Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πέτρος Καραφωτιάς:Ευχαριστώ τον κόσμο που συνέβαλε στην καθαριότητα του Ταύρου

Θέλω να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που συνέβαλε στην καθαριότητα της πόλης μας.

Γονείς με τα παιδιά τους-ο δήμαρχος με την συζυγό του-δημοτικοί σύμβουλοι-επικεφαλείς δημ. παρατάξεων-τον πρόεδρο του δημ.συμβουλίου-τον πρόεδρο της δημ. κοιν. Μοσχάτου-τον πρόεδρο των εργαζομένων- το προσωπικό του δήμου-τους διάφορους εθελοντές -τους εθελοντές φίλους από την Ινδία & τέλος την εθελοντική ομάδα πρώτων βοηθειών R.S.F. HELLAS.

΄Ενα μεγάλο ευχαριστώ.Μετά το Πάσχα δρομολογούμε την περιοχή της Πλατάνας & των Περιβολίων. Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ταύρου -Καραφωτιάς Πέτρος.

Φωτογραφίες από τον καθαρισμό σήμερα στον Ταύρο

Σήμερα στον Ταύρο εγινε η εξόρμηση για τον καθαρισμό δημοτικών κοινόχρηστων χώρων. Εθελοντές, παιδιά,δημότες και μαθητές φόρεσαν τα γάντια τους και καθάρισαν τους χώρους του Αγίου Γεωργίου, της Παναγίτσας και Τέρμα 72. (Πατήστε εδώ για να δείτε την αφίσα)

Δείτε Φωτογραφίες
Φωτογραφίες:
jekinamekaliteromoschato

Νίκη για να ελπίζει στην παραμονή θέλει ο Α.Ο.Μοσχάτου

Νίκη πάση θυσία θέλει στην έδρα του Ωρωπού( Κυριακή 10/4 στις 16:00)  το Μοσχάτο, προκειμένου να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Μοσχάτου για την κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ωρωπό και άπαντες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αυξηθούν οι ελπίδες για την σωτηρία στο πρωτάθλημα του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής.

Το Μοσχάτο προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στον Ανταγόρα Κω και το ηθικό στην ομάδα είναι στα ύψη.

πηγή: Onsport

Αίολος Ταύρος 2006: Επιστροφή με Νεάνιδες

Υψηλές βλέψεις έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, εν όψει της νέας σεζόν.

Η μη επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β’ ΕΣΚΑ, ένα έτος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Κατηγορία, ήταν αποτέλεσμα της αφαίρεσης βαθμών από το γυναικείο συγκρότημα και όχι της γενικότερης πορείας της ομάδας.

 Το συγκρότημα, το οποίο καθοδήγησε φέτος η Νόνη Τσίτουρα μέχρι τη μάχη με αντίπαλο τον Α.Ο Πεύκης, η οποία έκρινε την άνοδο, τερμάτισε αήττητο κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, έχοντας, μάλιστα, στο έμψυχο δυναμικό του αρκετές παίκτριες από το τμήμα Νεανίδων.

Ένα συγκρότημα, το οποίο προβιβάστηκε φέτος στην Α’ Κατηγορία από τη Β’ ΕΣΚΑ και στο οποίο στηρίζουν πάρα πολλά οι άνθρωποι του συλλόγου, εν όψει της νέας σεζόν.

 Αυτό, άλλωστε, είναι εμφανές από την πρόθεση του ιθύνοντα, Μιχάλη Κακομανώλη και της καινούργιας προπονήτριας, κα. Βαρατάση, να στελεχώσουν τη γυναικεία ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερες Νεάνιδες, οι οποίες θα επιδιώξουν να οδηγήσουν τον Αίολο-Ταύρο 2006 στο δρόμο της επιστροφής στη Β’ ΕΣΚΑ!

athlisi

Προβολή ντοκιμαντερ την Κυριακή 10/4 στο σπίτι της Μεσοποταμίας στο Μοσχάτο

Συνεχίζει τις δράσεις της Κινηματογραφικής λέσχης η Μεσοποταμία με προβολές Ελληνικών ταινιών παρουσία των δημιουργών τους

Αυτή την Κυριακή 10-4-2011 στις 8.00΄ το βράδυ θα προβληθεί στην Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας, Πλάτωνος 13, στο Μοσχάτο (κοντά στην παραλία) ένα ξεχωριστό ντοκυματέρ με θέμα τη ζωή και το έργο του συνθέτη Ιάννη Ξενάκη

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντερ:
Ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή και το έργο του συνθέτη Ιάννη Ξενάκη, του αρχιτέκτονα του ήχου, το έργο του οποίου συμφιλιώνει την Τέχνη με την Επιστήμη και κάνει τη μουσική να συμμετέχει ξανά στα γεγονότα του κόσμου.

Το ντοκιμαντέρ αναπτύσσεται σε ενότητες μέσα από τις οποίες ανιχνεύεται το πώς τα φυσικά φαινόμενα μεταμορφώνονται σε ηχητικά σύμπαντα και πώς η φιλοσοφική σκέψη του, τα μαθηματικά, η αρχιτεκτονική πράξη και η ιστορικοπολιτική εμπειρία του μετουσιώνονται σε μουσική.

Στο πολυδιάστατο έργο του Ξενάκη μάς οδηγούν οι μουσικές συνθέσεις του, στοιχεία από το αρχιτεκτονικό του έργο, συνεντεύξεις του, καθώς και αρχειακό υλικό από την Ορέστεια και τα Πολύτοπα, τις μαζικές τελετουργίες ήχου και φωτός.

Η κάμερα καταγράφει μουσικούς που ερμηνεύουν ειδικά για το ντοκιμαντέρ έργα του όπως τα Nomos, Alpha, Charisma, Naama και Keren στους Δελφούς, στο σπίτι του στο Παρίσι και στο Μοναστήρι της La Tourette. Στα ίχνη του Ξενάκη μάς οδηγούν μια σειρά από συνεντεύξεις που έχει δώσει ο συνθέτης.

Στην προβολή θα παρίσταται η σκηνοθέτρια( Έφη Ξηρού) και θα συζητήσει μαζί μας μ' ένα ποτήρι κρασί (και ψωμοτύρι).

Είσοδος, όπως πάντα, ελεύθερη.