Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Κυπελλούχος Αττικής στο πινγκ πονγκ η γυναικεία ομάδα του Ταύρου!!!

Ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών στους άνδρες και ο Α.Σ. Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου στις γυναίκες αναδείχτηκαν την Κυριακή (13/02), στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Κυπελλούχοι Αττικής στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Η ομάδα του Πέρα διατήρησε τον τίτλο, ενώ το Π.Κ.Δ.Τ. πρώτευσε στη συγκεκριμένη διοργάνωση μετά από αρκετά χρόνια. Τελική φάση Τοπικού Κυπέλλου έγινε σε δύο ακόμα περιοχές. Στη Βόρεια Ελλάδα κατέκτησαν την πρωτιά ο ΑΟ Πολύγυρου στους άνδρες και η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης στις γυναίκες και στη Δυτική Ελλάδα η Ε.Α. Βόχας στους άνδρες και οι Φοίνικες Πάτρας στις γυναίκες.

Στο ΣΕΦ το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε ο τελικός των γυναικών. Μπορεί να μην έκρυβε το σασπένς των αντίστοιχων αναμετρήσεων του πρωταθλήματος και το ΠΚΔΤ να επιβλήθηκε με 4-0, όμως η εξέλιξη ήταν ενδιαφέρουσα

Αρχικά γιατί στο δεύτερο στη σειρά ματς η Μαρία Χριστοφοράκη νίκησε πρώτη φορά στη καριέρα της τη σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών Χριστίνα Φίλη κι έπειτα γιατί στο τρίτο παιχνίδι η Κατερίνα Αντιοπούλου έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πετύχει νίκη-έκπληξη εναντίον της Φιλαρέτης Εξάρχου και να ξαναβάλει το Πέρα στη διεκδίκηση της νίκης.

Προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, στο 5ο σετ άρχισε με 4-0, όμως η Εξάρχου ήταν αλάνθαστη στη συνέχεια, επικράτησε με 3-2. Η νίκη της Χριστοφοράκη έγειρε σαφέστατα την πλάστιγγα υπέρ του ΠΚΔΤ και η νίκη της συμπαίκτριάς της αργότερα έκρινε ουσιαστικά το τελικό αποτέλεσμα.

Τα δύο σωματεία συναντήθηκαν μόλις μία εβδομάδα μετά την αναμέτρησή τους για τον 2ο γύρο της Α1, όπου είχε νικήσει 4-3 το Πέρα. Σήμερα όμως, η ομάδα του Νίκου Κωστόπουλου βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και φάνηκε πιο έτοιμη. Στα ημιτελικά το ΠΚΔΤ νίκησε 4-0 την ΑΕ Αθηνά και το Πέρα 4-2 τον ΔΑΟ Ταύρου.
contra

Ένοπλη ληστεία στον ''Άλφα'' στο Μοσχάτο!!!

Ένοπλη ληστεία την Παρασκευή στον Άλφα(κρέπα-καφές-σαντουίτς) στο Μοσχάτο στην οδό Μακρυγιάννη 84 και Σολωμού.

Ένας άγνωστος περίπου στις 3:00 πμ τα ξημερώματα εισήλθε στο κατάστημα και με την απειλή  όπλου άρπαξε περίπου 200 ευρώ από το ταμείο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αγώνες των ομάδων του Μοσχάτου Ταύρου Κυριακή 13/02

Ηλυσιακός - Άγιαξ Ταύρου 03:00 μ.μ

Φωστήρας - Ήφαιστος Περιστερίου 03:00 μ.μ

Μοσχάτο - Ατρόμητος 11:00 π.μ

Νέοι Δραπετσώνας-Θύελλα Μοσχάτου, Σιταποθήκες: 12.45 μ.μ.

Αναγέννηση Μοσχάτου-Μάυρος Αετός, Δραπετσώνας: 12.45 μ.μ.

Θησέας-Ελευθερία Μοσχάτου, 12.45 μ.μ. Νέοι Ευγενείας-Ενωση Ρέντη

Βίντεο από την χθεσινή έναρξη του καρναβαλιού Μοσχάτου Ταύρου

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BATALA ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ