Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Καλοκαίρι στον Ελληνικό Κόσμο στον Ταύρο για παιδιά από 5 εως 12 χρονών

Ναι, είναι αλήθεια... τα αφήνουμε όλα πίσω μας και ξεκινάμε για νέες καλοκαιρινές διαδρομές και εξερευνήσεις, όπως κάθε χρόνο. Και μόνο στον «Ελληνικό Κόσμο» έχουμε αυτή τη δυνατότητα, για δέκα ξεχωριστές ημέρες, για ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 χρονών και προϋποθέτει μόνο καλή διάθεση και χαμόγελο. Ένα χαμόγελο με το οποίο, άλλωστε, μας καλωσορίζουν και μας φιλοξενούν στο Kέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και φέτος οι μουσειοπαιδαγωγοί.

Παιχνίδια, δράση, δημιουργία και έκφραση είναι όλα όσα αναζητά κανείς για το καλοκαίρι. Φέτος, μπορεί να τα βρει στο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη», στις δραστηριότητες των δύο διαφορετικών δεκαημέρων που προτείνονται:

«Ζητούνται καλλιτέχνες...»
«Όλου του κόσμου οι μύθοι ας γίνουν τώρα παραμύθι!»

Επίσης, φέτος -και πρώτη φορά- θα περάσουμε μαζί τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου με το πενθήμερο πρόγραμμα «Μια ανάσα πριν από το φθινόπωρο...», για να ξεκινήσουμε το σχολείο με άλλη διάθεση!

Διαλέγουμε όποια περίοδο θέλουμε και οι διακοπές μας γίνονται μεμιάς ανεπανάληπτες.
Θα τις χάσουμε; Σας περιμένουμε!

Κέντρο Πολιτισμού ''Ελληνικός Κόσμος'' 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Δείτε σχετικό Βίντεο

Δείτε τα θέματα και τις προτεινόμενες λύσεις σε Νεοελληνική Λογοτεχνία και Μαθηματικά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΪΟΣ 2011
ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β)
16 Mαϊου 2011 - Νεοελληνική Λογοτεχνία Θεωρητικής Κατεύθυνσης Ημερήσιων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β)- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 16 Μαϊου 2011 - Μαθηματικά Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων) Ημερήσιων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β) - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 ΕΣΠΕΡΙΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β)
16/5/2011 - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης (και των δύο κύκλων) Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β) - Δείτε ταθέματα και τις προτεινόμενες λύσεις

16/5/2011 - ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ θεωρητικής κατεύθυνσης ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (ομάδα Β) - Δείτε τα θέματα και τιςπροτεινόμενες λύσεις
Υπουργείο Παιδείας: Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων σχολικού έτους 2010-2011 για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση ( πατήστε εδώ )
alfavita

Δήλωση Δημάρχου Μοσχάτου Ταύρου για τον αγωγό της οδού Ελευθερίας

Σχετικά με το θέμα του αγωγού της οδού Ελευθερίας και αναφορές σχετικά με αντισταθμιστικά οφέλη προς το Δ ήμο μας εάν συναινούσε στην κατασκευή του, έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

Δείτε το έγγραφο
Για να δείτε το έγγραφο σε πραγματικό μέγεθος πατήστε επάνω του

Παρουσίαση Βιβλίου του Νίκου Σαλτερή Δευτέρα 16/5 στο Μοσχάτο

Παρουσίαση Βιβλίου του Νίκου Σαλτερή σήμερα 16/5 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου Ταύρου
Σολωμού - Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου στο Μοσχάτο. Ώρα έναρξης 7:30 μ.μ

Δείτε την πρόσκληση