Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ - Αποκλείστηκαν οι γυναίκες του Ταύρου

Πάλεψε για το καλύτερο και αποκλείστηκε με αξιοπρεπέστατη παρουσία από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στα φετινά Ευρωπαϊκά Κύπελλα αγωνίστηκε στο Μαρμάντ της Γαλλίας για το 7ο γκρουπ του 2ου γύρου και πήρε τη 2η θέση.

Στο γκρουπ ήταν η τοπική Ρακέτ Μαρμάντ (τωρινή ομάδα της Λάουρα Νικουλάε, η οποία δεν πήρε μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες) και η αυστριακή Βίλας, όμως η τελευταία δεν πήγε στη Γαλλία. Έτσι, το Π.Κ.Δ. Ταύρου έδωσε μόνο ένα ματς το βράδυ του Σαββάτου. Κυνήγησε την υπέρβαση για την πρωτιά και την πρόκριση κόντρα στη Ρακέτ, αλλά έχασε φυσιολογικά με 3-1.

Στο εναρκτήριο ματς η Κινέζα Φενγκ Γιάο Γιάο προηγήθηκε με 2-0 σετ απέναντι στη συμπατριώτισσά της Τζιανγκ, άξιζε απόλυτα τη νίκη, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 3-2.

Στο δεύτερο στη σειρά παιχνίδι η Φιλαρέτη Εξάρχου ηττήθηκε από μία ακόμα Κινέζα αντίπαλο, την Ντινγκ και στο τρίτο η Μαρία Χριστοφοράκη επικράτησε της Γαλλίδας Ροκέ μειώνοντας σε 2-1. Η Φενγκ ήταν ανταγωνιστική και με την πρώτη αθλήτρια της Ρακέτ, την Ντινγκ, ώσπου έχασε με 3-1 σετ.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Άρη Τσακίρογλου είχε προκριθεί στον 2ο γύρο πριν από τρεις εβδομάδες κατακτώντας τη 2η θέση στο 5ο γκρουπ και αναλογικά με τις δυνατότητές της είχε θετική πορεία στη διοργάνωση.
πηγή: sportnet

Φριχτός θάνατος αστέγου μέσα σε σκουπιδιάρικο στον Ταύρο

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στον Ταύρο!

Ένας άτυχος, άστεγος άντρας, ελληνικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο όταν ένα απορριμματοφόρο του Δήμου, περισυνέλεξε κάδο, μέσα στον οποίο κοιμόταν!

Ο 60χρονος άντρας, είχε βρει καταφύγιο από το κρύο μέσα στον κάδο, στον Ταύρο, όταν το απορριμματοφόρο πέρασε για να μαζέψει τα σκουπίδια!

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε μαζί με τα απορρίμματα μέσα στο κάδο του απορριμματοφόρου και διαμελίστηκε από τις δαγκάνες του μηχανήματος.

Όταν οι υπάλληλοι άκουσαν τις κραυγές του άστεγου, αντιλήφθηκαν ότι κάτι πολύ άσχημο είχε συμβεί, όταν όμως σταμάτησαν την μηχανή ήταν ήδη πολύ αργά! Σοκαρισμένοι οι άντρες κάλεσαν την Πυροσβεστική.

Ο 60άντρας μεταφέρθηκε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
πηγή:skai

Η Μεσοποταμία Μοσχάτου διοργανώνει ανοικτή συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων

Οι Buena Vista Social Club Στον Ταύρο

Το πώς προέκυψαν οι Buena Vista Social Club ήταν πραγματικά ένα απρόσμενο μουσικό γεγονός.
Το θρυλικό συγκρότημα έφερε στο προσκήνιο η διάσημη ταινία του Wim Wenders και η προσωπική ενασχόληση του κιθαρίστα Ry Cooder ο οποίος ταξίδεψε το 1996 στην Κούβα και βρήκε ορισμένους από τους κορυφαίους παλιούς μουσικούς της Αβάνας.

Η ηχογράφηση του Buena Vista Social Club στα Egrem Studios έκανε παταγώδη επιτυχία και τότε προέκυψε η απόλυτη μαγεία, η καταπληκτική ατμόσφαιρα κουβανέζικης μουσικής που μας συνεπήρε όλους.

Οι Buena Vista Social Club μεγάλωναν διαρκώς σε δημοσιότητα με την μουσική τους και την ποιότητα των συμμετεχόντων. Ένα ‘κατόρθωμα’ της κουβανέζικης μουσικής το οποίο προέβαλε παγκοσμίως την Κούβα, τους μουσικούς της και την αυθεντική πολιτιστική κληρονομιά που την περιβάλλει.

Η μεγάλη διεθνής αναγνώριση του γκρουπ αποτυπώθηκε στο άλμπουμ ‘Rhythms Del Mundo’, με την συνεργασία των Coldplay, U2, Arctic Monkeys, Kaiser Chiefs, Sting, Jack Jonson, Franz Ferdinand, Maroon 5, Dido & Faithless το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ακόμα μία φορά το μέγεθος, την ποιότητα και το εύρος των καλλιτεχνών των Buena Vista Social Club.

11/11/2010
Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος Τηλ: +30 212 2540000
Τιμές: Είσοδος 25 - 35 ευρώ

Ξανά ήττα το Μοσχάτο, Ισοπαλίες Φωστήρα, Άγιαξ Ταύρου


Σπουδαία σημασίας νίκη έκανε ο Ολυμπιακός Λαυρίου στο Μοσχάτο με 1-0.
Το συγκρότημα του Μιχάλη βλάχου ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νίκησε το Μοσχάτο μέσα στην έδρα του. Το γκολ που καθόρισε τον αγώνα ήταν ένα πέναλτι που κέρδισε ο Βελετάκος στο 59' και ευστόχησε ο ίδιος.

Παραλίγο σοβαρά επεισόδια στο ματς Άγιαξ Ταύρου - Ήφαιστος Περιστερίου (λόγω διαιτησίας ) & απετράπησαν λόγω έγκαιρης επέμβασης της αστυνομίας και των ΜΑΤ
. Ουτε αυτη την φορά κατάφερε να κερδίσει στην έδρα του ο Άγιαξ Ταύρου και παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Ήφαιστο Περιστερίου.Προηγήθηκε ο Άγιαξ στο 61' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπέλιου και ισοφαρίστηκε στο 86' με τον ίδιο τρόπο.
Το πέναλτι για τον Ήφαιστο το εκτέλεσε ο Μητροφάνης

Χωρίς τέρματα έληξε το ματς του Φωστήρα με τον Αο Περιστερίου στο Περιστερι.Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δίκαια έληξε και 0-0. Το αξιοσημείωτο είναι οτι επτά αστυνομικοί που βρισκόντουσαν στο γήπεδο του Περιστερίου κλείδωσαν τις πόρτες μόλις έγιναν γνωστά τα επεισόδια που διαδραματίζονταν στο γήπεδο της Χωραφάς

ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΤΑΥΡΟΣ

1) Για την άμεση και πληρέστερη ενημέρωσή σας την ημέρα(ες) των Δημοτικών εκλογών θα υπάρχει ιστοσελίδα στο internet που θα υπάρχουν τα αποτελέσματα με
συνεχή ανανέωση.

2) Η διεύθυνση της ιστοσελίδας (που θα βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία)
μέχρι την οριστικοποίηση των εκλογικών τμημάτων είναι
https://sites.google.com/site/2010moschatotauros/%20η%20στο%20http://goo.gl/WqZv

3) Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα γίνονται συνεχείς
αλλαγές-βελτιώσεις-δοκιμές οπότε οποιαδήποτε παρατήρηση θα είναι ευχαρίστως
δεκτή.

4) Θα γίνει προσπάθεια για την ενημέρωση ως προς τις θέσεις των υποψηφίων
συμβούλων.

5) Α) Όσοι ενδιαφέρονται να βλέπουν άμεσα το υπολογιστικό φύλλο στο

internet-Β) όσοι έχουν την δυνατότητα συλλογής αποτελεσμάτων και θέλουν να
συμμετέχουν ενεργά στην όλη διαδικασία-Γ) Τα blog που θέλουν να αναμεταδίδουν
άμεσα-αυτόματα τα αποτελέσματα (….embed code….) ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο

mail: tsantulis@yahoo.com αναφέροντας για τι ενδιαφέρεται ο καθένας έτσι ώστε
να σταλούν οι κατάλληλες οδηγίες.

Ευχαριστώ πολύ
Γ. Τσαντουλής (Φυσικός)

Φωτιά σε αποθήκη στον Ταύρο

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 03:50 τα ξημερώματα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε υπόγεια αποθήκη που βρίσκεται επί της οδού Χριστοφόρου Σμύρνης, στην περιοχή του Ταύρου.

Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα με 6 άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Η αποθήκη υπέστη υλικές ζημιές

πηγή: zougla