Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Προκρίθηκε ο Άγιαξ Ταύρου στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Στο Ζηρίνειο υποδέχθηκε σήμερα Τετάρτη στις 14:30 τον Άγιαξ Ταύρου ο ΑΠΟ Κηφισιάς, στα πλαίσια του 5ου γύρου του Κυπέλου Ε.Π.Σ.Αθηνών.

Σαφώς και το συγκρότημα των βορείων προαστίων είχε δύσκολο έργο, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Άγιαξ Ταύρου που βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου της Δ' Εθνικής με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, χωρίς μάλιστα να έχει δεχθεί γκολ!

Ο Άγιαξ νίκησε άλλο ένα παιχνίδι αυτή την φορά με 0-1 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση όπως και ο Φωστήρας την προηγούμενη Τετάρτη ( πατήστε εδώ ).

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ θα πραγματοποιηθεί σήμερα (16/11) και ώρα 18:30, στα γραφεία της Ένωσης (Οδός Ακαδημίας 91-93).

Στην κληρωτίδα θα μπουν ο Φωστήρας, οι Τράχωνες, ο Α.Ο. Περιστερίου, η Α.Ε. Ηρακλείου, ο Αθηναϊκός, ο Ελπιδοφόρος, ο Άγιαξ Ταύρου και ο Α.Ο. Αιγάλεω.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών στο Ε.Κ.Δ.Δ.Α στον Ταύρο

Το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.), στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας των εκπαιδευτικών του δράσεων, θα υλοποιήσει δύο επιμορφωτικά προγράμματα στην Αθήνα με τίτλο:

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ». 
 Τα προγράματα θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. στο διάστημα από 25 Νοεμβρίου 2011 έως και 17 Δεκεμβρίου 2011.
 
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα Εκπαίδευσης  Εκπαιδευτών θα συνεχιστεί και το 2012 και οι ημερομηνίες υλοποίησής του θα ανακοινώνονται μέσω του προγραμματισμού του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝ.ΕΠ.) στην ιστοσελίδα του Ε.Κ.Δ.Δ.Α.

Στόχος του ΙΝ.ΕΠ. είναι να εκπαιδευτούν όλοι οι εκπαιδευτές που θα δηλώσουν ενδιαφέρον.

Η διαδραστική μέθοδος που ακολουθείται έχει διάρκεια  εκατό (100)  ώρες, οι οποίες κατανέμονται σε  εξήντα (60) ώρες εκπαιδευτικών συναντήσεων και σαράντα  (40)  ώρες κατ’ιδίαν μελέτης ως εξής:
 
ΗΜΕΡA ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ  ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ (σε ώρες)

1η συνάντηση (Παρασκευή 25/11/2011, απόγευμα) Tο πεδίο της εκπαίδευσης ενηλίκων 7
2η συνάντηση (Σάββατο 26/11/2011, πρωί) Θεωρίες μάθησης ενηλίκων  7
Αξιολόγηση γραπτής εργασίας
 3η συνάντηση (Παρασκευή 2/12/2011, απόγευμα) Διεργασία ομάδας Εκπαιδευτικές τεχνικές και Εκπαιδευτικά μέσα 7
4η συνάντηση (Σάββατο 3/12/2011, πρωί) Σχεδιασμός διδακτικής ενότητας και αξιολόγηση Σχεδιασμός μικροδιδασκαλίας 7
5η συνάντηση (Παρασκευή 8/12/2011,απόγευμα – Σάββατο 9/12/2011, πρωί) Παρουσίαση πιλοτικών μικροδιδασκαλιών 16
6η συνάντηση (Παρασκευή 16/12/2011,  απόγευμα – Σάββατο 17/12/2011,  πρωί) Αξιολόγηση τελικών μικροδιδασκαλιών 16

Καταγγελτική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μοσχάτου

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου, κατόπιν ανάρτησης κακόβουλης – προσβλητικής – παραπλανητικής – ψευδούς και δόλιας αναφοράς κάποιου «Δάσκαλου» (όπως υπογράφει) που αναρτήθηκε σε τοπικό ιστολόγιο με τίτλο «Καταγγελτικά ήθη και έθιμα» στις 10/11/11, είναι υποχρεωμένη να απαντήσει για την αποκατάσταση της αλήθειας:

Ο εν λόγω «Δάσκαλος» έχει μπλέξει την παιδαγωγική του ιδιότητα με αυτή του μέλους αντιπολιτευτικής δημοτικής παράταξης και του τιμωρού σε θέματα παντός επιστητού. Σε όλα έχει γνώμη και άποψη, με γνώμονα πάντα το μικροκομματικό του συμφέρον και την αυτοπροβολή του.

Έτσι λοιπόν, μπήκε στον κόπο να κατηγορήσει την  Ένωση ότι τάχα θα καταγγείλει τρεις Διευθυντές σχολείων του Μοσχάτου για την καθυστέρηση του προγράμματος «Ανοιχτές Αυλές» του Δήμου μας, πράγμα το οποίο δεν συνέβη ποτέ.

Ούτε τέθηκε καμία ψηφοφορία στην Συνέλευσή μας στις 9/11/11. Η μόνη αναφορά για το θέμα ήταν η διαπίστωση ότι το πρόγραμμα καθυστέρησε για έναν και πλέον μήνα γιατί η Σχολική Σύμβουλος στην οποία ανήκουν τα σχολεία του Μοσχάτου, για δικούς της λόγους, καθυστέρησε αδικαιολόγητα να εκδώσει σχετική άδεια, ενώ ο αντίστοιχοι Σχολικοί Σύμβουλοι του Ταύρου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την εξέδωσε σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, το πρόγραμμα αντί να ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου να ξεκινήσει μέσα Νοεμβρίου.

Πάγια θέση της Ένωσης, εδώ και 8 χρόνια, είναι το άνοιγμα των αυλών των σχολείων, έχοντας καταθέσει προτάσεις και ιδέες. Σήμερα, σε πείσμα των καιρών, οι αυλές επιτέλους ανοίγουν, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το εγχείρημα. Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια με όλες μας τις δυνάμεις, μπαίνοντας μπροστά, σε συνεργασία με τον Δήμο, τους οικείους Συλλόγους μας και όλους τους εμπλεκόμενους στην σχολική κοινότητα.

Με τους εκλεκτούς Διευθυντές κ. Γερασιμόπουλο, κα. Νίκα και κ. Μπερή που εμπρηστικά αναφέρει ο «Δάσκαλος» έχουμε άριστες σχέσεις και επικοινωνία. Αποκλειστικός σκοπός του εν λόγω «Δασκάλου» δεν είναι όσα προαναφέραμε στην αρχή της ανακοίνωσης και που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, είναι και η διάρρηξη των στενών σχέσεων γονέων και εκπαιδευτικών που πάντα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με κοινούς σκοπούς και εκδηλώσεις για το καλό των παιδιών μας και την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού έργου.

Τίποτα δεν μας χωρίζει. Πολλά μας ενώνουν.

Υ.Γ.: Ο λόγος που βάζουμε τα εισαγωγικά στην λέξη Δάσκαλος είναι για να μην υπάρξει καμία σύνδεση του συγκεκριμένου με τους υπόλοιπους αγαπητούς Δασκάλους που εκτιμάμε αφάνταστα και νιώθουμε ασφάλεια αφήνοντας τα παιδιά μας στα χέρια τους.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΝΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
 
Να σημειώσουμε εδώ οτι η καταγγελία έγινε με ομόφωνη απόφαση της Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την Πέμπτη 17/11 στον Ταύρο

Προγραμματισμένες Διακοπές


Αγαπητοί μας πελάτες, 

H ΔΕΗ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων της, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!


Από ημ/νία και ώρα Έως ημ/νία και ώρα Δήμος/κοινότητα Περιγραφή περιοχής Αριθμός Σημειώματος Σκοπός διακοπής
17/11/2011 8:30:00 πμ 17/11/2011 1:30:00 μμ ΤΑΥΡΟΥ Μονά/Ζυγά οδός:ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ απο κάθετο: ΑΓΡΙΝΙΟΥ έως κάθετο: ΤΑΥΡΟΥ από: 08:30 πμ έως: 01:30 μμ Μονά/Ζυγά οδός:ΑΓΡΙΝΙΟΥ απο κάθετο: ΘΕΜΙΔΟΣ έως κάθετο: ΠΕΙΡΑΙΩΣ από: 08:30 πμ έως: 01:30 μμ Λειτουργία