Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Σχετικά με την απόσυρση του θέματος για τον Γιώργο Γρηγοράκο

Πριν λίγες ώρες δημοσιεύσαμε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία εξέφραζε την θλίψη της σχετικά με τον θάνατο του Γιώργου Γρηγοράκου.

Δεν γνωρίζαμε αν ο άνθρωπος αυτός ήταν μέλος ή όχι της Δημοκρατικής Αριστεράς, κάτι που φαίνεται ότι δεν ισχύει, γι' αυτό και λάβαμε πολύ άσχημα σχόλια (για τους ανθρώπους που συνέταξαν την ανακοίνωση).

Αποφασίσαμε να αποσύρουμε την ανάρτηση, για το γεγονός ότι τα σχόλια δεν συνάδουν με την σοβαρότητα του γεγονότος, τον αιφνίδιο και άδικο θάνατο ενός Μοσχατιώτη. Εμείς μένουμε στην δυσάρεστη είδηση και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλληπητήριά μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Μοσχάτου - Ταύρου.

Πρόσληψη Προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει έξι (6) ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, επτά (7) ΔΕ Βοηθών βρεφονηπιοκόμων, τρεις (3) ΥΕ Μαγείρων, τέσσερις (4) ΥΕ Γενικών Καθηκόντων και δύο (2) ΥΕ Καθαριστριών, με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών
.

ΗΛΙΚΙΑ:18 έως 55 ετών.

Γνωστοποιείται ότι μεταξύ των υποψηφίων πρώτη προτεραιότητα έχουν οι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου και έπονται οι κάτοικοι και δημότες άλλων Δήμων.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ 22/09/2011.

pdf Προϋποθέσεις, δικαιολογητικά

Η αίτηση υποβάλλεται τις εργάσιμες μέρες από 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Δ/νση: Επταλόφου 2 Ταύρος (αίθουσα 1 Δημοτικών Σφαγείων Ταύρου)
Υπεύθυνη : Παρασκευή Φουρλάνου ,τηλ.: 2103463116.