Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ενοικιάσεις διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ οδός Πλάτωνος, διαμέρισμα 84 τ.μ., 3ου, 2 υ/δ, μπάνιο, αποθήκη, δίπλα στην παραλία, φρεσκοβαμμένο, μεγάλη κουζίνα, σαλόνι, τιμή 450 ευρώ 210/ 94230 48, 6932/ 90542 0

Τιμή: 450,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9423048



TAΥΡΟΣ διαμέρισμα 80 τ.μ., 5ου, προσόψεως, κατασκευή '06, τριάρι, φυσικό αέριο, τζάκι, τέντες, εντοιχισμένα ντουλάπια, τιμή 550 ευρώ

Τιμή: 550,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6945/ 405502

E-mail αναγνώστη για τον Ο.Ν.Α. Μοσχάτου

Αναγνώστης απέστειλε e-mail σχετικά με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης Μοσχάτου στο Μοσχάτο Live! και το δημοσιεύουμε αυτούσιο:

Αγαπητο moschato live ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους μας!

Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι ισως και απάνθρωποι θέλω να πιστεύω ότι αυτό που θα μας σώσει είναι το αίσθημα Αλληλεγγύης .

Η νέα Δημοτική Αρχή καθώς και όλο το Δ.Σ ελπίζω να κινηθεί εμπράκτως σε αυτη την κατεύθυνση .

Κυκλοφορεί η βάσιμη πληροφορία ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή (αυτο δεν το γνωρίζω ) μεθόδευσε την απόλυση της Γυμναστριας στον ΟΝΑ (Τμήματα Αεροβικής /Πιλατες) Χριστουγεννιάτικα , με στόχο να προσλάβει νέα Γυμνάστρια (με χαμηλότερο μισθό ; με μεγαλύτερο δόντι ; - Δεν γνωρίζω ) .

Το ζητούμενο είναι πως όσες συμπολίτισσες που παρακολουθούσαν τα αντιστοιχα Τμήματα αφού γεύτηκαν το «μπάχαλο» στον προγραμματισμο και στις ακυρωσεις μαθηματων απο τα μεσα Οκτωβριου , διέκοψαν για τις Γιορτες γνωριζοντας οτι τα μαθηματα ξεκινουν παλι στις 10 Ιαν. ’11 , με την γυμνάστριά τους κ. Ηράκλεια Μπακομητρου , η οποια κατάφερε την αύξηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα και ανέπτυξε αγαστη συνεργασια (εμψυχωση, κεφι, στοχοι ) με τις αθλουμενες .

Ας απαντησει η νεα Δημοτικη Αρχη αν γνωριζε το περιστατικο – που μαλλον δεν ειναι και το μοναδικο – Για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι αναλγητες κινησεις ;

Διότι εδω ΔΕΝ μιλαμε για παύση δραστηριοτητας (στα πλαισια των περικοπων) αλλά για διακοπη συμβασης και προσληψη αλλου προσωπου.

Η κα Μπακομητρου εκανε κατι επιληψιμο, ή ηταν πλημμελης στα καθηκοντα της ;

Οι συμπολιτες που μετεχουν στα προγραμματα και στηριζουν τετοιες Δημοτικες δραστηριοτητες δικαιουνται απαντησης .

Το περιστατικο είναι μονο η αφορμη .Στη θεση της γυμναστριας μπορει να βρεθούμε εμεις ή το παιδι μας .Το ζητουμενο λοιπόν ειναι η Αλληλεγγύη και η καταπολέμηση της αδικιας.

Η νεα Δημοτική Αρχή θα μπει στον κόπο να απαντήσει ;
Ο διαλογος με τους πολιτες βαζει τα πραγματα στη θεση τους και δημιουργει σχεσεις εμπιστοσυνης .
Σας ευχαριστώ και περιμενω να αναρτηθει το θεμα.

Πηγή: Μοσχάτο Live!

Πρόσκληση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στον Ταύρο

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, στις 6.00μμ,
στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πρώην Δημαρχείο Ταύρου,(Πειραιώς και Επταλόφου) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.