Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός!!!

Έχασε τη μάχη για τη ζωή και δεύτερος αστυνομικός, από τους τέσσερις που δέχθηκαν τα πυρά αγνώστων το απόγευμα στα όρια Μοσχάτου - Ρέντη.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Διοικητής του Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Χρήστος Ρέσσος, ο αστυνομικός που έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο, υπέκυψε στα τραύματά του στις 21.45, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να τον σώσουν.

Ο πρώτος αστυνομικός ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες είναι εκτός κινδύνου.

(Πηγή: Newsbeast.gr)

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ:Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών-δολοφόνων

Βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο των ληστών, που πυροβόλησαν πριν από λίγο τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, στην Παλαιολόγου και Κωνσταντινουπόλεως στο Μοσχάτο. Το αυτοκίνητο είναι χρώματος γκρι-μπλε και μάρκας Volvo. Μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν τα όπλα του εγκλήματος

tsantiri.gr

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στο Μοσχάτο-Νεκρός ο ένας

ΓΑΖΩΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Δ ΣΤΟ ΜΟΣXATO ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ-ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΔΙΕΞΑΓΩΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ JEEP ΜΑΡΚΑΣ VOLVO

Τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που καταδίωκαν ένα γκρι JEEP στο Μοσχάτο, σε κοντινή απόσταση από τη Λαχαναγορά δέχτηκαν πυροβολισμούς από ενόπλους. Οι αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες λίγο πιο πριν είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ενώ κατάλαβαν πως οι δράστες ήταν οπλισμένοι και τους παρακολουθούσαν διακριτικά, μόνο που οι δράστες τους κατάλαβαν.

Στη συνέχεια το JEEP μπήκε στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος του Allou Fun Park και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Ρέντη. Στο σημείο αυτή την ώρα επικρατεί πανικός. Oι δράστες πυροβόλησαν τους αστυνομικούς με όπλα Καλάσνικοφ.

πηγή: newsday.gr

 

Zητείται υπάλληλος, με γνώση στην κοστολόγηση προσφορών στον Ταύρο

ΣΤΕΛΕΧΟΣ έμπειρο, ζητείται, με γνώση στην κοστολόγηση προσφορών και προετοιμασίας φακέλων σε δημόσιους διαγωνισμούς, περιοχή Ταύρος 210/ 36197 60,  email: lapostol@otenet.gr

Αγγελία Ιδιώτη
210/ 3619760

Ικανοποίηση στον Άγιαξ Ταύρου, Ηττήθηκε ο Φωστήρας, Σπουδαία νίκη το Μοσχάτο

Στην ομάδα του Άγιαξ Ταύρου μπορεί να επικρατεί ικανοποίηση για την νίκη κόντρα στους Αγ. Αναργύροτς όμως παράλληλα υπάρχει προβληματισμός για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στην τελική προσπάθεια

Οι τρεις βαθμοί που κατέκτησαν οι Ταυριώτες στο ματς με τους Αγίους Αναργύρους (2-0) μπορεί να είναι πολύτιμοι για τη συνέχεια όμως ο Άγιαξ δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να σκοράρει χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, κάτι που προβληματίζει.

Αυτό που κρατάνε άπαντες στις τάξεις του Άγιαξ Ταύρου είναι το τελικό αποτέλεσμα και οι βαθμοί, που έφεραν την ομάδα του Ταύρου λίγο πιο κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού.

Πάντως, αν συνεχίσει το σύνολο του Αλέκου Ρίζου να μην τελειώνει τις ευκαιρίες για γκολ και στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να το «πληρώσει» με απώλεια βαθμών.

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα του Αιγάλεω η οποία επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Αιγάλεω συμπλήρωσε 10 σερί παιχνίδια αήττητη ενώ τα γκολ για το «Σίτι» πέτυχαν ο Τζανετάκος στο 51’ και ο Τεγούσης στο 77’ .

Χρειάστηκαν 78 λεπτά για να μπορέσει το Μοσχάτο να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τη Μύκονο με 1-0, στο πλαίσιο του 9ου ομίλου.

Με σουτ έξω από την περιοχή ο Καψαλόποδας λύτρωσε την ομάδα του και της χάρισε το βαθμό της νίκης, που την ήθελε περισσότερο, από την ομάδα του νησιού των ανέμων και τελικά τα κατάφερε.
Onsports