Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Προβάδισμα για την πρόκριση στον Τελικό για τον "Φονέα"

Ο Φωστήρας νίκησε τον Ελπιδοφόρο με σκορ 1-0 στον ημιτελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ, και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στον Τελικό. 

Ο "Φονέας" ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πέτυχε μια σπουδαία νίκη.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Χίσο στο 75΄.

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου και βοηθοί του οι Χαρίτος και Χριστοδούλου.

Ο Ψυρρόπουλος έστησε την ομάδα με τους εξής: 

Μπώκος, Πλέσσας (46΄Κοπέλης), Τασούλης, Παπαδημητρίου (69΄ Πετρίτσης), Τερζής, Μπούκουρης, Χίσ ο, Χοντάι, Ντεντόπουλος, Δωροβίνης, Κούτρος (64΄Μπεθάνης).

Το Δημοτικό βιβλιοπωλείο Μοσχάτου-Ταύρου φιλοξενεί τον Γιάννη Φλέσσα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Το Δημοτικό βιβλιοπωλείο Μοσχάτου-Ταύρου «Βιβλιογητέματα» και οι εκδόσεις Τετράγωνο σας προσκαλούν να συναντήσετε το δημοσιογράφο και συγγραφέα Γιάννη Φλέσσα στην παρουσίαση του βιβλίου του  «Κουβεντιάζοντας»

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012 ώρα 19.00
Πολιτιστικό Κέντρο (Κωνστ/λεως και Σολωμού) στο Μοσχάτο

Εργαστήρια για το αρχαίο δράμα στο «Μ. Κακογιάννης» στον Ταύρο

Εργαστήρια για το αρχαίο δράμα με τίτλο «Στους καθρέφτες της Ελένης» και με αφορμή την «Ελένη» του Ευριπίδη πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με στόχο την ενίσχυση της θεατρικής παιδείας στην εκπαίδευση.

Το εργαστήρι που θα διαρκέσει από τις 21 Ιανουαρίου έως τις 7 Απριλίου περιλαμβάνει βιωματικά εργαστήρια σκηνοθεσίας, υποκριτικής, σκηνογραφίας, ενδυματολογίας, κινησιολογίας, μουσικής διδασκαλίας του Χορού και κατασκευής προσωπείου, με διάρκεια 4, 6 και 8 ώρες.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς της α’ βάθμιας και β’ βάθμιας εκπαίδευσης, σε θεατρολόγους, σε φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων, σε σπουδαστές δραματικών σχολών και σε εμψυχωτές νεανικών ομάδων.

Διδάσκουν οι Αντιγόνη Γύρα, χορογράφος, καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Κινητήρας Χοροθέαμα, Άννα Μαχαιριανάκη, σκηνογράφος-ενδυματολόγος, εκπαιδευτικός, Άρης Μιχόπουλος, ηθοποιός-σκηνοθέτης, Θοδωρής Οικονομίδης, ηθοποιός, Χριστίνα Παπαγεωργίου, αρχιτέκτων, σκηνογράφος, γλύπτρια, Φίλιππος Τσαλαχούρης, συνθέτης – καθηγητής της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πειραιώς 206, Ταύρος
Πληροφορίες στο 6973307094 (Ν. Μερκούρη)