Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Email αναγνώστη: Ελπίζω ο Δήμος μας, να στηρίξει αυτά τα δυο νέα παιδιά

Θα ήθελα απλός να αναφέρω στα νέα του Μοσχάτου-Ταύρου οτι και η αθλήτρια Μαρια Πρεβολαράκη, κατοικος Ταυρου στην οδό Χαρμανλή, κατέκτησε χρυσό μεττάλιο στους πανευρωπαικούς αγώνες ελεύθερας πάλης που διεξήχθησαν στην Σερβία τον Ιουνιο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων, όπου ο αθλητής Ξενίδης του Πολινικη Μοσχάτου, κατέκτησε το χαλκινο μεττάλιο και η Μαρια σε αυτήν την διοργάνωση κατέκτησε επίσης χάλκινο μεττάλιο.

Ελπίζω ο Δήμος μας να στηρίξει αυτά τα δυο νέα παιδιά που αγωνίζονται καθημερινά.

Ελπίζω να μπορέσει να τα στηρίξει και οικονομικός, καθώς αυτά τα δυο παιδιά, είναι το μέλλον για διάκρισει στους ολυμπιακούς αγώνες που θα μας έρθουν.

Δυστυχώς δεν εχουν την στηριξη απο πουθενά, καθώς η ομοσπονδία τους, δεν μπορεί να τους στηριξει λογο οικονομικων προβληματων!

Αναγνώστης του Μοσχάτο Ταύρος Life

Εδώ θα πρέπει να συμπληρώσουμε, οτι την Τέταρτη ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων που διεξήχθησαν στο Βουκουρέστι,  ήρθε το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική αποστολή.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ταυριώτισσα Μαρία Πρεβολαράκη κέρδισε στα ρεπεσάζ του πρώτου γκρουπ των 55 κιλών την Τουρκάλα Hafize Sahin με 6-0, 2-0.
.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Αφιέρωμα μνήμης στον Μιχάλη Κακογιάννη στον Ταύρο

Με νωπή τη μνήμη, από το θάνατο του Ιδρυτή και πρώτου Προέδρου του, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης οργανώνει μία Ρετροσπεκτίβα - Αφιέρωμα μνήμης στο κινηματογραφικό του έργο.

Από την Πέμπτη 1 έως την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν στον Κινηματογράφο του Ιδρύματος συνολικά 15 ταινίες μεγάλου μήκους του και μία τηλεοπτική, που δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα.

Ώρα προβολών: 20:30

Είσοδος ελεύθερη
Κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας στο τηλ. 210-3418579 (Δευτ. - Παρ.: 10:00 – 14:00)
Πειραιώς 206, Ταύρος