Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φωστήρας: Εκτεθειμένος προς τον σύλλογο ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου

Στη... σέντρα έβγαλαν οι διοικούντες τον Φωστήρα τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, με αφορμή την ασυνέπεια λόγων και πράξεων που παρουσιάσε στο θέμα της οικονομικής ενίσχυσης του ιστορικού συλλόγου.

Οπως υπογραμμίζουν οι ιθύνοντες του 'Φονέα', ο 'πρώτος πολίτης' της πόλης είχε υποσχεθεί ότι θα παρείχε οικονομική στήριξη από την -προ μηνών- κοπή της Πίτας του σωματείου, ωστόσο τα λόγια του δεν έχουν πάρει ακόμη... σάρκα και οστά.

Μάλιστα, συμπληρώνουν ότι ολόκληρη τη σεζόν το 'κιτρινόμαυρο' σωματείο δεν έχει λάβει ούτε ένα... ευρώ από τη Δημοτική Αρχή, η οποία δεν στέκεται στο πλευρό της προσπάθειας που γίνεται για επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παρ' όλα αυτά, το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα φρόντισε χθες να προχωρήσει σε πληρωμές έναντι μισθοδοσίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου οι πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν να περάσουν... όμορφα τις ημέρες του Πάσχα. Να τονιστεί ότι οι παίκτες του Κώστα Ψυρρόπουλου θα επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στις 2 Μαϊου.

periferiako

Συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στον Ταύρο Αττικής

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Μ. Πέμπτης δύο γυναίκες ηλικίας 35 και 20 ετών και δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 31 και 24 ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Κατόπιν διακριτικής επιτήρησης των συλληφθέντων και αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε κατά τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, βρέθηκαν στην κατοχή των εν λόγω ατόμων και κατασχέθηκαν τέσσερα δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 896 γραμμαρίων, ένα μικρό δέμα ηρωίνης βάρους 1,6 γραμμαρίων και εννέα κινητά τηλέφωνα, μέσω των οποίων ρυθμίζονταν οι λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών.

Σημειώνεται ότι δύο εκ των συλληφθέντων, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύλληψη και να διαφύγουν, εμβόλισαν με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν, αστυνομικό όχημα, στο οποίο προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. 
zougla

Καύση Καλωδίων: Άγιες ημέρες έχουμε, το δηλητήριο...!

Όσο και αν προσπαθούμε να ξεχάσουμε για λίγο το κακό που μας συμβαίνει από την ανελλιπή καύση των καλωδίων και των σκουπιδιών γιατί Άγιες ημέρες έχουμε, το δηλητήριο που διαπερνά από την αναπνοή μας και ποτίζει τον οργανισμό μας δεν μας αφήνει.

ΠΑΛΙ ΧΘΕΣ…
ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ…
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ…
ΕΩΣ ΠΟΤΕ;


Οι φωτογραφίες είναι πάρα πολύ πρόσφατες
‘Πολίτες κατά της καύσης καλωδίων και σκουπιδιών