Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου

Επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου. Ευνοημένη από τριπλή ισοβαθμία στο 5ο γκρουπ πήρε την πρόκριση ως 2η για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup).

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα φετινά ευρωπαϊκά κύπελλα έδωσε το βράδυ του Σαββάτου (09/10) το δεύτερο παιχνίδι του στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας. Κάμφθηκε με 3-1 από τη γηπεδούχο ομάδα, την Ντομοτέκνικα κι έτσι ολοκλήρωσε τους αγώνες του με μία νίκη και μία ήττα με το ίδιο σκορ (είχε επικρατήσει 3-1 της ρωσικής Βλαντιμίρ).

Την Κυριακή (10/10) η Βλαντιμίρ νίκησε 3-2 την Ντομοτέκνικα, αλλά από την στιγμή που το ματς πήγε στο 2-2 το Π.Κ.Δ.Τ. είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση...Προέκυψε τριπλή ισοβαθμία και σύμφωνα με αυτή η Ντομοτέκνικα πήρε την 1η θέση με 5 επί μέρους παιχνίδια υπέρ και 4 κατά, το Π.Κ.Δ.Ταύρου είχε 4 υπέρ και 4 κατά, ενώ η Βλαντιμίρ αποκλείστηκε ως 3η με απολογισμό 4 ματς υπέρ και 5 κατά.

Στο βραδινό ματς του Σαββάτου η ομάδα του Άρη Τσακίρογλου ήταν και πάλι ιδιαίτερα αξιόμαχη. Πρώτη απέναντι στην Ντομοτέκνικα αγωνίστηκε η Μαρία Χριστοφοράκη και ηττήθηκε 3-2 σετ από την Άννα Γκαπόνοβα. Στη συνέχεια η Κινέζα Φενγκ Γιάο Γιάο επιβλήθηκε 3-1 σετ της Πολίνα Τριφόνοβα και ισοφάρισε. Στο τρίτο στη σειρά ματς η Φιλαρέτη Εξάρχου έχασε 3-1 σετ Άννα Φαρλαντάνσκαγια και τέλος η Φενγκ κάμφθηκε με 3-2 σετ από την Γκαπόνοβα.

Στην πρώτη φάση του E.T.T.U. Cup αγωνίστηκε και η Κολόσα Βαγιαδολίδ της Κατερίνας Ντουλάκη, αλλά χωρίς επιτυχία. Μετείχε στο 8ο γκρουπ, που έγινε στο Βέλγιο και περιορίστηκε στην 3η θέση.

Το Σάββατο έχασε 3-0 από την πορτογαλική Πόντα ντο Πάργκο και την Κυριακή 3-1 από τη βελγική Μινερουά. Η Ντουλάκη έδωσε από ένα παιχνίδι και είχε μία ήττα το Σάββατο και μία νίκη την Κυριακή.

Σε γκρουπ θα γίνει και η δεύτερη φάση του E।T.T.U. Cup και οι ημερομηνίες είναι 30 και 31 Οκτωβρίου. Απευθείας σε αυτή τη φάση είναι η γαλλική Ρακέτ Μαρμάντ, στην οποία αγωνίζεται φέτος η Λάουρα Νικουλάε.

Απάντηση σε Email Αναγνώστη ''για την πολιτική στην πόλη μας''

Όπως έχετε καταλάβει το blog αυτό από την ίδρυσή του και μετά δεν έχει αναφέρει τίποτα για τα πολιτικά δρώμενα της πόλης μας Μοσχάτο Ταύρος. Όχι γιατί του έλειπε η ενημέρωση για την επικαιρότητα της πολιτικής, κάθε άλλο μας έχουν σταλεί όλες οι επιστολές, Δελτία τύπου, ενημερώσεις , εκδηλώσεις για όλους τους υποψηφίους και μη.

Ο λόγος που δεν τα αναρτούμε είναι γιατί δεν θέλουμε να αναμειχθούμε αυτή την περίοδο των εκλογών με αυτές τις κοκορομαχίες των υποψηφίων μόνο και μόνο για να έχουμε επισκέψεις . Ένας αναγνώστης, μας έστειλε email και μας ρώτησε:

 Γιατί; H Πολιτική δεν είναι ενημέρωση ;;; Ο κόσμος θέλει να μάθει και για το Ποδόσφαιρο της πόλης του, για τις εκδηλώσεις αλλά και για την πολιτική.


Συμφωνούμε απόλυτα.

 Όταν όλα ηρεμήσουν και εκλεγεί ο ''εκλεκτός'' του Δήμου Μοσχάτο Ταύρος θα αρχίσουμε και εμείς να γράφουμε και να σχολιάζουμε την επικαιρότητα για την πολιτική στην πόλης μας.
Είναι δύσκολο να βγάζεις θέματα αυτή την περίοδο αν δεν ασχολείσαι με τα πολιτικά. Αν θέλαμε κάθε μέρα, μπορούσαμε να είχαμε πάνω από 5 αναρτήσεις με θέματα υποψηφίων.

Ξέρουμε ότι διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο άλλα πιστέψτε μας μέχρι στιγμής όσο και δύσκολο να ακούγεται έχουμε καθημερινή άνοδο των επισκέψεών μας. Σίγουρα μπορεί να είχαμε διπλάσια, εάν αναφερόμασταν σε θέματα πολιτικής ή παραπολιτικής την συγκεκριμένη περίοδο!

Μοσχάτο Ταύρος Life

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ πλησίον ΗΣΑΠ, διαμέρισμα 88 τ.μ., 1ου, γωνιακό, 2 υ/δ, κατασκευή '82, κεντρική θέρμανση, τεσσάρι, μαρμάρινα δάπεδα, χολ - σαλόνι - τραπεζαρία συνεχόμενα, μεγάλη κουζίνα - μπάνιο, μπαλκόνια περιμετρικά.

Τιμή: 500,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3478423



ΜΟΣΧΑΤΟ Κωνσταντινουπόλεως, νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 75 τ.μ., 2ου, 2 υ/δ, κατασκευή '05, αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, μεγάλη βεράντα , τιμή 580 ευρώ 6937/ 56795 0

Τιμή: 580,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6937/ 567950

Απεργιακό μπαράζ σε ΟΣΕ, ΟΤΕ και ΕΛΤΑ

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν από την ερχόμενη Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ, που αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις και την επιχειρούμενη αλλαγή των εργασιακών σχέσεων στις ΔΕΚΟ.


Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και τον προαστιακό σιδηρόδρομο έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη 24ωρη πανελλαδική απεργία και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας και απειλούν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους (24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες) μέσα στις ερχόμενες μέρες, όταν το νομοσχέδιο για τον σιδηρόδρομο θα συζητείται στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ απορρίπτουν συνολικά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου, «καθώς ιδιωτικοποιεί μεγάλο μέρος του σημερινού δικτύου και των σημερινών δραστηριοτήτων, πουλάει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εκποιεί την ακίνητη περιουσία, καταργεί τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, το μισθολόγιο και τους κανονισμούς εργασίας». Με στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη (από τις 13.00 έως τις 16.00) και 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, την ημερομηνία των οποίων θα καθορίσουν τις επόμενες μέρες, αντιδρούν και οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ στις προωθούμενες από τη διοίκηση του Οργανισμού αλλαγές στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματά τους. Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΟΜΕ-ΟΤΕ «καλεί όλους τους εργαζομένους να κάνουν πράξη καθημερινά την πιστή τήρηση του ωραρίου και να εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα τους πελάτεςσυνδρομητές του ομίλου ΟΤΕ».

Στα Ταχυδρομεία

Σε τροχιά κινητοποιήσεων ετοιμάζονται να βρεθούν και οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ μετά τις αναφορές των υπουργών Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, περί ενδιαφέροντος από το εξωτερικό για την εξαγορά των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Οι εκπρόσωποί τους καλούν την κυβέρνηση «να αντιληφθεί ότι η ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι επιλογή αυτοκτονίας, γιατί θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των Ταχυδρομείων και των αγροτικών δρομολογίων σε όλη την επικράτεια και κυρίως στα νησιά, στις ορεινές και στις απομακρυσμένες περιοχές και στην αγροτική ζώνη της χώρας». Επισημαίνουν επίσης ότι «εκχωρείται η διαφύλαξη του απορρήτου και της εχεμύθειας της επικοινωνίας σε διάφορα συμφέροντα και βέβαια η διακίνηση της αλληλογραφίας του Δημοσίου στον έλεγχο και την ευθύνη κάποιου ιδιώτη».

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΑΠΟ TA ΝΕΑ