Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

Ο Δημήτρης Φάκος κάθε Τρίτη στην L'DRAFT στο Μοσχάτο

Η L'DRAFT BEERSTREET σας προσκαλεί 11/10/2011 στις 21:30 στον χώρο της να περάσουμε παρέα μια αξέχαστη βραδιά.

Στην παρέα μας σήμερα αλλά και κάθε Τρίτη θα βρίσκεται ο τραγουδοποιός Δημήτρης Φάκος. Για όσους δεν γνωρίζουν καλά τον Δημήτρη (πατήστε εδώ)

Τηλ. Κρατήσεων : 210-9483135, 6977698080
Κοραή 30-32, Μοσχάτο

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Προσφορά από τον ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑΦ ΤΑΦ στον Ταύρο για τους αναγνώστες μας

Άλλη μια προσφορά από τον ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΤΑΦ ΤΑΦ στον Ταύρο για τους αναγνώστες του Μοσχάτο Ταύρος Life.

Μία τριώροφη κατασκευή με πολλές δραστηριότητες, τραμπολίνο, μπαλοπισίνα , τσουλήθρα, κουνία, μπάσκετ, τσουβαλόδρομιες και πολλά άλλα.

Όλα πιστοποιημένα από τον κρατικό οργανισμό ΕΛΟΤ περιμένουν παιδιά ηλικίας έως 10 ετών για ατελείωτο παιχνίδι και ξεφάντωμα.

Παράλληλα οι γονείς – συνοδοί μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, να διαβάσουν περιοδικά να δουν τηλεόραση ή να σερφάρουν στον ιντερνέτ και να παίξουν επιτραπέζια παιχνίδια, στις δύο αίθουσες μας, ακόμα και να καπνίσουν στον ειδικό διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο μας.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί ένα ονειρεμένο πάρτι για κάθε ξεχωριστή στιγμή του παιδιού σας με PRIVE ΑΙΘΟΥΣΑ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΩΡΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

20%  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ MΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ LIFE (ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)

ΜΕ ΚΑΘΕ 5 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΑΞΙΑΣ 5 .5 € (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥ ΤΑΦ ΤΑΦ)ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ : 10:00 - 14:00 & 17:00 - 22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ : 10:00 - 22:00
(ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΚΛΕΙΣΤΑ)


Αναξαγορα 8 – Ταυρος (εναντι ηλ. Σταθμου)
E-mail : info@taftaf.gr
Site :   www.taftaf.gr  
ΤΗΛ : 210 3463 250

600.000 φωτοτυπίες παραδόθηκαν σε σχολεία Μοσχάτου και Ταύρου

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δημάρχου Μοσχάτου - Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την
ανατύπωση της σχολικής ύλης με 600.000 φωτοτυπίες.

Ο Δήμος Μοσχάτου -Ταύρου με συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την έλλειψη σχολικών βιβλίων και τις επιπτώσεις στη εκπαιδευτική διαδικασία, ανέλαβε την πρωτοβουλία να ανατυπώσει την ύλη των σχολικών βιβλίων προκειμένου να καλυφθούν οι τρέχουσες διδακτικές ανάγκες όλων των Δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων Μοσχάτου και Ταύρου.

Πιο συγκεκριμένα, για τα 11 Δημοτικά σχολεία, τα 5 Γυμνάσια, τα 4 Λύκεια (και το ΕΠΑΛ) που λειτουργούν στο Δήμο μας, από τις 19 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου παραδόθηκαν συνολικά 596.904 φωτοτυπίες.

Το κόστος ανά φωτοτυπία ήταν 0,018 € (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και το συνολικό κόστος ανήλθε στο ποσόν των 11.012,88 €.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις διευθύνσεις των σχολείων και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάσθηκαν με την αρμόδια αντιδημαρχία και τις υπηρεσίες του Δήμου ώστε να καλυφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έκτακτο πρόβλημα που προέκυψε.

 Ο Δήμος μας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της σχολικής κοινότητας της πόλης μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Ανδρέας Γ. Ευθυμίου

Email Αναγνώστη: Προβλήματα στο 4ο Νηπιαγωγείο Ταύρου

Καλησπέρα
Είμαι γονιός που το παιδί μου πάει στο 4 νηπιαγωγείο Ταύρου.

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πρώτα προς τον Δήμαρχο Κ.Ευθυμιου και κατά δεύτερον στον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

Έχουν έρθει να δουν το προαύλιο που παίζουν τα παιδιά μας? Που είναι γεμάτο λακκούβες. Χωρίς μια κούνια. Χωρίς το κατάλληλο δάπεδο.

Αν χτυπήσει κάποιο απο τα παιδιά που θα ζητήσουμε ευθύνες? Στις νηπιαγωγούς που κάνουν την  δουλειά τους με το καλύτερο τρόπο.

Η καλύτερη απάντηση κ.δήμαρχε θα είναι να διαμορφώσετε το προαύλιο ώστε τα παιδιά να παίζουν σε ένα χώρο ασφαλές χωρίς φόβο.

Ελπίζω να ανταποκριθητε στο mail και να μην απαντήσετε οτι δεν υπάρχουν λεφτά.