Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χριστούγεννα με Subbuteo Σάββατο και Κυριακή στο Μοσχάτο

Σε γιορτινό κλίμα διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου το Christmas Cup του επιτραπέζιου ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου συνδέσμου, στο Μοσχάτο, Κύπρου 10.

Οι μικροί παίκτες θα αγωνιστούν σε δύο κατηγορίες, μία μέχρι τα 12 έτη και μία μέχρι τα 15 έτη, με τους διοργανωτές να δίνουν την ευκαιρία σε κάθε παιδί που θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις, να δηλώσει επί τόπου συμμετοχή και να αγωνιστεί άμεσα. Αυτό είναι το πρώτο κίνητρο, ενώ υπάρχει και δώρο. Πραγματικό, καθώς σε κάθε ένα μικρό παίκτη που θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ΠΣΕΑΕΠ θα δοθεί δώρο μια ομάδα Subbuteo!

Αυτό είναι πραγματικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα και το υλοποιεί ο Πανελλήνιος σύνδεσμος που ήρθε σε συνεργασία με την εταιρία GIOCHI PREZIOSI, η οποία και φέρνει στην Ελλάδα το TOTAL SOCCER. Εξού και το τουρνουά πήρε την ονομασία TOTAL SOCCER CHRISTMAS CUP 2010.

Οι μικροί φίλοι που θα φτάσουν στον τελικό θα κερδίσουν ένα σετ TOTAL SOCCER ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ και όσοι κερδίσουν την πρώτη θέση θα κερδίσουν ένα σετ TOTAL SOCCER ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ, όπως και μία ακόμη ομάδα TOTAL SOCCER.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι αγώνες θα διεξαχθούν τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Μέχρι την Εθνική Άμυνα οι συρμοί του Μετρό Παρασκευή και Σάββατο

Εργασίες στην Αγία Παρασκευή
Μέχρι την Εθνική Άμυνα οι συρμοί του Μετρό
Μετά τις 11 το βράδυ τόσο της Παρασκευής όσο και του Σαββάτου και έως τη λήξη της βάρδιας, οι συρμοί του Μετρό που θα κινούνται στην μπλε γραμμή, θα τερματίζουν στον σταθμό της Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να μετακινηθούν προς το αεροδρόμιο να πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους.

Οι αλλαγές στα δρομολόγια πραγματοποιούνται λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στον σταθμό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος αναμένεται αν τεθεί σύντομα σε λειτουργία.
PROTOTHEMA.GR

Ζητείται διανομέας στον Ταύρο

ΑΛΥΣΙΔΑ γνωστή εστίασης ζητεί διανομέα για μερική απασχόληση, περιοχή Ταύρος 210/ 3454111

Περιοχή: Ταύρος

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3454111

Το παγοδρόμιο στο Athensheart στον Ταύρο

Το μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο στην Ελλάδα ! Βρίσκετε στο Athensheart στον Ταύρο.
Για τους λάτρες του πατινάζ και των χειμερινών σπορ Μην ξεχνάτε....με 10 € πατινάζ όλη τη μέρα !!!!

Eνημερωθείτε εδώ

Πληροφορίες: Καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00π.μ - 21:00μ.μ λόγω προετοιμασίας των ομάδων χόκευ επί πάγου


Την Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00π.μ - 22:15μ.μ .

Σαββάτο και Κυριακή 11:00π.μ - 23:00μ.μ.
Καλή διασκέδαση!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το Athens Heart βρίσκεται στη συμβολή 2 κεντρικών οδικών αξόνων της Αθήνας, της Πειραιώς και της Χαμοστέρνας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Η πρόσβαση εξυπηρετείται μέσω ΟΑΣΑ και Μετρό, λίγα μόνο μέτρα από το Γκάζι. Διαθέτει επίσης υπόγειο χώρο στάθμευσης 30.000 τ.μ. με 750 θέσεις.

Πειραιώς 180, Ταύρος


Τηλέφωνο: 210 6815270

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις από Δευτέρα 20/12 οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ.

Με πολύωρες στάσεις εργασίας συνεχίζονται και αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι οποίοι αντιδρούν στις προτεινόμενες αλλαγές στην οργανωτική και εργασιακή δομή των αστικών συγκοινωνιών.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει για σήμερα Παρασκευή Ακινητοποιημένα από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα θα είναι το μετρό, ο ΗΣΑΠ, το τραμ και τα τρόλεϊ. Στάση εργασίας πραγματοποιούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό, γεγονός που σημαίνει ότι δεκάδες δρομολόγια θα ακυρωθούν, ενώ κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις την προσεχή Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει συντάξει το συντονιστικό όργανο, την ερχόμενη εβδομάδα οι κινητοποιήσεις αναμένεται να είναι οι ακόλουθες:

- Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ., ενώ οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα ΜΜΜ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

- Την Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου. Όλα τα Μέσα θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι.

- Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου. Θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λόγω 24ωρης απεργίας.

- Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ οι εργαζόμενοι στα άλλα μέσα μεταφοράς δεν έχουν ακόμη αποφασίσει.

- Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου. Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο θα συνεδριάσουν οι πρόεδροι των σωματείων των εργαζομένων για να επικυρώσουν και τυπικά το πρόγραμμα.

zougla