Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ



Νέος Δήμαρχος του Μοσχάτου Ταύρου πλέον είναι ο Ανδρέας Ευθυμίου. Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων και ποσοστό  55.43%  έναντι  44.57%  του αντίπαλού του Βασίλη Σπανάκη, κατέκτησε την πρώτη θέση στην εκλογική αναμέτρηση. Θέλουμε να ευχηθούμε από Καρδιάς, Καλή επιτυχία στον Νέο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ

1) Για την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή σας την ημέρα(ες) των Δημοτικών εκλογών θα υπάρχει ιστοσελίδα στο internet που θα υπάρχουν τα αποτελέσματα με συνεχή ανανέωση.

2) Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι:
https://sites.google.com/site/2010moschatotauros
ή
http://goo.gl/WqZv
3) Τα αποτελέσματα θα ανανεώνονται αυτόματα κάθε 5 λεπτά, ανάλογα, φυσικά, με την ροή που θα υπάρχει.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ 19:00 KAI OTAN ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΧΑΜΗΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ . ΟΠΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΚΤΛ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ
Συμπολίτες του Ταύρου και του Μοσχάτου,


Ο διχασμός της κοινωνίας που επιχειρείται με προβοκατόρικα ανώνυμα κείμενα δεν πρόκειται να μειώσει την μεγάλη νίκη του Συνδυασμού μας, αλλά κύρια την νίκη της ενωμένης κοινωνίας απέναντι σε άθλιους δολοπλόκους μαθητές αυτών που ιστορικά έχουν φέρει δεινά στην Ελλάδα.




Το φως της ημέρας θα διαλύσει την αθλιότητα τους και οι πολίτες θα τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει.
Η Δημοκρατία και η κοινωνία θα νικήσουν τους σύγχρονους γκαιμπελίσκους.

Ανδρέας Ευθυμίου
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Ανθρώπινη Πόλη - Σύγχρονος


ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ
Σήμερα γιορτάζει η Αλλαγή

Πριν από μια εβδομάδα το 70% των πολιτών του Μοσχάτου και του Ταύρου είπαν όχι στο σύστημα που εκφράζει ο κ. Ευθυμίου, είπαν όχι στον τοπικό εκπρόσωπο του Μνημονίου που από αύριο ετοιμάζει νέα μέτρα για κάθε νοικοκυριό.

Σήμερα οι δημοκρατικοί πολίτες με τη ψήφο τους σφραγίζουν τη νίκη της αλήθειας, της νίκη της ελευθερίας, τη νίκη της αντιμνημονιακής πολιτικής.

Από νωρίς το πρωί το κίνημα της Αλλαγής σε Μοσχάτο και Ταύρο στέλνει το δικό του μήνυμα. Το κίνημα των δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων του τόπου μας θα νικήσει. Οι Ενωμένοι Πολίτες από αύριο ξεκινάμε δουλειά σε Μοσχάτο και Ταύρο, με όλους τους πολίτες, για όλους τους πολίτες. Από αύριο δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θα υπάρχουν μόνο προβλήματα τα οποία θα επιζητούν λύσεις. Και τα προβλήματα δεν είναι ούτε πράσινα, ούτε κόκκινα, ούτε μπλε.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετέχουν στη σημερινή εκλογική διαδικασία. Με τη ψήφο τους να ενισχύσουν τους Ενωμένους Πολίτες και με αυξημένη λαϊκή εντολή να μας δώσουν δύναμη να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της επόμενης ημέρας.

Βασίλης Σπανάκης
Επικεφαλής του Συνδυασμού
Ενωμένοι Πολίτες

Πώς θα ψηφίσουμε στον δεύτερο γύρο

Στα ίδια εκλογικά τμήματα ρίχνουμε το ψηφοδέλτιο. Δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης.Δεύτερος γύρος των δημοτικών και περιφεριακών εκλογών την Κυριακή με τις κάλπες να ανοίγουν τις 7 το πρωί και να κλείνουν στις 7 το βράδυ.

Οι εκλογείς θα μπορούν να ψηφίσουν στα ίδια εκλογικά τμήματα με τον πρώτο γύρο ενω αυτή τη φορά δεν χρειάζεται σταυρός προτίμησης.


'Οσοι προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Για την εξυπηρέτηση των ψηφοφόρων τα γραφεία ταυτοτήτων στις Αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της χώρας θα λειτουργήσουν την Κυριακή έως τις 6 το απόγευμα.

Για το πού ψηφίζετε μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα του υπουργείου εσωτερικών.