είσοδος Ελεύθερη