Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε τις προσφορές μας για εσάς από επιχειρηματίες του Μοσχάτου Ταύρου


ECONOMY CLEAN Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life Από εταιρία καθαρισμού στο Μοσχάτο( Πατήστε εδώ )


ΟΙΝΟΘΟΗ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Μεζεδοπωλείο στο Μοσχάτο ( Πατήστε εδώ )

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΤαφΤαφ Μεγάλη Προσφορά για τους Αναγνώστες μας μέσω οικονομικής Κρίσης από Παιδότοπο στον Ταύρο ( Πατήστε εδώ )

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Marie coiff Το κομμωτήριο Marie coiff στο Μοσχάτο δημιούργησε για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life δύο ειδικές προσφορές:( Πατήστε εδώ )

ΖΕΜΠΕΡΕΚΙ Άλλη μία προσφορά από το Μοσχάτο Ταύρος life για τους αναγνώστες μας από το κουτούκι Ζεμπερέκι ( Πατήστε εδώ ) ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τέλος το κάπνισμα και στα αυτοκίνητα ;

Μετά τους δημόσιους χώρους, απαγορευτικό μπαίνει στο κάπνισμα ακόμα μέσα στο... αυτοκίνητο. Όπως έγινε γνωστό, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σκέφτεται να επεκτείνει την απαγόρευση και στα ΙΧ , τουλάχιστον όταν επιβαίνουν σε αυτά ανήλικοι. Για αυτό και έδωσε σχετική εντολή στους νομικούς συμβούλους του υπουργείου του να επεξεργαστούν μια τέτοια πρόταση νόμου.

Εισηγήσεις για την απαγόρευση του καπνίσματος και στα ΙΧ αυτοκίνητα είχε δεχθεί και η πρώην υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με σκοπό την αύξηση των μέτρων οδικής ασφάλειας και την προστασία των παιδιών από το παθητικό κάπνισμα. Ωστόσο ανακοινώσεις για αυτήν την πρόθεση Λοβέρδου δεν έχουν γίνει ακόμα, καθώς αναζητείται ο τρόπος που θα εντοπίζονται οι παραβάτες.

Η απαγόρευση του καπνίσματος στα ΙΧ, υπό προϋποθέσεις ισχύει σε αρκετές χώρες. Για παράδειγμα, στην Κύπρο, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Ν. Αφρική αλλά και Πολιτείες των ΗΠΑ απαγορεύεται το κάπνισμα σε ΙΧ όταν μέσα σε αυτό βρίσκονται παιδιά κάτω των 16 ετών. Καθολική απαγόρευση ισχύει και στην Ταϊβάν, ενώ στην Ιταλία υπάρχουν «τσουχτερά» πρόστιμα για τους οδηγούς που καπνίζουν παρουσία παιδιών.

πηγή : madata.gr

Βρείτε φθηνά πρατήρια βενζίνης στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε η βενζίνη για τις μετακινήσεις μας είναι σίγουρα ένα υπολογίσιμο μηνιαίο έξοδο ,ειδικά εκεί που έχει φτάσει η τιμή της.
Μπορείτε να ενημερωθείτε για πρατήρια που πουλάνε φθηνά την βενζίνη από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης , αρκεί να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το macromedia flash .

Μπορείτε να μπείτε από εδώ

πηγή:http://moschatotauros.blogspot.com/

Δείτε πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη

Aκινητοποιημένα θα παραμείνουν την Τετάρτη για αρκετές ώρες όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οι συρμοί του ΟΣΕ, λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι.


Συγκεκριμένα:
- Οι συρμοί του Μετρό, του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (ΗΣΑΠ) και του τραμ θα μείνουν ακινητοποιημένοι από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.

- Τα μπλε λεωφορεία (ΕΘΕΛ) και τα τρόλεϊ δεν θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.

- Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου δεν θα κινηθούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 17:00 το απόγευμα.

- Πεντάωρη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί και στον ΟΣΕ από τις 12:00 έως τις 17:00.

πηγή: alfavita

Πραγματικά τα θέλουμε πίσω;

Πάνε χρόνια απ'όταν η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη ,προσπαθούσε με πάθος να μιλήσει στην συνείδηση μας για να καταλάβουμε την αναγκαιότητα της επιστροφής των ελγινειων μαρμάρων στον τόπο δημιουργίας τους, στον τόπο καταγωγής τους.Οι πράξεις της έφεραν το θέμα στα φώτα της δημοσιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο και μας ξύπνησαν ελπίδες για την πιθανή μελλοντική επιστροφή τους.Ομως μαζί με την απώλεια της μάλλον ήρθε και η απώλεια επιθυμίας να γυρίσει σε εμάς ότι μας ανήκει.
Εδώ και μήνες είναι εν ενεργεία η ψηφοφορία της καμπάνιας http://www.bringthemback.org/
στην οποία με 1.000.001 ψήφους μπορούμε να θέσουμε το θέμα στο ευρωπαικό κοινοβούλιο.
Και όμως μέχρι τώρα οι ψήφοι είναι μόνο 133.255 !!!!
Συγχωρήστε με αν κάνω λάθος αλλά μήπως αυτός ο αριθμός δηλώνει αδιαφορία ,αν όχι αχαριστία ;
Δείτε τα παρακάτω video με τα λόγια της Μελίνας Μερκούρη και της εκστρατείας και πάρτε θέση.







Μπορείτε να ψηφίσετε στο http://www.bringthemback.org/

Ήττα για τον Αίολο/Ταύρο απο Ηλιούπολη στην πρεμιέρα της Α' ΕΣΚΑ

Πρεμιέρα είχε χθες το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ ανδρών σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει ότι θα είναι για μία ακόμα χρονιά εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Η ημέρα των φιλοξενούμενων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και υπήρξαν τέσσερα «διπλά». Η Ηλιούπολη νίκησε με 62-53 τον Αίολο/Ταύρο, ο ΔΑΣΑΛ πέρασε από την έδρα του Νεοπεντελικού με 64-62 έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς ενώ Παπάγου και Αετός επικράτησαν της Παλατιανής και του Κορωπίου αντίστοιχα.





ΑΙΟΛΟΣ/ΤΑΥΡΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 53-62 (29-36)


ΑΙΟΛΟΣ/ΤΑΥΡΟΣ (Ορφανίδης): Δεμιρτζόγλου 3, Ζούμπος, Καραγιάννης 1, Λακασάς, Μουχίμογλου 3, Κορωνιός 18 (1), Βουγιούκας, Δαουλάρης 9 (2), Κοκλώνης 19 (1).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Κωστόπουλος): Τσιρίδης 26 (6), Πετρόπουλος, Κάκαρης 6, Μαρκογιαννάκης 4, Τσαπατσάρης 6, Αργυρίδης, Γιαννακάκος, Μαντάς, Κώνστας 2, Παλτάς 14.

Το αστείο της ημέρας

Ενα σκίτσο του ΚΥΡ απο το 1991 .
Παραμένει πάντα επίκαιρο....

Το τραγούδι της ημέρας: Γιάννης Κότσιρας - Αγάπη μου

Σεμινάρια Χορού-Ακροβατικής Κίνησης και Υποκριτικής φιλοξενεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σεμινάρια Χορού-Ακροβατικής Κίνησης
και Υποκριτικής φιλοξενεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Χορού & Ακροβατικής Κίνησης (4 – 8 Οκτωβρίου)
4 – 8 Οκτωβρίου 2010

Ομάδα: «κι όΜως κινείται»,

Σεμινάριο «κι όΜως κινείται», από την ομώνυμη ομάδα σύγχρονου χορού με καθημερινό 3ωρο μάθημα από τους: Bentancor Camilo καλλιτέχνη του τσίρκου, Ερμή Μαλκότση χορευτή-χορογράφο και Χριστίνα Σουγιουλτζή –χορεύτρια. Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί στη «Διαχείριση ακραίων σωματικών καταστάσεων ως προς την αντοχή και την τοποθέτηση».

Ένα πρωτότυπο κινησιολογικά σεμινάριο όπου συναντούνται ο χορός, το τσίρκο και η performance. Στόχος του η στοιχειοθέτηση ενός προσωπικού λεξιλογίου με την ενσωμάτωση της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε ερμηνευτή, όχι σαν μια παράταξη δεξιοτήτων αλλά με τη μορφή μιας ομαδικής διαδικασίας σε σχέση πάντα με τις αισθητικές κατευθύνσεις κάθε παράστασης. Έτσι στο πλαίσιο πάντα της δομής μίας ενιαίας και ολοκληρωμένης χορευτικής παράστασης, που βασίζεται στη σωματικά δράση και έκφραση των ερμηνευτών, μελετώνται τεχνικές του τσίρκου για τη δημιουργία αλλά και την αξιοποίηση του τριδιάστατου χώρου, το εκφραστικό φάσμα των ερμηνευτών αλλά και ο εξωστρεφής χαρακτήρας της performance.

Η ομάδα ασχολείται ιδιαίτερα με μεθόδους παρουσίασης σε θεατρικούς και μη χώρους, παρακινούμενοι από την παράδοση του τσίρκου και της performance, αναζητώντας τόσο την επαφή με ανθρώπους, οι οποίοι δεν σχετίζονται με τις παραδοσιακές θεατρικές σκηνές όσο και συμπράξεις- συνεργασίες με άλλες καλλιτεχνικές ομάδες ή άτομα στο στάδιο της παρουσίασης ή της προετοιμασίας ενός έργου.

Σημεία του σεμιναρίου:

• Προετοιμασία του σώματος να βρεθεί σε περιοχές υψηλής τάσης και να εμπιστευτεί μη ‘’κανονικούς‘’ τρόπους λειτουργίας.
• Εξομάλυνση της γραμμικότητας της άσκησης σε οργανικές φόρμες προσεγγίσιμες από το σώμα στις διάφορες φάσεις της δυνατότητας του.
• Συνεννόηση και συμπόρευση κινούμενων σωμάτων μέσα σε ροή ακροβατικών διαδρομών.
• Χορευτική μετάφραση, ως προς τη σχέση κίνησης μουσικής, των δομικών υλικών του μαθήματος.
• Τεχνική εναέριων ακροβατικών οργάνων

Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες αλλά και σε αρχάριους, άνω των 18 ετών.

4 – 8 Οκτωβρίου 2010
Ομάδα: «κι όΜως κινείται»,

Αίθουσες Θέατρο & Black Box
καθημερινά 17:00 - 20:00

Κόστος ανά μάθημα (3ώρες): 20€, για τους κατόχους κάρτας ανεργίας & πολυτέκνων 15€. Κόστος συνολικό (5 μαθήματα /15 ώρες): 80 € κανονικό, 60 € για τους κατόχους κάρτας ανεργίας & πολυτέκνων.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 1/10/2010

Δηλώσεις συμμετοχής: τηλεφωνικά μέσω πιστωτικής κάρτας στο 210 3418579, Δευ-Παρ 11:00 - 14:00 και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 14:00.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων σήμερα 28/09/2010

Όλα τα πρωτοσέλιδα σήμερα Τρίτη 28/09/10


Πατήστε εδώ

Artmaster production team και.....MrLovi...

Η παραπάνω ομάδα απαρτίζεται από Μοσχατιώτες και μη και πέρα από διαγωνισμούς ταινιών μικρού μήκους, όπου έχουν πάρει εκτός από μέρος και διακρίσεις, έκαναν την εμφάνισή τους και στην T.V. και πιο συγκεκριμένα στην χθεσινή εκπομπή Φώτης και Μαρία στο STAR Channel όπου παρουσίασαν το τραγούδι της διαδικτυακής διαδραστικής διαφήμισης www.mrlovi.gr με κεντρικό ήρωα το φτερωτό θεό Έρωτα που είναι λίγο διαφορετικός από ότι τον έχουμε συνηθίσει...


Απολαύστε το βίντεο

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 28/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

8π.μ.-2μ.μ και 5μ.μ--12μ.μ.

ΤΑΥΡΟΣ: ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ 214 Τηλ. 210-3471330

8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ 82 (ΠΡΩΗΝ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ).

ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ



Mία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί, την διευθύντρια και όλους τους δασκάλους, τους γονείς και τους μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου του Δήμου Μοσχάτου, απέναντι απο την εκκλησία των Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Μόλις άνοιξε την πόρτα του σχολείου η διευθύντρια αντίκρυσε άδειο τον ιστό της σημαίας και την.....
Ελληνική σημαία πεταμένη και μισοκαμμένη στο προαύλιο του σχολείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί που έφτασαν ,ερεύνησαν το χώρο και πήραν κατάθεση απο την διευθύντρια και κάποιους γείτονες. Οι γείτονες δήλωσαν στους αστυνομικούς ότι το βράδυ του Σαββάτου εξωσχολικοί βρισκόντουσαν έξω από το σχολείο αρκετή ώρα και προφανώς αυτοί βεβήλωσαν τη σημαία. Έρευνα διενεργεί το Α.Τ. Μοσχάτου

πηγή:http://ksipnistere.blogspot.com/