Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Νέες κινητοποίησεις στα Μέσα Μεταφοράς από την Τρίτη 11/1

Nέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μεταφοράς
Το πρόγραμμα, λοιπόν, διαμορφώνεται, μέχρι στιγμής, ως εξής:

•Την Τρίτη δεν κινηθεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος από τις 12:00 έως τις 16:00 ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτόν αποφάσισαν ότι από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 08:00 θα απέχουν από την έκδοση και τον έλεγχο εισιτηρίων. Ακινητοποιημένα θα μείνουν και τα τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 15:00.

•Την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ επαναλαμβάνουν την ίδια ώρα, 4ωρη στάση εργασίας.

•Την Πέμπτη τα τρόλεϊ δεν πρόκειται να κινηθούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παραμένει Αήττητος ο Αίολος-Ταύρος 2006

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της ΕΣΚΑ παρέμεινε για μια ακόμα αγωνιστική ο Αίολος-Ταύρος 2006. Η ομάδα της Νόνης Τσίτουρα κέρδισε με 52-24 τον Α.Ο Λαγωνησίου εντός έδρας την Κυριακή το μεσημέρι και αύξησε τις πιθανότητες για την κατάκτηση της 1η θέσης, η οποία θα επιτρέψει στο τμήμα να επιστρέψει στη Β’ Κατηγορία ένα έτος μετά τον υποβιβασμό του στην αντίστοιχη της Γ’.

 «Η ομάδα μας παρέμεινε για μια ακόμα αγωνιστική αήττητη και συνεχίζει την πορεία της για την κατάκτηση της 1ης θέσης του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΚΑ! Δεν αντιμετωπίσαμε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στον Α.Ο Λαγωνησίου, κάτι το οποίο είναι εμφανές από τη διαφορά στο σκορ, με το οποίο κερδίσαμε τον αντίπαλο μας!», ήταν το σχόλιο της προπονήτριας, Νόνης Τσίτουρα, μέσω της «ΑΘΛΗΣΗΣ», εχθές το απόγευμα.

Στο χθεσινό ματς, στη θέση της πλέϊ-μέϊκερ χρησιμοποιήθηκε η Μαρσέλα Σέχι, ως γκαρντ αγωνίστηκε η Ελίνα Μπαρμπαρίγου, ενώ στη θέση του σμολ-φόργουορντ η Νίκη Ζωφέα. Η Πέτρου αγωνίστηκε στη θέση του φόργουορντ και η Ισιδώρα Σιδέρη ως σέντερ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Μαρίνα Ρίζου αγωνίστηκε ως γκαρντ, η Αγγελική Αγναντίτη ως πλέϊ-μέϊκερ, η Τρισέβγενη Κωστοπούλου ως σέντερ, η Χριστίνα Δολιανίδη ως φόργουορντ και η Εύη Λούκου.

 Κατά τη διάρκεια του δ’ δεκαλέπτου, η Μπαρμπαρίγου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι, αποχώρησε από το ματς, αλλά δεν εκφράζονται φόβοι από τους ανθρώπους της ομάδας για τη μη συμμετοχή της στα επόμενα ματς του τμήματος. Το τμήμα Νεανίδων θα κοντραριστεί τη Δευτέρα στις 19.30 με αντίπαλο τον Α.Ο Ζωγράφου, με την ελπίδα να κερδίσει τη μάχη, ώστε να αυξήσει τις ελπίδες της για την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ!


athlisi

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το ατομικό Κύπελλο Ελλάδας Subbuteo στο Μοσχάτο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το ατομικό Κύπελλο Ελλάδας Subbuteo, το οποίο μέτρησε την 27η χρονιά του.

Aριστο κλίμα και ρεκόρ συμμετοχών στο ομαδικό Κύπελλο subbuteo 2011

Θριαμβευτής για όγδοη φορά αναδείχθηκε ο Κώστας Τριανταφύλλου, ο οποίος επικράτησε του Σπύρου Χατζάρα στον τελικό με 2-1. Συνολικά υπήρξαν 64 αγωνιζόμενοι αθλητές και μετά από αρκετές ώρες που διήρκεσαν οι γύροι με τα νοκ άουτ παιχνίδια, αναδείχθηκε το ζευγάρι του τελικού που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον συναθλητών αλλά και φίλων του Subbuteo μέχρι το τέλος του δεύτερου 15λεπτου ημιχρόνου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε γιορτινή ατμόσφαιρα, στις εγκαταστάσεις του ΠΣΕΑΕΠ στο Μοσχάτο (Κύπρου 10Β) και όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 23 Ιανουαρίου, όταν και θα ξεκινήσει η διεξαγωγή των αγώνων για τις Εθνικές κατηγορίες (Α', Β', Γ' και Δ').

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα επικράτησε ο Μίλτος Γκιοχάλας για πρώτη φορά στην καριέρα του, με νίκη 3-0 επί του Γιάννη Σιούτη.

contra

Παλικαρίσιο βαθμό ο Φονέας, Ανάσα για τον Άγιαξ, Άτυχο το Μοσχάτο

Παλικαρίσιο βαθμό μέσα στο Ζηρίνειο πήρε ο Φωστήρας υποχρεώνοντας στο ισόπαλο 1-1 τον πρωτοπόρο Ελπιδοφόρο. Στο τελευταίο λεπτό ο Φονέας έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Σιάσου.

Νίκη Ανάσα πήρε ο Άγιαξ Ταύρου κόντρα στο Χαϊδάρι και ξεκόλλησε από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Ταύρου πέτυχε ο Πατέλης στο 81'.

Πήγε στην αναμέτρηση με το Μοσχάτο έχοντας τον τίτλο του Φαβορί και με 300 φιλάθλους στις εξέδρες αλλά θα πρέπει να είναι ικανοποιημένη η Προοδευτική με το τελικό 1-1.Το Μοσχάτο έχασε μια διπλή ευκαιρία στο 75' για να κάνει το 2-1. Σκόρερ του Μοσχάτου στο 19' ο Αθανασόπουλος.
periferiako

Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου θα εμφανιστεί σε θεατρική παράσταση στον Ταύρο

Αφού την είδαμε σε γυμνή φωτογράφηση για καλό σκοπό, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου ετοιμάζει το νέο της «χτύπημα»: όχι, δεν πρόκειται για τα βιβλία μαγειρικής με τα δείπνα των ηγετών που ετοιμάζει, αλλά για την εμφάνισή της στο θέατρο!

Η χήρα του πρώην πρωθυπουργού θα κάνει ένα guest πέρασμα από την παράσταση «Πεινάει Κανείς;» με τον Στράτο Τζώρτζογλου, όπου κύριο θέμα είναι ο... κανιβαλισμός. Έτσι τουλάχιστον αποκάλυψε ο ίδιος ο ηθοποιός σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Flash 96»
Θα εμφανιστεί σε παράσταση με γυμνούς ηθοποιούς επί σκηνής, γεγονός που αναμένεται να συζητηθεί ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η παράσταση της Αθηνάς Παππά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στον Ταύρο, με την θεατρική ομάδα «Συν Αθήνα» να μιλά για την κοινωνική και συναισθηματική πείνα των ημερών.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου θα εκτελεί χρέη αφηγητή στο «Πεινάει Κανείς;» όπου επώνυμοι καλεσμένοι θα λένε κάθε φορά τα... εσώψυχά τους!

Μεταξύ αυτών θα είναι και η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, ενώ το δημοσίευμα θέλει στην ίδια θέση και τους Ηλία Μαμαλάκη και Λία Βίσση.

madata

Στις φλόγες γραφεία στο Μοσχάτο

Λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ ξέσπασε φωτιά σε γραφεία μεταφορικής εταιρείας στο Μοσχάτο στην οδό Κονδύλη 14. Από τη φωτιά τα γραφεία, μέσα στα οποία υπήρχαν μεγάλες ποσότητες από πλαστικά και χαρτιά, υπέστησαν υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες.

πηγή:newsday.gr