Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Διαφημιστικό Βιντεάκι από το μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΘΟΗ στο Μοσχάτο

Η "ΟΙΝΟΘΟΗ" δημιουργήθηκε με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, για να προσφέρει στους λάτρεις της καλής παρέας, ποικιλίες και την μοναδικότητα των γεύσεων φτιαγμένες από τα καλύτερα και αγνότερα υλικά...

Οι μεζέδες και τα πιάτα είναι για όλα τα γούστα από τη θάλασσα μέχρι του κάμπου και του βουνού, συνοδευόμενα πάντα με εξαιρετικό βαρελίσιο κρασί κόκκινο και λευκό, μεγάλη ποικιλία εμφιαλωμένων κρασιών αλλά και ούζο ή τσίπουρο.

Η διεύθυνση:
ΟΙΝΟΘΟΗ

Κωνσταντινουπόλεως 91
183-45 Μοσχάτο
Tηλ: 210 4826540
Κιν.: 6944191788

www.oinothoi.gr

H Οινοθόη είναι το πρώτο μαγαζί που μας στήριξε από Μοσχάτο σαν blog και έδωσε στους αναγνώστες μας εντελώς δωρεάν εκπτωτικά κουπόνια που έφταναν μέχρι και 30%.

Δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε την ενίσχυσή του σε σωματεία της πόλης μας, όπως το Πινγκ Πονγκ Ταύρου αλλά και το Γυναικείο Βόλεϋ Μοσχάτου  
Δείτε το Βίντεο

Ανανέωση συνεργασίας Vodafone και του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού στον Ταύρο

Μετά την επιτυχημένη πορεία της ταινίας «Η γη είναι το σπίτι μας» στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στον Ταύρο, η Vodafone ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΙΜΕ.

Έως σήμερα την ταινία έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 54.000 άτομα, εκ των οποίων 40.000 μαθητές από 800 περίπου σχολεία της χώρας.

Με θέμα το περιβάλλον, η ταινία «Η γη είναι το σπίτι μας», παρουσιάζει το περιβαλλοντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης, ενώ παράλληλα προτείνει καθημερινές μεθόδους για την αντιμετώπισή του, όπως για παράδειγμα πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας, χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ανακύκλωση.

Η ταινία δημιουργήθηκε από τη Vodafone σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να δραστηριοποιήσει μικρούς και μεγάλους, να συνεισφέρουν στο μέτρο που τους αναλογεί στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μετά το τέλος της προβολής οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τη μνήμη τους σε ένα ευχάριστο, εκπαιδευτικό και διαδραστικό παιχνίδι.

Η Vodafone στηρίζει την προβολή της ταινίας, στο πλαίσιο του πολυδιάστατου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει, με κύριους άξονες την περιβαλλοντική διαχείριση και την ανάπτυξη και επιμόρφωση των παιδιών.

Για τις ώρες προβολής επισκεφθείτε το  http://earth.tholos254.gr/

Εγκαινιάστηκε το νέο σπίτι στο Μοσχάτο για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εχθές , Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο.

Χάρη στις χορηγίες εταιρειών και την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, καταφέραμε στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, να πραγματοποιήσουμε μία όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά μας και τους σημαντικούς χορηγούς μας που έκαναν το νέο σπίτι πραγματικότητα.
Αρχικά, στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου παρουσιάστηκε από την κα. Νόνη Δούνια το νέο μας σπίτι και παράλληλα τιμήσαμε τους σημαντικούς μας υποστηρικτές.

Ενεργό ρόλο είχαν τα παιδιά μας που με μεγάλη χαρά συμμετείχαν παρουσιάζοντας τα ίδια το νέο τους σπίτι αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου!

Η γιορτή μας συνεχίστηκε στο νέο μας σπίτι με τον Αγιασμό και την κοπή της κορδέλας.

Το σπίτι μας σήμερα άνοιξε και επίσημα την «αγκαλιά» του στα 25 παιδιά μας, από 2,5 έως και 18 ετών, που μέχρι πρότινος μεγάλωναν στο σπίτι μας στη Νίκαια.


 
Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα τετραώροφο, ολοκαίνουργιο, λειτουργικό και ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION. Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.

Ωστόσο, το σπίτι ολοκληρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και πολλών άλλων εταιρειών και ιδιωτών, οι οποίοι συνέβαλαν προσφέροντας είδη και υπηρεσίες δωρεάν.


Το Χαμόγελο του παιδιού

Δελτίο τύπου από τον Α.Ο Μοσχάτου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο. Μοσχάτου αρχίζουν από αυτό το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π. Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Μοσχάτου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Περαμαικο στο γήπεδο του Περάματος την 16.00.

Η Διοίκηση του Ομίλου προσκαλλεί όλους τους φιλάθλους της πόλης μας να σταθούν κοντά στην ομάδα σε αυτήν την νέα προσπάθεια σε κάθε αγώνα τόσο στο γήπεδό μας όσο και εκτός έδρας.

Σκοπός μας φέτος είναι να καταφέρουμε να κάνουμε αθλητική γιορτή κάθε παιχνίδι της ομάδας, να φέρουμε κοντά μας όλη την κοινωνία του Μοσχάτου,να κάνουμε το γήπεδό μας μια ισχυρή έδρα αλλά ακόμα περισσότερο να γίνει πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για όλους τους Μοσχατιώτες.

Η ΔΙοίκηση του Α.Ο. Μοσχάτου δεν απαντά σε κανενός είδους υποβολιμιαία και κακόβουλα δημοσιεύματα που τον τελευτάιο καιρό σε καθημερινή βάση προσπαθούν να πλήξουν το έργο της.

Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του και από το έργο που προσπαθεί να παράξει.

Η διοίκηση του ομίλου αποφάσισε φέτος να υποστηρίξει ενεργά τον αθλητισμό και όχι τον πρωταθλητισμό.Αν συνδιαστόυν και τα δύο θα είναι ευχής έργον.

Αυτός  είναι ο γνώμονας σε κάθε απόφαση που λαμβάνουμε και την υποστηρίζουμε εμπράκτως στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας.

Θέλουμε τους γονείς όλων των αθλητών, όλων των τμημάτων συμμετοχους σε αυτήν μας την προσπάθεια.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας:

Α)έχει μόνιμα γιατρό κατα την διάρκεια των προπονήσεων των τμημάτων των ακαδημιών.
Β)με την ευγενική χορηγία του συμπολίτη μας Μάριου Αναγνωστόπουλου γνωστού φαρμακοποιού έχει φαρμακείο στην διαθεσή του που διαθέτουν μόνο ομάδες Α Εθνικής και περιλαμβάνει τα πάντα.
Γ)συνεργάζεται με γνωστό ΙΑτρικο κέντρο για σοβαρές περιπτώσεις αθλητικών τραυματισμών
Δ)με εξοδά μας έγινε απολύμανση στους χώρους των αποδυτηρίων.
Ε)με τις παρεμβάσεις μας καταφέραμε να γίνουν διορθωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο
Στ)ενισχύσαμε με διάφορους τρόπους το χαμόγελο του παιδιού και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε έμπρακτα χωρίς να το δημοσιοποιούμε για να μην χάνει την αξία του.

Έχουμε στις τάξεις 12 αθλητές απο το σπίτι στο Μοσχάτο και είναι μεγάλη μας χαρά που ενισχύουμε το κοινωνικό τους έργο. Σε καιρούς δύσκολους ο σύλλογος μας καταφέρνει να έχει 250 άτομα αθλητές. Σχεδόν όλοι Μoσχατιώτες, παιδια δικά μας απο κάθε γειτονιά.

Αυτή είναι η χαρά μας και το ενδιαφέρον μας. Αυτούς προσπαθούμε να αναπτύξουμε όχι μόνο αθλητικά αλλα στο πλαίσιο που μπορούμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της κοινωνικότητάς τους και να συνδράμουμε στο δύσκολο έργο των γονίων για την διαμόρφωση ολοκληρομένων προσωπικοτήτων.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τον Δήμαρχο Μοσχάτου και ελπίζουμε να τον έχουμε αρωγό στην προσπάθειά μας.

Ευχαριστούμε τον ΓΙωργο Αναστόπουλο του Ο.Ν.Α. για τις παρεμβάσεις του, τον Κώστα Πηνιωτη για την δημοσιοποίηση των προβλημάτων μας και όλους εκείνους που συνδράμουν καθημερινά με τον τρόπο τους στο έργο μας.

Μετά τιμής
Τμήμα επικοινωνίας Α.Ο. Μοσχάτου