Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι συρμοί αύριο Πέμπτη

Ανέστειλαν την απεργία οι εργαζόμενοι

Ανάσα θα πάρουν αύριο οι Αθηναίοι που μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αποφάσισαν να αναστείλουν την 24ωρη απεργία που είχαν προγραμματίσει για αύριο κι έτσι οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Οι υπάλληλοι του ΗΣΑΠ αναμένεται να προχωρήσουν σε άλλες μορφές κινητοποίησης, όπως σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε διάφορους χώρους της Εταιρίας και στα γραφεία της Διοίκησης και στη συνέχεια θα καθορίσουν τη στάση τους για τις επόμενες ημέρες.


Έτσι, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως αυτήν την ώρα, αύριο όλα τα μέσα μεταφοράς αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά.

Σε νέα στάση εργασίας από τις 11 έως τις 15:30 προσανατολίζονται την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ.
newsbeast

Video από τα επεισόδια Φωστήρας - Αιολικός στον Ταύρο



Η ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο Άγιαξ Ταύρου για την πρόκριση

ΕΠΣΑ: Μεγάλες μάχες σε Ταύρο και Περιστέρι

Σήμερα θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν φέτος το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Αγιαξ Ταύρου - ΠΑΟΚ Γλυφάδας και Αγιος Ιερόθεος - Ιάσων αναμετρώνται σε Ταύρο και Χωράφα Περιστερίου στους επαναληπτικούς ημιτελικούς, έχοντας μια τελευταία ευκαιρία να καπαρώσουν από ένα εισιτήριο.

Οι σημερινοί φιλοξενούμενοι έχουν το αβαντάζ της νίκης με ένα γκολ διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Και τα δύο ματς ξεκινούν στις 2.30 μ.μ. και θα υπάρχει παράταση μόνο στην περίπτωση που οι γηπεδούχοι επικρατήσουν με ένα γκολ (οποιοδήποτε σκορ, αφού δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ). Το ματς του Ταύρου διαιτητεύει ο Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Ακριβό και Ελευθερίου, ενώ στο Περιστέρι θα σφυρίξουν οι Παπαπέτρου, Καρατζίκας, Γεωργαράκος.

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ-Π.Α.Ο.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ,[02-02-2011]


------------------------------------------
Πρώτος Αγώνας
Π.Α.Ο.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ-ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ .1-0,[04-01=2011]

sentra

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Αφιέρωμα στον Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα


Με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων από τον θάνατο του κορυφαίου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την παράσταση «Η Τελευταία Μέρα».

Πρόκειται για μια θεατρική σύνθεση βασισμένη στο κείμενο του Ραφαέλ Μαρτίνεθ Ναδάλ «Η τελευταία μέρα του Λόρκα στη Μαδρίτη» και σε συνεντεύξεις και αποσπάσματα από το ποιητικό και θεατρικό έργο του Φ. Γκ. Λόρκα και αναφέρεται στις τελευταίες ώρες του ποιητή στη Μαδρίτη, λίγες μέρες πριν την τραγική του δολοφονία.

Τη σκηνοθεσία και τη σύνθεση του θεατροποιημένου αυτού κειμένου υπογράφει ο Γιάννης Ιορδανίδης.
Παραστάσεις:
7, 8, 9, 14, 15, 16 Φεβρουαρίου 2011 στις 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 17 ευρώ (κανονικό) & 12 ευρώ (μειωμένο)

ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
Πειραιώς 206 Ταύρος 210-3418550

Ενοικιάσεις διαμερισμάτων Μοσχάτου Ταύρου

ΤΑΥΡΟΣ Κέντρο, οροφοδιαμέρισμα, ρετιρέ 98 τ.μ., 3ου, διαμπερές, 2 υ/δ, κατασκευή '94, μπάνιο, αυτόνομη θέρμανση, κεντρική θέρμανση, τζάκι, τέντες, άριστη κατάσταση, ανακαίνιση '10, με μεγάλο μπαλκόνι, πλήρως ανακαινισμένο το 2010, εκ νέου βαμμένο, με νέα κουζίνα, με τζάκι στο σαλόνι, το δάπεδο είναι από μάρμαρο, σε ήσυχη γειτονιά με συγκοινωνία (λεωφορείο, προαστιακός),

Τιμή: 500,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6932/ 284642



ΜΟΣΧΑΤΟ οδός Θερμοπυλών 98, διαμέρισμα 97 τ.μ., υπερυψωμένο ισόγειο, γωνιακό, 3 υ/δ, κατασκευή '80, ενιαίο σαλόνι κουζίνα, πλήρως ανακαινισμένο, ενοικιάζεται, τιμή 550 ευρώ 6973/ 69957 5

Τιμή: 550,00 €

Αγγελία Ιδιώτη
6973/ 699575

Σήμερα η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σήμερα η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 2 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00

με τα εξής θέματα: (Πατήστε ΕΔΩ για τα θέματα)

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ WHATEVER!

Μετά και την κλήρωση για το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και για την συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στον Ταύρο, κληρώνουμε και 2 διπλές προσκλήσεις για το Live που θα γίνει στο Μοσχάτο και πιο συγκεκριμένα στο VERTIGO BAR Χρυσ. Σμύρνης και Σόλωμού 80 B με το Δημήτρη Φάκο τους Whatever! αλλά και την Δόμνα Κουντούρη.

 Από σήμερα Τετάρτη 2/2/11 εως και Σάββατο 5/2/11 στις 13:00 μ.μ μπορείτε να μας στέλνετε τα email σας στο moschato.tauros.life@gmail.com με το όνομα σας και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής.

πληροφορίες για την συναυλία (Πατήστε εδώ)