Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Φιλικό σήμερα ο ΑΟ Μοσχάτου με τον Αίαντα Σαλαμίνας

Σήμερα στις 5:30μμ φιλικό το Μοσχάτο με τον Αία Σαλαμίνας
 στο γήπεδο του Μοσχάτου

Έμεινε στο "μηδέν" με τον Ιωνικό ο Φωστήρας στον Ταύρο





Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Φωστήρα και τον Ιωνικό που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου. Υπενθυμίζουμε ότι το φιλικό διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών!

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται από πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο

ΚΟΠΕΛΑ ζητείται από πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο, με ανάλογη εμπειρία 210/ 94299 71


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9429971

Γυρίσματα Video clip των ''Ημισκούμπρια'' στο Μοσχάτο

Δείτε ένα Video clip των Ημισκούμπρια που γυρίστηκε στο Μοσχάτο . Ο τίτλος του τραγουδιού ''Αν ήσουν άλλος''.

Δείτε το Βίντεο

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΤΑΥΡΕΙΑ

Όπως πρώτοι και σε αυτή την συναυλία σας είχαμε ενημερώσει(πατήστε εδώ) Σήμερα 08/09/2010 στις 9:00μμ στα Ταύρεια θα πραγματοποιηθεί συναυλία στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ (ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ) στον Ταύρο με τους Μύρωνα Στρατή και Φίλιππο Πλιάτσικα.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πως Θα βρεθείτε στα Ταύρεια

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:


- Λεωφορείο:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Ταύρος", επί της οδού Πειραιώς, έξω από το ϊδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η οποία εξυπηρετείται από τις γραμμές 049, 815, 914, 915. Περπατήστε επί της Πειραιώς και στο πρώτο στενό (Αγ.Γεωργίου) στρίψτε δεξιά. Στο τέλος του δρόμου θα δείτε το ναό και την πλατεία.

- Μετρό:
Αποβιβασθείτε στη στάση "Τάυρος" της πράσινης γραμμής. Χρησιμοποιήστε την έξοδο προς Ταύρο, κατεβείτε τη ράμπα και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε την οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Στρίψτε αριστερά και περπατήστε ευθεία, περνώντας τα Λύκεια του Ταύρου, μέχρι να συναντήσετε την διχάλα έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας. Ακολουθήστε τη δεξιά οδό μέχρι να συναντήσετε την οδό Πειραιώς. Περάστε απέναντι στο δρόμο ανάμεσα από το βενζινάδικο και το Aldi. Στο τέλος του δρόμου στρίψτε δεξιά και θα δείτε το ναό και την πλατεία.

-Αυτοκίνητο:
Από οδό Πειραιώς, στρίψτε στα φανάρια της οδού Μακεδονίας, απέναντι από το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Στο πρώτο στενό στρίψτε αριστερά και συνεχίστε ευθεία μέχρι να συναντήσετε το ναό και την πλατεία. Από Πέτρου Ράλλη στρίψτε στο φανάρι στο ύψος του Lidl στον Ταύρο (Δωρίδος). Στο τέλος του δρόμου στρίψτε στο φανάρι αριστερά (Λ.Ειρήνης) και στην επόμενη διαστάυρωση ακολουθήστε το στενό δεξιά (Μακεδονίας). Περάστε το ναό του Εσταυρωμένου και συνεχίστε ευθεία μέχρι να περάσετε τις γραμμές του ΟΣΕ. Στο δεύτερο (Ελευθερίου Βενιζέλου) ή στο τρίτο στενό (Σμύρνης) μετά τις γραμμές στρίψτε δεξιά και συνεχίστε μέχρι να συναντήσετε την πλατεία ή το ναό αντίστοιχα

Η Θεατρική Ομάδα Κορυδαλλού Σήμερα στο Σινέ ''κήπος'' Μοσχάτου

Σήμερα Τετάρτη στις 8:00μμ στο ΣΙΝΕ ''ΚΗΠΟΣ'' στο Μοσχάτο θα πραγματοποιηθεί παράσταση από την θεατρική ομάδα Κορυδαλλού.Είναι ο 2ος κύκλος παραστάσεων του 3ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ όπου συμμετέχουν και οι ομάδες μας(Μοσχάτου - Ταύρου)
ΣΙΝΕ ΚΗΠΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Πλατεία μεταμορφώσεως
Μακρυγιάννη κ Θερμοπυλών τηλ: 2104810790

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Φαρμακεία Εφημερεύοντα Σήμερα 08/09/2010 Στο Μοσχάτο - Ταύρος

Σήμερα εφημερία έχει μόνο στο Μοσχάτο
8π.μ.-8μ.μ.

ΜΟΣΧΑΤΟ: ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 6 (ΕΝΑΝΤΙ ΗΣΑΠ)