Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Έκλεισε η καφετέρια Vertigo στο Μοσχάτο

Η οικονομική κρίση χτύπησε και την καφετέρια VERTIGO στο Μοσχάτο .

Μετά από 4 έτη το καφέ μπαρ στο Μοσχάτο έβαλε λουκέτο όπως και πολλά άλλα μαγαζιά στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου.

Τα ασύμφορα ενοίκια σε συνδυασμό με την πτώση της αγοράς έφεραν σε δύσκολη θέση τον επιχειρηματία και από την Παρασκευή το πρωί και επίσημα το VERTIGO καφέ - μπαρ είναι παρελθόν για το Μοσχάτο.

Θα πρέπει κάποια στιγμή πριν είναι πολύ αργά, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων να καταλάβουν ότι τα ενοίκια που ζητάνε είναι εξωφρενικά για την εποχή.

 Η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με τα μεγάλα ενοίκια το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να ερημώσουν την τοπική αγορά.

Αγιαξ Ταύρου: Το έκαναν πράξη

«Προτεραιότητά μας αποτελεί η ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές που... έσωσαν την ομάδα» διατράνωναν εδώ και καιρό οι διοικούντες τον Αγιαξ Ταύρου, καταθέτοντας ακολούθως πρόταση ανανέωσης στους παίκτες των οποίων τα συμφωνητικά έληγαν.

 Και από χθες οι εξαγγελίες τους άρχισαν να γίνονται πράξη, αφού ήδη το πρώτο γκρουπ από τους «μονοχρονίτες» αποφάνθηκε θετικά.

Συγκεκριμένα, πέντε βασικοί στη διάρκεια της χρονιάς που τελείωσε θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να φορούν τα ερυθρόλευκα. Πρόκειται για τους Δημήτρη Τριανταφυλλίδη (αμυντικός, 24 ετών), Λευτέρη Ψυχουντάκη (αμυντικός, 26 ετών), Διονύση Τζανέτο (μέσος, 24 ετών), Τάσο Πατέλη (μέσος, 21 ετών) και Δημήτρη Κωτσιόπουλο (μεσοεπιθετικός, 21 ετών).

Οι προαναφερόμενοι δεν είναι οι μόνοι που θα μείνουν στο σύλλογο του Ταύρου, αφού σύντομα θα ακολουθήσει και νέο... κύμα ανανεώσεων, ενώ πολύ κοντά σε τυπικό φέρεται να είναι (έστω και αν καθυστερεί) και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέκο Ρίζο.

sentragoal