Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Εικόνες από τις καταστροφές στο 3ο Νηπιαγωγείο Ταύρου


Στόχος διαρρηκτών τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (6/7) είχε γίνει το 3ο Νηπιαγωγείο Ταύρου, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κλειούς & Χρ. Σμύρνης (πατήστε εδώ)

Δείτε τι είπε η Προϊστάμενη Κα ΦΙΛΙΩ ΜΟΝΙΑΚΗ.

ΣΤΙΓΜΕΣ....ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ.....ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΑΥΡΟΥ...!

ΕΝΩ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΧΕ ΚΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/6/11....ΣΤΙΣ 6/7/2Ο11 ΣΤΙΣ 6 μ.μ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ....ΜΕ ΛΙΓΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ.... ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ....!                                                 

ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΚΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΙΣΧΟΥΣ...!!!ΣΠΑΣΜΕΝΗ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ....Η ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΑΠ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ...!!!!

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ Η ΓΙΓΑΝΤΟΑΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ....ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ 2 ΤΑΞΕΩΝ....!!!ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΚΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ....ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....ΠΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ....!!!!

ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΚΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ...!

ΚΙ ΕΡΩΤΩ....

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ....ΚΑΙ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ....ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ....ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.....ΚΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ....ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΙ...ΤΡΕΞΙΜΟ...ΚΟΠΟ...ΠΙΕΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ... ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2002.....ΓΙΑ Ν ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΘΟΛΑ ΑΡΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ....

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ....ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΠΙΑ....ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΣΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΑΚΟΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ....ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ....ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ....????!!! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ.....ΠΟΤΕ...!!!!

Πρόγραμμα Σινέ Κήπος στο Μοσχάτο Δευτέρα 11/07 εώς Τετάρτη 13/07

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 μόνο στις 9 μμ
Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο


ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ 2: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΙ ΓΚΑΛΟΡ

Ο Ντιγκς, ένα υπό απόταξη σκυλί της αστυνομίας, στρατολογείται από τη μυστική οργάνωση DOG για να σταματήσει τα σατανικά σχέδια της Κίτι Γκαλόρ, μιας πρώην πράκτορα του οργανισμού αντικατασκοπίας των γατών MEOWS.

ΤΟ ΣΙΚΟΥΕΛ ΤΗΣ… ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ 2001 ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΝΑΡΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΦΙΛΜ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ. Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΑΒΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.


Δείτε το βίντεο



ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11-13/7 μόνο στις 11 μμ

Ο λόγος του βασιλιά (THE KING’S SPEECH) Τομ Χούπερ
Ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Γεωργίου του 5ου Αλβέρτος, ο οποίος πάσχει από οξύ πρόβλημα τραυλισμού, καλείται να αναλάβει το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του και την παραίτηση του μεγαλύτερου αδερφού του.

 Ο αλλόκοτος λογοθεραπευτής Λάιονελ Λογκ που θα τον αναλάβει θα προσπαθήσει με τις ανορθόδοξες μεθόδους του να τον βοηθήσει να γίνει ο ηγέτης μιας χώρας η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου.

Σεναριακά στιβαρό δράμα, που εξερευνά τη ραγδαία αλλαγή την οποία έφεραν τα ηλεκτρονικά μέσα στη μέχρι τότε άτεγκτη βασιλική εξουσία –και γενικότερα στην παγκόσμια πολιτική ζωή- με των οσκαρικών προδιαγραφών ερμηνείες των Κόλιν Φερθ και Τζέφρι Ρας να μιλάνε από μόνες τους.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ Μ. Βρετανία-Αυστραλία (2010). Πρωταγωνιστούν: Κλιν Φερθ, Τζέφρι Ρας, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Γκάι Πιρς.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΕ 3 ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ο Δήμος Μοσχάτου - Ταύρου και η Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου διοργανώνουν τρεις συναυλίες για το καλοκαίρι του 2011:

Το πρόγραμμα των συναυλιών

Τετάρτη 13/7: Rock βραδιά με τους "Τελεία και Παύλα"

Πέμπτη 21/7: Λαϊκή Βραδιά

Τετάρτη 27/7: Βραδιά εναλλακτικής μουσικής, "Μουσική και Πάμε", με τον Δημήτρη Φάκο και τον Γιώργο Καπνίση
 
Πλατεία Μεταμορφώσεως και ώρα 9:00 μ.μ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ