Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία Για ίδρυμα μη κερδοσκοπικό Στον Ταύρο

Ένα δημοσίευμα του ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ θέλει να βάλει φωτιά σε γνωστό μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα
στον Ταύρο που ασχολείται με τα πολιτιστικά.Φωτογραφίζει με τους χαρακτηρισμού του Το ίδρυμα, γράφοντας τους χώρους των εγκαταστάσεων του.

Διαβάστε την Καταγγελία :

Γνωστό Ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με κτίρια στον Ταύρο και στο Θησείο, που δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτισμού, δείχνει καθημερινά το μη πολιτισμικό του πρόσωπο στους υπάλληλούς του. Περικόπτοντας τους μισθούς τους στο μισό αλλά ταυτόχρονα αναγκάζοντάς τους να δουλεύουν υπερωρίες, απολύοντας εργαζόμενους ετών και... καταπατώντας ακόμα και τα στοιχειώδη δικαιώματά τους όπως για παράδειγμα τη χρήση κλιματισμού ή σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και φωτισμού! Η τρομοκρατία της διεύθυνσης σε συνάρτηση με τη γενικότερη κρίση στον εργασιακό χώρο, καθιστά αυτούς τους εργαζόμενους ανίκανους να αντιδράσουν στον πέραν του δέοντος σφετερισμό των βασικών τους δικαιωμάτων.


Κατά τα άλλα οι συχνές εκδηλώσεις για τα φώτα της δημοσιότητας είναι γεγονός!! Λαμπερό το φαίνεσθε και από κάτω, δεν μιλάμε απλά για σαθρή βάση, αλλά για μια βάση που στηρίζεται στα σκ..ά!!

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση, ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για να καταβάλλει τους κατά την εκάστοτε σύμβαση υπογεγραμμένους μισθούς και ζητά την κατανόηση των υφιστάμενών τους (!!), ενώ εξακολουθεί να ζει ζωή χαρισάμενη!! Αναρωτιέμαι, έτσι που σας χτύπησε κι εσάς την πόρτα η κρίση, πώς συντηρείτε τις βίλλες σας? Τις πισίνες σας? Τις υπηρέτριές σας?? Τους οδηγούς που σας πηγαινοφέρνουν από εκδήλωση σε εκδήλωση και από πανηγύρι σε πανηγύρι? Γιατί εδώ που τα λέμε για τα πανηγύρια είστε!!! Έχετε κι εσείς τόσα αναγκαστικά έξοδα, που αναρωτιέμαι πώς τα βγάζετε πέρα!!!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ένας μέσος υπάλληλος τι υποχρεώσεις μπορεί να έχει κάθε μήνα? Γνωρίζετε τι μισθό παίρνει?? Σε τι κατάσταση μπορεί να έχει επέλθει με τις καταπληκτικές πολιτικές σας? Αν χρωστάει, αν μπορεί να συντηρήσει την οικογένειά του? Μιλάμε για τα βασικά!! Καλύτερα να γραφτεί στον ΟΑΕΔ, γιατί το επίδομα θα είναι μεγαλύτερο και θα κάθεται κιόλας!

Αφού δεν το έχετε με τις επιχειρήσεις γιατί επιμένετε?? Ότι πιάνετε κάρβουνο γίνεται!!! Ας μην αναφερθώ στην προηγούμενη εταιρεία, που διοικούσατε και όχι μόνο δεν γνωρίζατε το αντικείμενο αλλά και τι έκανε το κάθε τμήμα εκεί μέσα! Χαντακώσατε τόσο κόσμο, εργαζόμενους και πελάτες και μυαλό δεν βάλατε!

Υπάρχουν κάποια στελέχη, σε όλες τις εταιρείες που ονομάζονται «Διευθύνοντες Σύμβουλοι». Αυτοί οι άνθρωποι δεν κουβαλούν απλά έναν φανταχτερό και εύηχο τίτλο. Έχουν σπουδάσει για να εφαρμόζουν πολιτικές στις εταιρείες ώστε να μην καταλήγουν εκεί που καταλήγουν οι δικές σας!!! Τυχαίο?? Δε νομίζω!!

Οπότε προτείνω το εξής: Κόψτε τους σοφέρ, βάλτε τα κουλά σας στο τιμόνι, δώστε τα χρήματα που δικαιούνται οι εργαζόμενοί σας και επιτέλους πληρώστε έναν άνθρωπο να κάνει τη δουλειά που δεν μπορείτε να κάνετε! Γιατί αν δεν το γνωρίζατε, ο εργαζόμενος μιας εταιρείας είναι ότι η δυσφήμηση για τη διαφήμιση!

Διαφορετικά, ασχοληθείτε με κάτι άλλο καλύτερα! Αρχίστε το πλέξιμο, πηγαίνετε για σκι, για ορειβασία, κάτι τέλος πάντων!!!

Μακριά όμως από τον πολιτισμό γιατί ξεφτιλίζετε την έννοιά του!

Υ.Γ. Προς την Επιθεώρηση Εργασίας: Μήπως θα έπρεπε να πραγματοποιείτε πιο επισταμένους ελέγχους στις εταιρείες, χωρίς να περιμένετε μόνο καταγγελίες από εργαζόμενους??

Δείτε το άρθρο του Τρομακτικού

Εκδήλωση σήμερα για την 3η Ηλικία από την Μέριμνα Μοσχάτου

Η Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου διοργανώνει εκδήλωση Σήμερα, στις 19:00 μ.μ , για να τιμήσει την 3η Ηλικία, στην Ακαδημία Αγάπης (Κοραή 40).

Θα τιμηθούν:


Η Μαρίνα Λαμπράκη Πλάκα, Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης
Ο Ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ

Πηγή: Μοσχάτο Live!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ενοποίηση των υφιστάμενων πληροφοριακών συστημάτων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, σύμφωνα με τις διατάξεις :


1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Π.Δ. 28 / 1980 και τις διατάξεις του Ν. 3731 / 2008.

2. Tην Οδηγία 2004 / 18 / ΕΚ περί συντονισμού των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων έργων, προμηθειών και υπηρεσιών.

3. Την υπ’ αρ. 49 / 2010 μελέτη της Οικονομικής Υπηρεσίας

4. Την 116 / 21.09.2010 απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής, με την οποία εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και καθορίστηκαν οι όροι του διαγωνισμού.

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Μοσχάτου στις 11/10/2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00 (έναρξη αποσφράγισης προσφορών) ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Οι προσφορές θα κατατίθενται από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης έως και τις 11.10.2010 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 π.μ. (λήξη επίδοσης των προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα, Κοραή 36 & Αγ. Γερασίμου (στο ισόγειο, στο Πρωτόκολλο), προς την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμών του άρθρου 46 του ΕΚΠΟΤΑ.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, εφ’ όσον γι’ αυτές συντρέχουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 8 του ΕΚΠΟΤΑ.

Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό 5% της συνολικής προϋπολογισθείσης δαπάνης συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, ήτοι ποσό 2.351,00 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες (όροι συμμετοχής, κ.λ.π.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Γραφείο Προμηθειών του Δήμου, αρμόδιοι υπάλληλοι κα Α. Γρηγοροπούλου – κα Μ. Μποφίλιου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.και στο τηλ. 2132019623

Τα έξοδα δημοσίευσης θα πληρωθούν από τον προμηθευτή που θα ανακηρυχθεί ανάδοχος.

Η παρούσα περίληψη της διακήρυξης θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος Μοσχάτου.

λεπτομέρειες εδώ

Ζητείται Βοηθός Μάγειρα από Κρητική ταβέρνα στο Μοσχάτο

ΒΟΗΘΟΣ μάγειρα ζητείται από κρητική ταβέρνα στο Μοσχάτο 210/ 33892 96


Περιοχή: Μοσχάτο

Αγγελία Ιδιώτη
210 3389296

Οι θρυλικοί Buena Vista Social Club στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο

Οι θρυλικοί Buena Vista Social Club 11/11/2010 στο “Κτήριο 56″

Η ΕΚΚΥΚΛΗΜΑ παρουσιάζει σε μία και μοναδική μαγική βραδιά τους θρυλικούς Buena Vista Social Club την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού Πειραιώς 254 Κτίριο 56. Η Κουβανέζικη μουσική στέλνει στην χώρα μας τους καλύτερους εκπροσώπους της, την μοναδική 11μελή ορχήστρα των BUENA VISTA SOCIAL CLUB, για να μας λικνίσει σε ρυθμούς (son montunos, danzon, cha cha cha, boleros και Cuban Jazz). Το πώς προέκυψαν οι Buena Vista Social Club ήταν πραγματικά ένα απρόσμενο μουσικό γεγονός.

Το θρυλικό συγκρότημα έφερε στο προσκήνιο η διάσημη ταινία του Wim Wenders και η προσωπική ενασχόληση του κιθαρίστα Ry Cooder ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παλιούς μουσικούς της Αβάνας. Η ηχογράφηση του Buena Vista Social Club στα Egrem Studios έκανε παταγώδη επιτυχία και τότε προέκυψε η απόλυτη μαγεία, η καταπληκτική ατμόσφαιρα κουβανέζικης μουσικής που μας συνεπήρε όλους.

Οι Buena Vista Social Club μεγάλωναν διαρκώς σε δημοσιότητα με την μουσική τους και την ποιότητα των συμμετεχόντων. Ένα ‘κατόρθωμα’ της κουβανέζικης μουσικής το οποίο προέβαλε παγκοσμίως την Κούβα, τους μουσικούς της και την αυθεντική πολιτιστική κληρονομιά που την περιβάλλει.

 Η μεγάλη διεθνής αναγνώριση του γκρουπ αποτυπώθηκε στο άλμπουμ ‘Rhythms Del Mundo’, με την συνεργασία των Coldplay, U2, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Sting, Jack Jonson, Franz Ferdinand, Maroon 5, Dido & Faithless το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά το μέγεθος, την ποιότητα και το εύρος των καλλιτεχνών των Buena Vista Social Club.

Διοργάνωση Γενεθλίων στον «Ελληνικό Κόσμο» στον Ταύρο

Το τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» έχει σχεδιάσει και προτείνει τη διοργάνωση γενεθλίων για παιδιά από 5 έως 12 ετών. Τα παιδικά γενέθλια περιλαμβάνουν ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Σκοπός τους είναι η εναλλακτική χρήση ενός σύγχρονου πολιτιστικού χώρου μέσα από προγράμματα που έχουν στόχο την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση, την ομαδικότητα και τη δράση των παιδιών που συμμετέχουν σε αυτά.


Η διάρκεια κάθε προγράμματος είναι 90 λεπτά.
 
1. Παίζοντας με τους μύθους του Αισώπου


2. Μύθοι με θεούς και ημίθεους

3. Παίζουμε με μουσική και χορό

4. Παίδες εν δράσει

5. Γη, νερό, αέρας - παιχνιδίσματα με τα στοιχεία της φύσης!

6. Τα παιδία παίζει

Εικονική Πραγματικότητα: Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι κάποιο από τα προτεινόμενα προγράμματα στην «Κιβωτό» Εικονικής Πραγματικότητας: «Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία», «Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο», «Ο ναός του Δία στην Ολυμπία», «Το εργαστήρι του Φειδία στην Ολυμπία».

Κρατήσεις-πληροφορίες: τηλέφωνο: 212 254 0685

Δείτε Σήμερα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο

Παρασκευή 1/10:

21.00 «Σαρξ και διάβολος» με την Γκρέτα Γκάρμπο. Σάββατο 2/10:

19.00 «Οι εφτά ευκαιρίες» και «Το αερόστατο» με τον Μπάστερ Κίτον. 21.00 «Ο στρατηγός» με τον Κίτον (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους).

Το τραγούδι της ημέρας από ''τα παιδιά της γειτονιάς μας''Γκριόγλου Στέφανος

Για σήμερα Παρασκευή επιλέξαμε τραγούδι της ημέρας από ένα παιδί της γειτονιά μας τον Στέφανο Γκριόγλου. απολαύστε το...

Δηλώσεις από τον προπονητή του Φωστήρα στο periferiako.com

Δηλώσεις απο τον προπονητή του Φωστήρα για τον αγώνα με τον Αιολίκο  (1 - 1 )αλλά και για τον επόμενο αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους την Κυριακή


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ψυρρόπουλου :

"Στο α' ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, προηγηθήκαμε, ενώ είχαμε και ευκαιρίες να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Δυστυχώς, ο αντίπαλος ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό και με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο διαιτητής μας άφησε με εννέα παίκτες. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα, έπαιξαν πραγματικά σαν ήρωες και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια".

Ενώ για το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα των Αγιών Αναργύρων:

"Την Κυριακή θα έχουμε τις απώλειες των Σπέρτου και Πετρίτση, που αποβλήθηκαν στη Μυτιλήνη, όμως η ομάδα έχει το υλικό για να αντικαταστήσει τα κενά τους"

Ενοικιάσεις Διαμερισμάτων Μοσχάτο - Ταύρος

ΜΟΣΧΑΤΟ διαμέρισμα 65 τ.μ., 1 υ/δ, 5ος όροφος, κεντρική θέρμανση, φρεσκοβαμμένο, φωτεινό, προσόψεως, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, τέντες, πλησίον όλων των συγκοινωνιών, τιμή 450 ευρώ 210/ 94111 39, 6936/ 97892 8


Τιμή: 450,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 9411139



ΤΑΥΡΟΣ Κέντρο, οροφοδιαμέρισμα 85 τ.μ., 4ου, προσόψεως, 2 υ/δ, κατασκευή '70, ηλιακός, απεριόριστη θέα, χωρίς κοινόχρηστα, άριστη κατάσταση, ανακαίνιση '09, τιμή 440 ευρώ 6944/ 60077 5, 13:00 - 20:00


Τιμή: 440,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6944/ 600775