Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου-Ταύρου: καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σούτο

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σούτο στην οικογένεια της Δημοκρατικής Αριστεράς, μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρό μας Φώτη Κουβέλη και την ένταξή του στο κόμμα μας.

Η πολύχρονη και άκρως επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης , η προσφορά του στην κοινωνία μέσω της ιατρικής του ιδιότητας και το πλούσιο συγγραφικό του έργο αποτελούν τα κατάλληλα εχέγγυα για την εκπροσώπηση της Δημοκρατικής Αριστεράς σε τοπικό επίπεδο στα πλαίσια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Ο Δημήτρης Σούτος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ταύρου από το 1978 και εκλεγμένος Δήμαρχος Ταύρου επί τρείς συνεχόμενες θητείες από το 1998 έως το 2010.Από το 2011 είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Θέλουμε να τονίσουμε την διαρκή και αταλάντευτη στήριξή μας στο πρόσωπο του Δημάρχου Αντρέα Ευθυμίου , παράλληλα όμως η Δημοκρατική Αριστερά έχει πλέον την δική της άμεση εκπροσώπηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου- Ταύρου.

Δημοκρατική Αριστερά Μοσχάτου-Ταύρου

Ως πότε θα πληρώνουμε την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μοσχάτο;

Την αντίθεση της εκφράζει η πλειοψηφία των πολιτών του Μοσχάτου αλλά και του Ταύρου ,  να συνεχίζει η Δημοτική Αρχή στις δύσκολες μέρες που περνάμε, την ενοικίαση των γραφείων της οδού Κοραή 51 για τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου( Αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου, Γάμοι κτλ ).

Απ' όσο έχω πληροφορηθεί ( χωρίς να ξέρω το ακριβές ποσό και αν είναι διαψεύστε με ) Το κτίριο το νοικιάζει ο Δήμος( άρα και εμείς οι κάτοικοι) πάνω από 4000 Ευρώ.

Όταν κόβονται από παντού κονδύλια , σταματούν έργα και δεν γνωρίζουμε αύριο αν θα υπάρχουν χρήματα για πληρωμές υπαλλήλων , είναι πολυτέλεια  να νοικιάζουμε κτίριο το οποίο κοστίζει μια περιουσία τη στιγμή που υπάρχουν δημοτικά κτίρια στον Ταύρο.

Οι αίθουσες στο Δημαρχείο του Ταύρου φτάνουν και περισσεύουν αν αξιοποιηθούν κατάλληλα. Τόσα χρόνια δηλαδή τι έκανε ο Ταύρος;

Τα λεφτά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, με τον large τότε αξιότιμο κ. Παπαντώνη θα είχαμε κάνει άλλα 2 ίδια κτίρια.

Ας τεθεί το θέμα επιτέλους και από κάποιο κόμμα της Αντιπολίτευσης. Δηλαδή συμφωνούν όλοι με αυτό το κόστος του Δήμου;

Χρήστος Καλύβας

Διακοπή κυκλοφορίας το πρωί στην οδό Πειραιώς στο ύψος του Ταύρου

Κλειστά ήταν και τα δύο ρεύματα της οδού Πειραιώς στον Ταύρο σήμερα Πέμπτη 13/10 από το πρωί.

Έξω από το τμήμα εκδόσεων λογαριασμών της ΔΕΗ έφτασε κοντά στις 10:00 π.μ, πορεία εργαζομένων των δήμων Καλλιθέας-Ρέντη-Ταύρου κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, για να συμπαρασταθούν στη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που έχει καταλάβει το μηχανογραφικό της Επιχείρησης. ( πατήστε εδώ )

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς στον Ταύρο.

Ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ αναφέρει:

«Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποι μας», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.