Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Email αναγνώστη: Σφραγίστηκε παράνομος Οίκος Ανοχής στον Ταύρο

Μετά από καταγγελίες των κατοίκων του Ταύρου καταφέραμε να κλείσουμε τον οίκο ανοχής στην περιοχή μας.

Με αφορμή και το πρόσφατο δημοσίευμα σας για την πιάτσα των ιερόδουλων στο Μοσχάτο, Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με πιέσεις και κυνήγι των κατοίκων, πολλά μπορούμε να πετύχουμε για τον Δήμο μας.

Θα πρέπει και εσείς από την πλευρά σας, επειδή σας παρακολουθεί αρκετός κόσμος στον Ταύρο να πιέζετε σε τέτοιου είδους καταστάσεις την Δημοτική αρχή και να λύνονται τα προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν.

Πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα στις 6/6/11 Δευτέρα στις 9:00 πμ έγινε η Σφράγιση του «ΟΙΚΟΥ ΑΝΟΧΗΣ» επί της οδού ΠΕΙΡΑΙΩΣ  200 στον Ταύρο, της ιδιοκτησίας της ΒΡΑΧΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ  λόγω λειτουργίας αυτού άνευ άδειας εγκατάστασης.

Ο Οίκος ανοχής βρισκόταν κοντά στο 5ο Δημοτικό σχολείο Ταύρου και άνοιξε παράνομα για να αναστατώσει όλους τους κατοίκους του Ταύρου.

Ευχαριστούμε για την άμεση λύση του προβλήματος μας τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ευθυμίου που ενέργησε καταλυτικά για την επίλυση του Θέματος αλλά και την αστυνομική διεύθυνση Πετραλώνων.

Διαβάστε την απόφαση εδώ

Email αναγνώστη: Aπείλησαν με μαχαίρι δυο 15 χρονους την Τρίτη στο Μοσχάτο

Το βράδυ της Τρίτης(14/6) στις 11 μμ , 4 νεαρά άτομα , επί της  Χρυσοστόμου Σμύρνη (αναμεσα Θερμοπυλών & Μεταμορφωσεως ) απείλησαν με μαχαίρι δυο 15 χρονους μαθητές του Μοσχάτου και τους ζήτησαν ότι ειχαν πάνω τους .

 Πήραν  ενα κινητό και διέφυγαν. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποια  έφτασε άμεσα μολις ειδοποιήθηκε απο  τους γονείς  .

Ας γνωρίζουν όλοι οι γονείς  οτι  χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση .