Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το να παρακαλάς για δημοσιότητα, μπορεί να γίνεις τελικά επικίνδυνος…

Ξέρετε, το να θέλεις να γίνεις γνωστός πάση θυσία και γρήγορα μέσω του Facebook , μπορείς να το πετύχεις κατά την γνώμη μας εύκολα.

Ένας τρόπος  για παράδειγμα, είναι να κράζεις ότι κινείται στην πολιτική ζωή του τόπου και να το κοινοποιείς με μανία στο Facebook.
Να κράζεις  Πολιτικούς αρχηγούς, γνωστές ή μη γνωστές σελίδες του τόπου μας, πολιτικές παρατάξεις , να θίγεις πρόσωπα και πράγματα που ενοχλούν και είναι στην επικαιρότητα στον Δήμο μας και να κρύβεσαι απλά σε ένα κάδρο, όπως για παράδειγμα το σήμα της σελίδας μας.

Η μανία στο να γίνεις γνωστός και να κράζεις μέχρι και τον Εμπορικό Σύλλογο Μοσχάτου, που μετά από τόσα χρόνια κατάφερε και άνοιξε τις πύλες του σε όλους τους επαγγελματίες της πόλη μας, αν μη τι άλλο είναι ανήθικο και πόσο μάλλον τώρα, που η εμπορική κίνηση έχει πέσει πάνω από το 60 %.
Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με το σύλλογο και είναι κατανοητό. Το να στηλιτεύει όμως με τέτοιο τρόπο μια προσπάθεια ανώνυμα είναι άδικο και άτιμο. 
Το να παρακαλάς για δημοσιότητα, μπορεί να γίνεις  τελικά επικίνδυνος...

Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων χορού στον Ταύρο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Για παιδιά Δημοτικού:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 5.30μμ-6.30μμ (τμήμα αρχαρίων)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 6.30μμ-7.30μμ (τμήμα προχωρημένων)

Για ενήλικες:
ΤΡΙΤΗ, 7.00μμ-8.00μμ (τμήμα αρχαρίων)
ΤΡΙΤΗ, 8.00μμ-9.00μμ (τμήμα προχωρημένων)

Αίθουσες 2 & 3 (Σφαγεία)-Ταύρος

Πληροφορίες εγγραφές: Πρωί: 2132036212 & 2132019633-636 Απόγευμα: 210 3461176 & 210 9425570


Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΤΑΥΡΟΥ

Δείτε τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου την Τρίτη 27/09

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση της
Δημοτικής Κοινότητας Μοσχάτου που θα γίνει στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Κοραή 51) στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00

Δείτε τα θέματα


Το Χαμόγελο του Παιδιού: Εγκαίνια νέου σπιτιού την Τετάρτη 28/09 στο Μοσχάτο

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με χαρά σας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 18:30 στα εγκαίνια του νέου μας σπιτιού στο Μοσχάτο, το οποίο θα αποτελέσει καταφύγιο χαράς και δημιουργίας των 25 παιδιών μας, που μέχρι σήμερα μεγάλωναν στο σπίτι μας στη Νίκαια. 

Το σημαντικό αυτό έργο, που ολοκληρώθηκε χάρη στην ανεκτίμητη στήριξη εταιρειών και ιδιωτών, μέσω χορηγιών, θα παρουσιαστεί από την κα Νόνη Δούνια, στις 18.30, στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, Ομήρου, Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού στο Μοσχάτο.


Μετά την εκδήλωση σας περιμένουμε στο νέο μας σπίτι, Δροσίνη 15, Μοσχάτο.
Με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Λίγα λόγια για το νέο μας σπίτι στο Μοσχάτο:

Το σπίτι μας ξεκίνησε από την δωρεά μίας μονοκατοικίας από την κα. Αλεξάνδρα Νίκα στην οδό Δροσίνη15. Το σπίτι αυτό κατεδαφίστηκε και τη θέση του πήρε ένα μεγάλο ολοκαίνουργιο ικανό να στεγάσει 25 παιδιά, διαφόρων ηλικιών.

Το νέο μας σπίτι έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμμετοχή των GOODY’S με το ARGOUDAKI το 2008 και του Ελβετικού Οργανισμού LIMMAT FOUNDATION.

Σημαντική και καθοριστική, όμως, ήταν και η συμμετοχή της Τεχνικής εταιρείας ΕΜΒΑΤΗΣ Α.Ε., η οποία προσέφερε όλες τις υπηρεσίες της δωρεάν.