Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Απεργία στα ΜΜΜ της 29-06-2010

Σε απεργιακό κλοιό θα μπει αύριο η χώρα, καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απεργούν με αίτημα την ανάκληση των αλλαγών που δρομολογεί η κυβέρνηση σε ασφαλιστικό και εργασιακά. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ και στα αεροδρόμια, οι ιδιώτες γιατροί και οδοντίατροι.
Άγνωστο παραμένει το τι θα γίνει με τα λιμάνια, αφού παρά την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να μην συμμετάσχει στην κινητοποίηση της Τρίτης, δύο σωματεία (ΠΕΜΕΝ και Στέφενσον) αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.
Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει αύριο το επιβατικό κοινό, εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.
Συγκεκριμένα, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός θα ακινητοποιηθούν, καθώς οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν 24ωρη απεργία. Θα κινηθούν μόνο οι αμαξοστοιχίες των λεγόμενων κοινωνικών αναγκών. Το πρόγραμμα των δρομολογίων του ΟΣΕ επηρεάζεται και σήμερα αλλά και την Τετάρτη, εξαιτίας της απεργίας. Για το λόγο αυτό, καλό θα είναι οι
επιβάτες να ενημερώνονται από τα κατά τόπους γραφεία του Οργανισμού.
Το τραμ θα λειτουργήσει από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ, τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα κινηθούν από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το μετρό και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και τα τρόλεϊ από τις 7.30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Στην απεργία συμμετέχει και η ΟΣΥΠΑ, γεγονός που σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα στις πτήσεις εσωτερικού, ενώ στην απεργία δεν συμμετέχουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα όλες οι πτήσεις του εξωτερικού να πραγματοποιηθούν κανονικά.
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν από τις 6 το πρωί της Τρίτης έως τις 6 το πρωί της Τετάρτης και οι δημοσιογράφοι της χώρας, με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών.




Πηγή: protothema.gr



Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ

Στις 26 Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άγιαξ Ταύρου


Ευθύς εξαρχής ήταν δεδομένο οτι οι διοικούντες του Άγιαξ Ταύρου θα προέβαιναν σε ελάχιστες κινήσεις ενίσχυσης. Τα οικονομικά του Συλλόγου όπως και των περισσοτέρων ομάδων είναι στενά και θα προσπαθήσουν να κλείσουν μόνο κάποιες αναγκαίες τρύπες
. Στις 26 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» και είδη έχουν έρθει σε συμφωνία με τέσσερις «μικρούς» και έναν τερματοφύλακα, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού και ενός έμπειρου φορ. Εμείς να ευχηθούμε καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα  της  Δ'' εθνικής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2010

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2010

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ


Για το ΕΙΔΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Στο Ε.Κ. του 3ου ΕΠΑΛ Ταύρου (οδός Εσταυρωμένου 5-Ταύρος) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Θ μέχρι και Λ (300).

Whatever! Κομμένα φτερά

Μπράβο στα παιδιά. Μια μπάντα που ξεκίνησε
από σχολείο του Μοσχάτου και πάει να μας
εντυπωσιάσει όλους. Μετά την παρουσία τους
στο Mad Day Live το 2009 η πορεία τους και τεχνικά
αλλά και συνθετικά μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετική.
Αν συνεχίσουν έτσι πολύ σύντομα θα τους απολαύσουμε και
στους δέκτες μας!!!
Απολαύστε ένα δικό τους τραγούδι. κομμένα  φτερά